BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
antifascism

#9451 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

Frankyee wrote:Da hoce Kolasinac da zaigra za nas dobili bi igraca na kojeg mozemo racunati godinama , i to jos u perspektivi da podigne novi igre cijelog tima a ne samo da popuni ekipu.

Mlad je i perspektivan , mogao bi da bude veoma kvalitetan igrac.

Jedino mi je to sve nekako sporo oko njegovog pasosa.,,,, nadam se da nije navlakusa ,,,,

Pitanje je ko ispada iz ekipe u tom slucaju ? Kolasinac nije za klupe.
Rahimic/Zahirovic
It_is_a_Leclerc

#9452 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by It_is_a_Leclerc »

Frankyee wrote:Da hoce Kolasinac da zaigra za nas dobili bi igraca na kojeg mozemo racunati godinama , i to jos u perspektivi da podigne novi igre cijelog tima a ne samo da popuni ekipu.

Jedino mi je to sve nekako sporo oko njegovog pasosa.,,,, nadam se da nije navlakusa ,,,,

Elvir Rahimić je čelični čovjek, ali godine su tu i sigurno je da će nakon, ako Bog da, Brazila okačiti kopačke o klin. On je, sa svojim iskustvom i godinama, čovjek na kojeg možemo računati kad treba zatvoriti utakmicu, braniti rezultat, a Kolašinac je, sa svojom snagom i eksplozivnošću, definitivno potencijalni pokretač cijele ekipe..

Adnana Zahirovića ne brojim. On, po mom mišljenju, nije reprezentativni kapacitet i bez ozbiljnog kluba teško da se može nadati nekom dobrom angažmanu u reprezentaciji.
guber90

#9453 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by guber90 »

It_is_a_Leclerc wrote:

Elvir Rahimić je čelični čovjek, ali godine su tu i sigurno je da će nakon, ako Bog da, Brazila okačiti kopačke o klin. On je, sa svojim iskustvom i godinama, čovjek na kojeg možemo računati kad treba zatvoriti utakmicu, braniti rezultat, a Kolašinac je, sa svojom snagom i eksplozivnošću, definitivno potencijalni pokretač cijele ekipe..

Adnana Zahirovića ne brojim. On, po mom mišljenju, nije reprezentativni kapacitet i bez ozbiljnog kluba teško da se može nadati nekom dobrom angažmanu u reprezentaciji.
Potpisao za Bochum, ne bih to nazvao neozbiljnim klubom, bez obzira sto se radi o drugoj Bundesligi.
denimb

#9454 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by denimb »

Ako nastavi igrati onako kao dosada u klubu, kada dođe definitivno ga na DM-a staviti, a ostaviti Zukanovica na beku.

Koliko vidim ostaje nam jos samo problem treceg napadaca...
DonVito

#9455 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

Treci napadac nam ne treba imamo jake off. igrace iz sredine terena tako da mozemo igrati samo sa jednim klasicnim spicom sto igramo i pored Ibi-Dzek kombinacija od 1min.. niko danas ne igra sa dva klasicna spica bar ozbiljna nogometan ekipa. A trositi Dzeku, Ibija u sredini na krilu itd.. ne pije vode.
guber90

#9456 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by guber90 »

denimb wrote:Ako nastavi igrati onako kao dosada u klubu, kada dođe definitivno ga na DM-a staviti, a ostaviti Zukanovica na beku.

I meni ta situacija sa trecim napadacem je ponajgora, ima eto onaj mladi sto igra za Celtic, ja bih vala ga pozvao da barem vidim vrijedi li sta.
Medjutim mozda safet ide na to da i ako se neko povrijedi onda samo pojaca vezni red, tako da ako nema ibisevica igramo samo sa Dzekom u napadu, nesto sto se igralo u kvalifikacijama za u Europsko poprilicno dugo.
Frankyee

#9457 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Frankyee »

denimb wrote:Ako nastavi igrati onako kao dosada u klubu, kada dođe definitivno ga na DM-a staviti, a ostaviti Zukanovica na beku.

Treba nam treci napadac , obavezno.

Ali nam isto tako treba kvalitetno i prodorno desno krilo klasicno . Mozda Stevanovic na kraju postigne taj nivo, ili Hajrovic, ali je sada tanak, a Pjanic nije taj tip igraca na kojeg mislim.
denimb

#9458 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by denimb »

DonVito wrote:

Treci napadac nam ne treba imamo jake off. igrace iz sredine terena tako da mozemo igrati samo sa jednim klasicnim spicom sto igramo i pored Ibi-Dzek kombinacija od 1min.. niko danas ne igra sa dva klasicna spica bar ozbiljna nogometan ekipa. A trositi Dzeku, Ibija u sredini na krilu itd.. ne pije vode.
Pa ok je i ta varijanta, samo u slucaju igre sa jednim napadacem recimo Hajrovic i Lulic bi morali igrati krilne napadace...da se ne svede sve na nabijanje dugih lopti na Dzeku kao sto se desavalo par puta kada smo igrali sa jednim napadacem.

Ali mislim da ako se plasiramo na SP trebali bi imati trojcu, za svaki slucaj.
denimb

#9459 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by denimb »

Frankyee wrote:

Treba nam treci napadac , obavezno.

Ali nam isto tako treba kvalitetno i prodorno desno krilo klasicno . Mozda Stevanovic na kraju postigne taj nivo, ili Hajrovic, ali je sada tanak, a Pjanic nije taj tip igraca na kojeg mislim.
Ja se nadam da bi to Hajrovic mogao biti, pratio sam ga u posljednje vrijeme i igra odlicno, s tim da i zabija od pocetka sezone...
antifascism

#9460 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

http://sportsport.ba/ino_fudbal/novi-po ... uta/110148

Naslovnica duplog sporta. Veliki uspjeh za bh sport da je Hadzic igro citavih 90 minuta protiv Grodiga. :oops:
phillie

#9461 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by phillie »

Ima kontinuitet, igra svaku utakmicu 90minuta plus sudijska nadoknada 8-)

Ma nije ovo za repke, ako on bude u buducim akcijama, onda treba zvati i Cocalica, Vrancica, Stilica, Jakirovica :D ....pa kad je bal nek i hala gori
Herr Flick

#9462 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Herr Flick »

Hajrović: Zahvalan sam Švicarskoj, ali izabrao sam BiH zbog karijere
:?: :?:
phillie

#9463 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by phillie »

Herr Flick wrote:
To znaci da deremo guzove Svicarcima :D nista cudno, mnogi igraci ne osjecaju dres sa drzavnim grbom onako kako bi navijaci voljeli da osjecaju, tj. onaj osjecaj iz 92-95, kad smo uzimali pusku u ruke i jurisali na mrskog agresora. Oni su vise kao logistika :D
antifascism

#9464 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

Herr Flick wrote:
Mislim da on ne zasluzuje da ide Brazil bez obzira kvalitet. Dat mu par minuta protiv Lihtenstajna da ga osiguramo i onda nek ceka kvalifikacije za EP.
antifascism

#9465 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

"Nakon što sam nastupio za Švicarsku, nisam nakon toga nikada pozvan, čak ni za prijateljske utakmice. Imam veliko poštovanje prema Ottmaru Hitzfeldu, ali moj cilj je da igram na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu. U BiH radili su sve da me privole".

Odbio Dzeku i Spahica i sad kad je vidio da ga Hitzfeld ne hebe ni dva posto hoce da snama ide na SP. Nadam se da ce ga Susic zvat, dat mu par minuta i onda pustit ga nek miruje na sirem spisku.
Djubre_

#9466 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Djubre_ »

Koliko ce nam vrijediti reprezentacija na sp sa kolasincem, hajrovicem i ostalim koji su potpisali nove ugovore.. bit cemo sila :smile:

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Bosanski_kralj

#9469 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Bosanski_kralj »

Hoće li Bićakčić imati pravo nastupa protiv Amerike?
PeppermintSA

#9470 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by PeppermintSA »

Bosanski_kralj wrote:Hoće li Bićakčić imati pravo nastupa protiv Amerike?
hoće
kike-tike

#9471 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by kike-tike »

guber90 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Potpisao za Bochum, ne bih to nazvao neozbiljnim klubom, bez obzira sto se radi o drugoj Bundesligi.
Nije još potpisao, bar nema ništa na njihovom zvaničnom web-u. Uostalom ljudi su jedva opstali prošle godine tako da baš i nije neki kvalitetan sastav.
udrch

#9472 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by udrch »

PeppermintSA wrote:
hoće
i ja sam čuo, ali nisam nigdje zvanično pročitao..jesi siguran..
MOSALJOZE

#9473 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

udrch wrote:
PeppermintSA wrote:
hoće
Hoće sigurno i SSP je rekao da će dobiti poziv
bruce lee

#9474 Re: AW: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci -

Post by bruce lee »

udrch wrote:
PeppermintSA wrote:
hoće
bicakcic vec sada ima pravo nastupa. dobio je bh pasos, a njemacka je potvrdila fifi da nema nastupa za njihovu u-21 tako da mu nije potrebno mijenjanje sportskog drzavljanstva. da je utakmica sutra, smio bi vec igrati. 100%
Post Reply