Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
OldMayor

#9451 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by OldMayor »

VCorp wrote:Gledate li vi ikako fudbal ? Jeste čuli za taktike ? Ko će desetak dana prije utakmice otkrivati ko će mu igrati u sastavu, ko mu je ozlijeđen ? Nismo mi Španija da mozemo tako da se ponašamo, mi protiv momčadi svjetske klase možemo igrati samo na iznenađenja.

Uostalom čim kažu da je neko ozlijeđen vi ćete iznijeti par masonskih teorija, okriviti ovog i onog za ozlijede, Pape kriv zbog trenažnog procesa, forsira ovoga u prijateljskoj a ne odmara ga ili ga odmara a on nema minuta u nogama pred Argentinu itd ...

Lako je biti selektora preko kompjutera, hajde budi kad ti jebe četiri miliona ljudi mater.
U Hrasnici sam bio 3 puta i svaki put Bicakcic je bio po strani i trenirao zasebno, tj. malo trckarao i radio sa loptom, uz nadgledanje Karabega. Ne znam sad u USA kakva je situacija, da li trenira sa ostatkom ekipe?

Naravno, ima mozda tu i taktike, ali za Bicakcica mislim da je ocigledno da je povrijedjen i da ne moze odigrati 90 minuta na vrhunskom nivou. Ja se samo nadam da ce se oporaviti do pocetka SP i barem odigrati ovu protiv Santosa.

I sto je najgore valja igrati utakmice i poslije argentine. Odbrana nam je znaci rovita Spaha, Seo, Bicakcic i Begovic. Mene je samo strah da se poslije argentinaca previse ne potrose, a mogu samo misliti kakav posao ih ocekuje u toj tekmi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9452 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

Ovako s Mexicom:

Fejzic (Avdukic), Vranjes, Sunjic, Hadzic, Salihovic, Susic, Medo, Ibricic, Hajrovic, Visca, Ibisevic.
Respektabilan sastav :D
Uhh, zaboravio Avdiju :-) eto moze on mjesto Vranjesa.
simonese

#9453 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by simonese »

super samo fali malo zute
MOSALJOZE

#9454 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Ermin je normalno trenirao sa ekipom :bih: :bih: :bih:
So What!

#9455 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by So What! »

Pre prejaka pjesma, inače gotivim ovu alterantivniju domaću muziku pa mi je stvarno sjela ova nova navijačka pjesma:

Stari

#9456 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Stari »

Ovo sve sto ima ikakve veze sa pripremnim utakmicama - prouckaj 2-3 puta i proli u shaht.

Sto se tice dresova - ja nisam nikad imao nista protiv LEGEINOG dresa ...ali eto ako je raja vec toliko navalila - hajd neka bude. :shock: Sad je vec nakon samo par sati od zvanicnog predstavljanja nove opreme ... poprilican broj onih koji bi opet nesto tu mijenjali .... previse vrecast ...prevelik grb ... (meni je opet previse strukiran) ...

Za mene najsimapticniji (osim nasih momaka za koje navijam) ...jos od onih davnih vremenea iz proslog milenijuma ... je ekipa Hondurasa ...pogledajte njihov AMBLEM ...tako to treba ...da se vidi nego sta ... a ne smanjivati oznaku i skrivati je kao Mara noge na kamen-studencu.

Meni taj komplex nize vrijednosti nekako pravo ono ... seljacki.
Baresi 6

#9457 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Baresi 6 »

kako se blizi ova tekma sa argentinom, sve vise imam neki osjecaj da cemo napravit veliko iznenadjenje i pobijedit ih sa 2:1. al nemojte nikom pricat :D
Edin H.

#9458 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

So What! wrote:Pre prejaka pjesma, inače gotivim ovu alterantivniju domaću muziku pa mi je stvarno sjela ova nova navijačka pjesma:

Ma bravo :thumbup: , konacno dobra skladba :izet:
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#9459 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

simonese wrote:
Sta je ovdje super? :?

Kalsicni dres kojeg su imali ,,on stock'', prodavali bi ga za 19€ u svojim shopovima kao stari model, sad otisnes Dzeko i nas grb na njega i opaaa, ogranicene kolicine, 179€ i to jos samo danas :D

Neka im se dizajneri zadaju ili jos bolje, neka nas savez raspise neki konkurs u vidu nagradne igre i pozove domace dizajnere da dostave prijedloge, izabrati neajbolji i da se sa tim udje u kvalifikacije za EP.

Ima ljudi iz zajebancije bi bolje sastavili od ovog.
Darkstorm

#9460 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Darkstorm »

todd_smith wrote:Nedavno sam ja rekao fkt cemo imati dobru repku (po meni bolju od ove sad) za EP

................Bega

Dilaver....Arsla...Bico....Kola

.........Besic.......Hadzic abda moze i Gojko

Hajrovic/Visca..........Pjanic...........Lulic

.................Dzeko

Opet Dilaver :zoka:
Nece taj igrati za nas, zaboravite ga.

@Mosaljoze

Moze i Gojko umjesto Hadzica igracine iz Sturma, sto da ne ? Ja ti garantujem da nije nista slabiji.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#9461 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

Darkstorm wrote:
todd_smith wrote:Nedavno sam ja rekao fkt cemo imati dobru repku (po meni bolju od ove sad) za EP

................Bega

.................Dzeko

@Mosaljoze

Moze i Gojko umjesto Hadzica igracine iz Sturma, sto da ne ? Ja ti garantujem da nije nista slabiji.
Odakle ti to? Nece ako ga niko ne zovne na slijedece sijelo :-)
simonese

#9462 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by simonese »

A1fa wrote:
simonese wrote:
Sta je ovdje super? :?

Kalsicni dres kojeg su imali ,,on stock'', prodavali bi ga za 19€ u svojim shopovima kao stari model, sad otisnes Dzeko i nas grb na njega i opaaa, ogranicene kolicine, 179€ i to jos samo danas :D

Neka im se dizajneri zadaju ili jos bolje, neka nas savez raspise neki konkurs u vidu nagradne igre i pozove domace dizajnere da dostave prijedloge, izabrati neajbolji i da se sa tim udje u kvalifikacije za EP.

Ima ljudi iz zajebancije bi bolje sastavili od ovog.
ovo je bilo ironicno,vidi se na kilometar da nije "custom"
DaysleepeR

#9463 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DaysleepeR »

pogrešna tema :D
todd_smith

#9464 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Darkstorm wrote:

................Bega

.................Dzeko

@Mosaljoze

Odakle ti to kada je momak prije par mjeseci sam izjavio da niti razmislja o Brazilu jer nije bio tu kroz kvalifikacije te zna sta je sta i ne ocekuje nikakav poziv i najbitiniji dio izjave da mu je to sasvim ok, i da je tu na raspolaganju za sljedeci ciklus.
Darkstorm

#9465 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Darkstorm »

A znas li sta je bilo poslije te izjave ?
todd_smith

#9466 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Sta? Odbacio drzavljanstvo, psovao igracima i Savezu mrtve i zive?
Kinaski

#9467 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Kinaski »

A1fa wrote:
IcedMFEarth wrote:Image
eh sad mi je lakse :D

al opet se nadam da ce Fejzic dobiti priliku veceras..

Inace posle svih kritika koje sam upucivao papetu, izgleda da mu je neko proslijedio moju idealnu formaciju i postavu kako da igra protiv Argentine. :D :D

@Safet, stavi Fejzica veceras, ostavi Misketa na klupi, ubaci Lulica lijevo i pokusaj sa Viscom i Besicem u sredini gdje ce im biti zadatak da ometaju protivnicki vezni red cim prime loptu tj. ne dozvoliti njihovim kreatorima igre da dignu glavu i gledaju kome ce je dodati.
Znaci forsirati protivnicke greske i brza distribucija lopte do pjanica ili odmah na Kkrila Lulicu i Hajrovicu.

Znam da nije Visca DM ali on nam je jedan od najpokretljivijih igraca. Nema tog DM-a koji ce pomoci ako se vezni red Argentine razmase i krene tiki -taka...
Sta to ima veceras ?
OldMayor

#9468 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by OldMayor »

Mozda misli coek na trening :D

@A1fa, nemoj se zeznut pa cekat utakmicu, jer je sa utorka na srijedu tekma. :D
It_is_a_Leclerc

#9469 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Begović je kralj. On zna fino s loptom i u polju. Baš je to jedan pristao i pošten čovjek i nogometaš. Meni lično naš najdraži igrač. Onako, pravi profesionalac, uvijek odmjeren, iskren, a opet veliki čovjek i dobra duša. Plus je inteligentan jako, puno zna o svemu, o jezicima, o drugim sporotovima.
To kad pomiješaš hercegovačku genetiku, kanadsku staloženost i engleesko samopouzdanje, to ne može da omane, što bi rekli na istoku :)

Elem. mislio sam reći kako, ne znam za vas, al' mene lagano hvata ona euforija. Sve priča o fudbalu zadnjih dana. Danas sam čak kolegicama objašnjavao zašto je kombinacija sa Hajrovićem i Višćom sposobna dobiti Nigeriju i Iran, ali i izgubiti 6-1 od Argentine.
:D
Itakoto

#9470 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Itakoto »

Cuj euforija!? Nervoza me ubi. Ja se ne dizem sa WC solje zadnja 2-3 dana. Bice u meni 20 kg pred SP.
DaysleepeR

#9471 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DaysleepeR »

nervozan sam i ja, srećom odoh na more jedno 5 dana taman se vraćam pred svjetsko, pa se nadam da će mi to prijati :D
jeza u ledja

#9472 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

Vidim Bicho trenira i suta loptu vec. Dobro je. Ja ga ne bih stavio sutra, kao ni Dzeku, Pjanica, Spahica, Begovica. Nek se jebu Mexe sa svojim krkanlukom.
IcedMFEarth

#9473 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

Prvo poluvrijeme sa drugim timom ispitati teren, pa ako nema puno krkanluka, onda ubacivati polahko ove rovite.
Jes' čuo Pape :D
todd_smith

#9474 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

jeza u ledja wrote:Vidim Bicho trenira i suta loptu vec. Dobro je. Ja ga ne bih stavio sutra, kao ni Dzeku, Pjanica, Spahica, Begovica. Nek se jebu Mexe sa svojim krkanlukom.
Nece Bicakcic igrati, rekao je Pape.
BHF_Manijak

#9475 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BHF_Manijak »

Ma dat ovj mladosti sansu, Tina gurnut nek' ga degenjece :mrgreen: i mirna Bosna. Ja fakat ne bih rizikov'o sa prvotimcima, barem ne ovim svjetskim klasama. :mrgreen:

Gledam jucer Njemacka - Kamerun, ubise Afrikanci nogama, kakve smetljarske reprezentacije, isto nas Slonovi! :-) :roll: :roll:
Post Reply