Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Moderator: Benq

Pošalji tu temu svega ti!andr0id wrote:Wow...
Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
I šta je tu čudno? S4 izašao prije POLA GODINE i ima; veći ekran uz veću rezoluciju (FULL HD), veći dpi (441 >>> 326 kod s5), proširiva memorija do 64GB, giga RAM memorije više, bolja kamera, duži stand-by (logično - veća baterija), i pored svega opet JEFTINIJI za 220 EUR, barem u Njem. Nuff Said!dedovic.almir wrote:Pogledajte speed testove i komparaciju iPhone 5S sa S4 - dere ga ubjedljivo u svim testovima:
Nažalost nema druže. Jezici za lokalizaciju (znači da ti je cijeli sistem na jednom jeziku, ne samo za unos na tastaturi) se stavljaju na nivou ROM-a tako da nema jednostavnog načina da se isti ubaci naknadno. Jedina opcija jeste flashovanje drugog ROM-a koji ima jezik koji ti treba, dakle, iz druge regije.Qler wrote:Ima li neki jednostavan nacin da se ubaci normalan engleski jezik u htc desire hd. Imam jedan valjda za skandinavsko trziste pa sve english sweden, english norway... Ima li sta bez roota? Bez golden card i sl...
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Bojim se da ćeš morati uraditi root:Qler wrote:Ima li neki jednostavan nacin da se ubaci normalan engleski jezik u htc desire hd. Imam jedan valjda za skandinavsko trziste pa sve english sweden, english norway... Ima li sta bez roota? Bez golden card i sl...
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
da ga odmah lastim ili poslije ljubljenjashalla wrote:Ko mi naštima iGo Primo na HTC One u qratz ga poljubim
Jebo mater, jučer sam se 2 sata handrio, skinuo sa jedne stranice navigacija, skinuo odvojeno mape, kopirao foldere koje treba da sadrži glavni iGo folder sa odgovarajućim .apk fileom i kurko...
Tačnije, radi navigacija unutar BiH perfektno (mapiranje i sl, nisam je probao u vožnji) ali čim nacrtam rutu koja prelazi granicu aplikacija krahira što će reći da sam nešto dobro instalirao a nešto ne![]()
Druga falinka koju očigledno nisam dobro naštimao je da se ekran automatski okrene u landscape mode kada okrenem telefon...
Nakon što sam uvidio ta 2 propusta iGo je otišla na uninstall...
Šminka teška, evo malo više o tome:vukojebina wrote:http://m.bug.hr/vijesti/?id=126819
Ohohoh 17. Oktobar... moracu izvadit nexus 7 iz ladice, svakako vec prasina po njemu se pofatala, bice idealan za testiranje...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4