Sirija vol. 2

Locked
salik79

#94526 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Kaligrafija wrote:
salik79 wrote:
sunceKOtepsija wrote: Image
hošđeldun salik :thumbup:
Bolje te nasao TeVsija moj dobri! :kiss:

Eno i ti postade (veliko)Srbin :lol: :run: :skoljka:
Pomoz Bog junaci, dobro nam dosao salik sokole sinji...!!! :lol: :lol: :D
Bog ti pomogo junacino! Bolje te nas'o gujo ljuta!!! :lol:
The 51st State

#94527 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

moglo je i bez protjerivanja, granatiranja, mrcvarenja i slicnih brutalnosti saradjivati sa "fsa" tj. nezaodvoljnim narodom ali destruktivna i totalitarna priroda rezima nije dozvolila eto sad kao mrvice razumjevanja prema svom stanovnistvu imaju nakon miliona protjeranih i razrusenih gradova, meni je to u najmanju ruku gadno .
p.s.
nijednom i ni u jednoj prilici nisi osudio ili kritikovao potez ruske politike, a bezbroj puta si glorofikovao istu. ako sam sta propustio, izvinjavam se, a ako ne sve stoji sto sam rekao u prethodnom postu.
zrakomlat

#94528 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

DaysleepeR wrote:ne dokazuje se negativ.
onaj koji nešto tvrdi to treba i da dokaže.
lik tvrdi da su većina srbi na temi neka dokaže.
ko meni dokaže da sam srbin, dobiće od mene privatnu poruku da se vidimo na kafi da mu ličnu kartu pokažem.
na ličnoj ti piše samo ime i prezime. ne piše kako si se izasnio na popisu, a ni kako se osećaš :D
rajv0sa

#94529 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

zrakomlat wrote:Dakle, da su u nekoj kombinaciji Rusi podržali revoluciju, ovi neki bi podržali SAA, Assada i šijje.

Zanimljivo.
Objasnio si suštinu.
karakters

#94530 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

zrakomlat wrote: na ličnoj ti piše samo ime i prezime. ne piše kako si se izasnio na popisu, a ni kako se osećaš :D
Vehabija, JMBG mu napisan arapskim brojevima.
salik79

#94531 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

karakters wrote:
zrakomlat wrote: na ličnoj ti piše samo ime i prezime. ne piše kako si se izasnio na popisu, a ni kako se osećaš :D
Vehabija, JMBG mu napisan arapskim brojevima.
Ta teorija ne drzi vodu - pola Arapa su sije.
Challenger__

#94532 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

zrakomlat wrote:Dakle, da su u nekoj kombinaciji Rusi podržali revoluciju, ovi neki bi podržali SAA, Assada i šijje.

Zanimljivo.
Ma ni tada. Samo ponovljeni, propali pokušaj da se na ovaj ili onaj način protekfiri neistomišljenik.
rajv0sa

#94533 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

zrakomlat wrote:
DaysleepeR wrote:ne dokazuje se negativ.
onaj koji nešto tvrdi to treba i da dokaže.
lik tvrdi da su većina srbi na temi neka dokaže.
ko meni dokaže da sam srbin, dobiće od mene privatnu poruku da se vidimo na kafi da mu ličnu kartu pokažem.
na ličnoj ti piše samo ime i prezime. ne piše kako si se izasnio na popisu, a ni kako se osećaš :D
Mislim da se to animusovo "najviše Srba na ovoj temi", odnosilo na to da ih ovdje ima vise nego na ostalim djelovima foruma, a ne da ih ima procentualno više.
karakters

#94534 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

salik79 wrote:
Ta teorija ne drzi vodu - pola Arapa su sije.
A druga polovina isto, samo pod tukjom. Sijski Saudi, sad bi savoxi konstatovali :D
ultrajvosa 1987

#94535 Re: Sirija vol. 2

Post by ultrajvosa 1987 »

Zanimljivo.
Bil onda mi bili u tom slucaju Srbi ?! :D
Sad mi nista nije jasno, kad sam srbin a kad nisam ?! :lol:
karakters

#94536 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

ultrajvosa 1987 wrote:

Zanimljivo.
E to egzaktno i pouzdano zavisi od tog na koju nogu animus ustane. To je opcepoznata cinjenica.
Challenger__

#94537 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

The 51st State wrote:moglo je i bez protjerivanja, granatiranja, mrcvarenja i slicnih brutalnosti saradjivati sa "fsa" tj. nezaodvoljnim narodom ali destruktivna i totalitarna priroda rezima nije dozvolila eto sad kao mrvice razumjevanja prema svom stanovnistvu imaju nakon miliona protjeranih i razrusenih gradova, meni je to u najmanju ruku gadno .
Sirija u cjelini primarno ide na račun onih koji su ovo sve pokrenuli a to nisu ni Damask ni Teheran ni Moskva.
p.s. nijednom i ni u jednoj prilici nisi osudio ili kritikovao potez ruske politike, a bezbroj puta si glorofikovao istu. ako sam sta propustio, izvinjavam se, a ako ne sve stoji sto sam rekao u prethodnom postu.
Varaš se. Nećeš vjerovati ali sa MSM sam trajno banovan ne zato što sam branio Hezbollah (u polemici sa likom koji je tvrdio da je "sa njima ratovao u Bosni"), šta više po lajkovima sam dobio polemiku, ubjedljivo. Banovan sam znatno kasnije kada sam žestokoj kritici izložio Medvedeva.
karakters

#94538 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

ultrajvosa 1987 wrote:
U narodnoj epskoj usmenoj tradiciji Srbi su opisani kao oni sto sporo tipkaju.
Image
zrakomlat

#94539 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

ultrajvosa 1987 wrote:

Zanimljivo.
U tom slučaju bi oni bili Srbi jer podržaju Ruse.
salik79

#94540 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Challenger__ wrote:
The 51st State wrote:moglo je i bez protjerivanja, granatiranja, mrcvarenja i slicnih brutalnosti saradjivati sa "fsa" tj. nezaodvoljnim narodom ali destruktivna i totalitarna priroda rezima nije dozvolila eto sad kao mrvice razumjevanja prema svom stanovnistvu imaju nakon miliona protjeranih i razrusenih gradova, meni je to u najmanju ruku gadno .
Sirija u cjelini primarno ide na račun onih koji su ovo sve pokrenuli a to nisu ni Damask ni Teheran ni Moskva.
Ma jok, mogli su i Saveznici i Rusi odraditi nacisticku Njemacku bez granatiranja, mrcvarenja i slicnih brutalnosti, saradjivati sa Musolinijevom Italijom...bla, bla, bla, trla baba lan.

Nego, gdje izostade ovaj sentiment po pitanju Rake?! :oops:
ultrajvosa 1987

#94541 Re: Sirija vol. 2

Post by ultrajvosa 1987 »

zrakomlat wrote:
ultrajvosa 1987 wrote:

Zanimljivo.
U tom slučaju bi oni bili Srbi jer podržaju Ruse.
Kako god okrenes Srbi bi bili ovdje vecina . :mrgreen:
Challenger__

#94542 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

:lol:

:kiss:
salik79

#94543 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Nego, jos jedno pitanje za ovog napacenog Amera:

Zasto SAD nikada nije povukla dodjelu ordena Legije casti prvog stepena, najveceg vojnog priznanja, Djeneralu Dragoljubu Drazi Mihailovicu? Nije valjda da je Cica poklo manje Bosnjaka od Sratka?! :oops:
Last edited by salik79 on 23/11/2017 23:29, edited 1 time in total.
Challenger__

#94544 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Jednom je naš dragi kolega, po Siriji neistomišljenik, po fudbalskom opredjeljenju k'ona (Pitar), napisao sljedeće: "*ebeš forumaša koji nije popio makar jedan ban".

:kiss:

Nasmijao sam se i složio, jer sam ban popio milion puta. Sada imamo novu dimenziju: *ebeš forumaša koji nije osumnjičen da je šija, rusofil ili Srbin.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The 51st State

#94545 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

za sektasa, sta je jedan orden naspram bombi i nezavisnosti kosova, malo li je.
Challenger__

#94546 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Na stranu off. Kući došao kasno, na temi off-topic a o Siriji malo ili ni malo. Može li bilo ko ukratko napisati da li se i šta bitno izdešavalo danas?
Kikibombona

#94547 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Dok Denis siri pro-rusku propagandu, Rusi zabadaju noz u ranu bosnjackom narodu!
Boli za tim kita malog i podmuklog Denisa, on fura svoju pricu iz ko zna kakvih razloga!
Kada se Putin posere on i njemu slicni ce reci da mirse, iz ko zna kakvih razloga i interesa!

Rusko ministarstvo vanjskih poslova: Presuda Mladiću je politizirana

https://www.klix.ba/vijesti/bih/rusko-m ... /171123147

Rusija se otvoreno svrstava na stranu srpskog sovinizma i time pokazuje da ih zanima iskljucivo interes. Boli ih kita za tamo nekim Bosnjacima i njihovim osjecajima. To su pokazali kada su blokirali rezoluciju o Srebrenici. Ambasador Rusije u BiH je cvrsto na braniku Dodika.

Rusija je velika drzava koja se vodi svojim interesima i ne preza ni od cega da ojaca svoju poziciju. Ako to znaci gazenje preko mrtvih - gazit ce. Ruski propagandisti ovdje pokusavaju predstaviti Rusiju kao nesto pozitivno dok ista ta Rusija ponizava bosnjacki narod. Ja nisam Bosanjak al' cu vazda popljuvati sve one koji ponizavaju bilo koji bosnaski narod.
General War

#94548 Re: Sirija vol. 2

Post by General War »

salik79 wrote:Nego, jos jedno pitanje za ovog napacenog Amera:

Zasto SAD nikada nije povukla dodjelu ordena Legije casti prvog stepena, najveceg vojnog priznanja, Djeneralu Dragoljubu Drazi Mihailovicu? Nije valjda da je Cica poklo manje Bosnjaka od Sratka?! :oops:
...eh i ti usra i sefa i stanicu...sto iran nije priznao kosovo?
salik79

#94549 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

The 51st State wrote:za sektasa, sta je jedan orden naspram bombi i nezavisnosti kosova, malo li je.
Kosovo je "otkako je svEta i vEka", a RS je od '95. Malo li je.
Kikibombona

#94550 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

salik79 wrote:...
Gdje si Salik druze, kako ti se svidja moj novi avatar!?? :D :-D
Locked