kako bi isao pozdrav ljudima sa ove grupe ?
- brzo vam posiljke stizale ?
- refundi vam bili uspjesni ?
- postar vas volio ?
Moderator: anex
Meni bi najdrazi bio, carina vas zaobilazila...quarterback wrote:hvala na info, nije me bilo par mjeseci pa rekoh samo da mahnem...
kako bi isao pozdrav ljudima sa ove grupe ?
- brzo vam posiljke stizale ?
- refundi vam bili uspjesni ?
- postar vas volio ?
Ja lično ne kontam u čemu je fol tu. Ako možeš stavi link na proizvod, može i na pp da vidim. Taj šiping mi je malo puno. Da nisi naletio na neku zavalu?skafiskafsnjak wrote:Jedno pitanje ljudi. Trebao bih da narucim neku stvar iz Chineee...
E sad, shiping je 18$ , i pise ono "Economy Int'l Shipping Estimated between Wed. Jan. 27 and Wed. Feb. 17"
E ima sad opcija da je shiping 40$ i stoji ovo " Standard Int'l Shipping Estimated between Wed. Jan. 27 and Tue. Feb. 16"
Ne kontam ovo, isti datum dolaska ...ima li neka fora ? nije mi problem platiti ni 40$ ako ce mi doci na vrijeme .
Dobro, to je stari fol. Zato stavi gore kad radiš pretragu onu opciju najniže cijene+shipping pa onda pogledaj rezultate.skafiskafsnjak wrote:Fazon je u tome da spuste cijenu samog proizvoda, a stave shipping veci... ili stave vecu cijenu proizvoda, a free shipping ..
Meni nije bitan ovaj prvi , nego ovaj drugi .
Vidi, prema izjavama korisnika najsporija je ova economy klasa a ova standard je brža od nje a opet sporaskafiskafsnjak wrote:Pa dobro , ali ima li iko iskustva s ovim shippingom dole?
platio bih, ako ce mi ranije doci ... uopste nije problem, To me interesuje .
Pa pitao sam ga... platis kaze dhl i dodje za 10-15 dana. Ja ga pitam kako, kaze uplatim na njegov paypal pa on posalje... Nisam pristao .nadžak wrote:Pa vidi mjesec i po dana i loša situacija. Iz Kine bi trebalo da ima brzih varijanti ako platiš nešto više.
Evo npr. ova Standard intl shipping iz Hong Konga redovno dolazi za 10-15 dana.
U tvom slučaju najbolje je da kontaktiraš prodavca i pitaš ga koje opcije slanja ima i pod koje pare. Garant ćeš naći neku varijantu.
Nemam lično iskustva sa DHL i tim brzim poštama ali iskreno ne vidim koji bi problem mogao bit ako uradiš kako traži i platiš mu na paypal.skafiskafsnjak wrote:Pa pitao sam ga... platis kaze dhl i dodje za 10-15 dana. Ja ga pitam kako, kaze uplatim na njegov paypal pa on posalje... Nisam pristao .nadžak wrote:Pa vidi mjesec i po dana i loša situacija. Iz Kine bi trebalo da ima brzih varijanti ako platiš nešto više.
U tvom slučaju najbolje je da kontaktiraš prodavca i pitaš ga koje opcije slanja ima i pod koje pare. Garant ćeš naći neku varijantu.
Kako znam da me nece zahebati ?nadžak wrote:Nemam lično iskustva sa DHL i tim brzim poštama ali iskreno ne vidim koji bi problem mogao bit ako uradiš kako traži i platiš mu na paypal.skafiskafsnjak wrote:Pa pitao sam ga... platis kaze dhl i dodje za 10-15 dana. Ja ga pitam kako, kaze uplatim na njegov paypal pa on posalje... Nisam pristao .nadžak wrote:Pa vidi mjesec i po dana i loša situacija. Iz Kine bi trebalo da ima brzih varijanti ako platiš nešto više.
Neka me neko ispravi ako nešto griješim.
Bronco_Billy wrote:Upravo mi je stigao prazan/otvoren paket iz Kine.
Narucio djecju kapu - 4$. Postar inace paket donese na vrata, al ovaj put ubacio praznu kovertu u sanduce. Prosto da ne povjerujes, kapa jbt.
Jel neko imao slicno iskustvo?
DA nije komšija ili prolaznik?Bronco_Billy wrote:Upravo mi je stigao prazan/otvoren paket iz Kine.
Narucio djecju kapu - 4$. Postar inace paket donese na vrata, al ovaj put ubacio praznu kovertu u sanduce. Prosto da ne povjerujes, kapa jbt.
Nije, zakljucano je sanduce. Evo bio je postar, kaze mislio da je nesto tanko u ogromnoj koverti pa samo nagurao kovertu u sanduce. Elem ako ne bude ispala negdje kapa u magacinu da kontaktiramo internog revizoraIstinitaPoruka wrote:DA nije komšija ili prolaznik?Bronco_Billy wrote:Upravo mi je stigao prazan/otvoren paket iz Kine.
Sumnjam da je to do poštara, to je negdje prije njega skrenulo. Ne bi ti poštar donosio kovertu uopšte. Da je on uzeo frajer bi bacio negdje kovertu i pa-pa. Vjerujem da je fakat konto da je nešto tanko unutra.Bronco_Billy wrote:Nije, zakljucano je sanduce. Evo bio je postar, kaze mislio da je nesto tanko u ogromnoj koverti pa samo nagurao kovertu u sanduce. Elem ako ne bude ispala negdje kapa u magacinu da kontaktiramo internog revizoraIstinitaPoruka wrote:DA nije komšija ili prolaznik?Bronco_Billy wrote:Upravo mi je stigao prazan/otvoren paket iz Kine.
Jel neko imao slicno iskustvo?![]()
No comment