vješalica wrote:
pašššša kako brzo zaboraviš šta ti lupaš po forumu
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#9451 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#9452 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sta ja to lupam????? Svakodnevno nailazim na situacije kao sto si ti imaola, ali ne dolazim na forum bas sa takvim nastupom.vješalica wrote:pašššša kako brzo zaboraviš šta ti lupaš po forumukonektovan wrote:Meni je ovo sega zesca, postao neki trend, preko foruma psovje i prijetnje bahatim vozacima.![]()
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#9454 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad preticem, a kreten sa motokultivatorom udari po gasu..
- skafiskafsnjak
#9455 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pogotovo ako je nizbrdo .... ono sto kazu, i govna se kolutajutopcam wrote:Kad preticem, a kreten sa motokultivatorom udari po gasu..
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#9456 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jest, jestskafiskafsnjak wrote:Pogotovo ako je nizbrdo .... ono sto kazu, i govna se kolutajutopcam wrote:Kad preticem, a kreten sa motokultivatorom udari po gasu..
- amar1994
#9457 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
@Bitanga
Extra za sporaĆe i pegle raznorazne

Extra za sporaĆe i pegle raznorazne
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#9458 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jos da nije fejk bilo bi dobro...
- amar1994
#9459 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Extra , pogotvo kad se krenem kuci vracat oko 4 sata
-
530i
#9460 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovih dana neka je moda jahati po crti ili malo preko crte...bez obzira je li riječ o autima iz suprotnog ili istog smjera. Hajde donekle i razumijem kamione i ostala šira auta, ali normalna auta ne.
- skafiskafsnjak
#9461 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Joj kako sam neki dan trzno debila... tako se on navadio metar iza mene..pola na lijevoj, pola na desnoj traci. Podje da me prestize preko pune, a ja lagano lijevi zmigavac... hahah zakocio , sjebo se lik ahaha. Nakon toga je drzao pravu razdaljinu530i wrote:Ovih dana neka je moda jahati po crti ili malo preko crte...bez obzira je li riječ o autima iz suprotnog ili istog smjera. Hajde donekle i razumijem kamione i ostala šira auta, ali normalna auta ne.
- pirpa
#9462 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
al bas, mamu im retardiranu. posebno vozacima iz suprotog smjera.530i wrote:Ovih dana neka je moda jahati po crti ili malo preko crte...bez obzira je li riječ o autima iz suprotnog ili istog smjera. Hajde donekle i razumijem kamione i ostala šira auta, ali normalna auta ne.
-
530i
#9463 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovih dana mi se poklopilo da sam imao dosta vozanja Ilidža-Skenderija i autoputem do Visokog i nazad. Nevjerovatno je koliko ljudi voze sa točkovima na liniji ili čak preko. Nešto ne pamtim da se prije tako vozilo.
Isto tako otanjila i vozačka solidarnost - blicanje kad se vidi policija, do toga drže još kamiondžije i autobusdžije, a običnih auta može proći i pet komada niko ništa.
Isto tako otanjila i vozačka solidarnost - blicanje kad se vidi policija, do toga drže još kamiondžije i autobusdžije, a običnih auta može proći i pet komada niko ništa.
- kloniran
#9464 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
a ne bi ovi s novim autima blicnuli da im za lijeka treba
al fakat ozbiljno govorim haman nikako ne blicaju
dok je sirotinja dosta redovnija valjda se solidarisu
al fakat ozbiljno govorim haman nikako ne blicaju
dok je sirotinja dosta redovnija valjda se solidarisu
- triconja
#9465 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Najgore je kad kroz naseljeno mjesto lola napravi kolonu iza sebe sporom voznjom. Neki dan sam isao i bio treci u koloni, harambasa gusla u drugoj oko 30ak km/h, a nije red preticati dva auta, moze se izginut. Posto sam imao negativno iskustvo sa preticanjem nedavno, odustao sam od preticanja.
I onda sam nesto razmisljao kako sam ja vozio tek kad sam polozio, kako li sam ja smetao drugima
E al nisam guslio u drugoj kao sto neki gusle. Ako je ogranicenje 50 kroz naseljeno mjesto idi 45, moja filozofija
.
I onda sam nesto razmisljao kako sam ja vozio tek kad sam polozio, kako li sam ja smetao drugima
E al nisam guslio u drugoj kao sto neki gusle. Ako je ogranicenje 50 kroz naseljeno mjesto idi 45, moja filozofija
- skafiskafsnjak
#9466 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja toliko nekad blicam, da gledam u retrovizor idu li za mnom
Pogotovo navecer ...
Pogotovo navecer ...
- amar1994
#9467 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
najtuznije je sto idu 40-50 i fol ne mogu savladat krivinu530i wrote:Ovih dana neka je moda jahati po crti ili malo preko crte...bez obzira je li riječ o autima iz suprotnog ili istog smjera. Hajde donekle i razumijem kamione i ostala šira auta, ali normalna auta ne.
- triconja
#9468 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja gledam cestu dok vozim, rijetko kad da gledam vozace i ima li policije ili nema. Ne razumijem sto je tesko ici 60 ako je ogranicenje 60? Hocete da vam neko blica kad je blizu policija pa da spustite brzinu?530i wrote:Ovih dana mi se poklopilo da sam imao dosta vozanja Ilidža-Skenderija i autoputem do Visokog i nazad. Nevjerovatno je koliko ljudi voze sa točkovima na liniji ili čak preko. Nešto ne pamtim da se prije tako vozilo.
- kloniran
#9469 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jednom ja vozim i nalijecem na radar i prolazim naravnoskafiskafsnjak wrote:Ja toliko nekad blicam, da gledam u retrovizor idu li za mnom![]()
Pogotovo navecer ...
iz suprotnog pravca ide auto i malo jaca mu svijetla pa ne vidim koje je
a mrak bio onaj bas zajebani nista se ne vidi
i tako ja prilazim i da mu blicnem da ga upozorim na policiju
blicnem kad ono murija s autom
smijao sam se sam sebi sljedecih 20 kilometara
- skafiskafsnjak
#9470 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Oj ....kloniran wrote:Jednom ja vozim i nalijecem na radar i prolazim naravnoskafiskafsnjak wrote:Ja toliko nekad blicam, da gledam u retrovizor idu li za mnom![]()
Pogotovo navecer ...
iz suprotnog pravca ide auto i malo jaca mu svijetla pa ne vidim koje je
a mrak bio onaj bas zajebani nista se ne vidi
i tako ja prilazim i da mu blicnem da ga upozorim na policiju
blicnem kad ono murija s autom
smijao sam se sam sebi sljedecih 20 kilometara
ja bih na gas , u slucaju da krenu za mnom
-
530i
#9471 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da. Nije teško dvaput kratko povući ablender prema sebi. Uostalom to je i prevencija, povećava sigurnost u saobraćaju, sa ili bez policije.triconja wrote:Ja gledam cestu dok vozim, rijetko kad da gledam vozace i ima li policije ili nema. Ne razumijem sto je tesko ici 60 ako je ogranicenje 60? Hocete da vam neko blica kad je blizu policija pa da spustite brzinu?530i wrote:Ovih dana mi se poklopilo da sam imao dosta vozanja Ilidža-Skenderija i autoputem do Visokog i nazad. Nevjerovatno je koliko ljudi voze sa točkovima na liniji ili čak preko. Nešto ne pamtim da se prije tako vozilo.
Jedno je kad neko divlja 150 na sat, a drugo kad ideš do Mostar 72 na sat i snime te jer je ograničenje 60.
- triconja
#9472 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jasta, ja neki dan vozio jednom rukom, drugu kroz prozor, i mal ne izginuh u krivini. Da nisam i drugom rukom prihvatio volan bila bi dzenaza poslije podne namazaamar1994 wrote:najtuznije je sto idu 40-50 i fol ne mogu savladat krivinu530i wrote:Ovih dana neka je moda jahati po crti ili malo preko crte...bez obzira je li riječ o autima iz suprotnog ili istog smjera. Hajde donekle i razumijem kamione i ostala šira auta, ali normalna auta ne.![]()
Ima i vozaca koji su ovu vjestinu doveli do perfekcije. Zanimljivo je da se gazi crta prilikom manevra voznje jednom rukom
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9473 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ima neki s golfom boje trule višnje
vozi 45 a ne voli kad ga preteknes
vozi 45 a ne voli kad ga preteknes
- supercali
#9474 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad smo kod gazenja linija ne kontam kad skrecu ljudi prave luk kao da kamion voze530i wrote:Ovih dana neka je moda jahati po crti ili malo preko crte...bez obzira je li riječ o autima iz suprotnog ili istog smjera. Hajde donekle i razumijem kamione i ostala šira auta, ali normalna auta ne.
Na glavnoj cesto to vidim nagaze haman pola susjedne trake kad skrecu desno
- amar1994
#9475 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
triconja wrote:Jasta, ja neki dan vozio jednom rukom, drugu kroz prozor, i mal ne izginuh u krivini. Da nisam i drugom rukom prihvatio volan bila bi dzenaza poslije podne namazaamar1994 wrote:najtuznije je sto idu 40-50 i fol ne mogu savladat krivinu530i wrote:Ovih dana neka je moda jahati po crti ili malo preko crte...bez obzira je li riječ o autima iz suprotnog ili istog smjera. Hajde donekle i razumijem kamione i ostala šira auta, ali normalna auta ne.![]()
![]()
Ima i vozaca koji su ovu vjestinu doveli do perfekcije. Zanimljivo je da se gazi crta prilikom manevra voznje jednom rukom
Ali vozaci nissan juke-a , svaki ali svaki gazi liniju