U Hrasnici sam bio 3 puta i svaki put Bicakcic je bio po strani i trenirao zasebno, tj. malo trckarao i radio sa loptom, uz nadgledanje Karabega. Ne znam sad u USA kakva je situacija, da li trenira sa ostatkom ekipe?VCorp wrote:Gledate li vi ikako fudbal ? Jeste čuli za taktike ? Ko će desetak dana prije utakmice otkrivati ko će mu igrati u sastavu, ko mu je ozlijeđen ? Nismo mi Španija da mozemo tako da se ponašamo, mi protiv momčadi svjetske klase možemo igrati samo na iznenađenja.
Uostalom čim kažu da je neko ozlijeđen vi ćete iznijeti par masonskih teorija, okriviti ovog i onog za ozlijede, Pape kriv zbog trenažnog procesa, forsira ovoga u prijateljskoj a ne odmara ga ili ga odmara a on nema minuta u nogama pred Argentinu itd ...
Lako je biti selektora preko kompjutera, hajde budi kad ti jebe četiri miliona ljudi mater.
Naravno, ima mozda tu i taktike, ali za Bicakcica mislim da je ocigledno da je povrijedjen i da ne moze odigrati 90 minuta na vrhunskom nivou. Ja se samo nadam da ce se oporaviti do pocetka SP i barem odigrati ovu protiv Santosa.
I sto je najgore valja igrati utakmice i poslije argentine. Odbrana nam je znaci rovita Spaha, Seo, Bicakcic i Begovic. Mene je samo strah da se poslije argentinaca previse ne potrose, a mogu samo misliti kakav posao ih ocekuje u toj tekmi.