Po zimi i snijegu...ima nas koji imamo vanjski ofis....kojima se u sminkerskim zepama smrzne ili skvasi noga.....zato mi traju po 5 6 godina....ne nosim ih cesto
Jbge neko ide pjehe na poso a zimi bljuzga mokro led....
Moderator: anex
Po zimi i snijegu...ima nas koji imamo vanjski ofis....kojima se u sminkerskim zepama smrzne ili skvasi noga.....zato mi traju po 5 6 godina....ne nosim ih cesto
Jedino ako ti je posao u sumi ,..onda ok.mali_balon wrote: ↑18/11/2023 17:31Po zimi i snijegu...ima nas koji imamo vanjski ofis....kojima se u sminkerskim zepama smrzne ili skvasi noga.....zato mi traju po 5 6 godina....ne nosim ih cestoali isplate se kad zatreba
Jbge neko ide pjehe na poso a zimi bljuzga mokro led....
SWAG baby!
Ko je jednom navuko s nogu taj i ljeti cizmze nosikonektovan wrote: ↑18/11/2023 17:33Jedino ako ti je posao u sumi ,..onda ok.mali_balon wrote: ↑18/11/2023 17:31Po zimi i snijegu...ima nas koji imamo vanjski ofis....kojima se u sminkerskim zepama smrzne ili skvasi noga.....zato mi traju po 5 6 godina....ne nosim ih cestoali isplate se kad zatreba
Jbge neko ide pjehe na poso a zimi bljuzga mokro led....![]()
mali_balon wrote: ↑18/11/2023 18:13Ko je jednom navuko s nogu taj i ljeti cizmze nosikonektovan wrote: ↑18/11/2023 17:33Jedino ako ti je posao u sumi ,..onda ok.mali_balon wrote: ↑18/11/2023 17:31
Po zimi i snijegu...ima nas koji imamo vanjski ofis....kojima se u sminkerskim zepama smrzne ili skvasi noga.....zato mi traju po 5 6 godina....ne nosim ih cestoali isplate se kad zatreba
Jbge neko ide pjehe na poso a zimi bljuzga mokro led....![]()
![]()
svugdje bilo ljeto ili zima

Ja imam slične duboke. Nosam ih zimi 7-8 godina i nikad nisu propustile. Lagane i udobne. Slažem se da đon nije u rangu vibrama ili continentala, ali ostalo je odlično.
Dobre ove. Pogledacu ih. Pogledacu i one u m bike-u sto mi je tramvaj preporucio. U m bike-u imaju, cini mi se, bas dobar izbor.edo82 wrote: ↑21/11/2023 09:33Ja imam slične duboke. Nosam ih zimi 7-8 godina i nikad nisu propustile. Lagane i udobne. Slažem se da đon nije u rangu vibrama ili continentala, ali ostalo je odlično.
https://www.intersport.ba/adidas-terrex ... ele-785864
Ovako nešto bi trebalo biti TOP.

husoboss wrote: ↑24/11/2023 09:38 https://www.fashionandfriends.com/ba/re ... tkQAvD_BwE
@konektovan jesi ono ti imao ovakve replay, kako su se pokazale?

Converse ... bijele ...konektovan wrote: ↑24/11/2023 10:23husoboss wrote: ↑24/11/2023 09:38 https://www.fashionandfriends.com/ba/re ... tkQAvD_BwE
Eto HI gore...![]()
Kupljene 2021..i jos uvijek trljaju redovno.
Ove tvoje sa slike su malo robusnije sto se tice materijala od kojih su izradjene, vise za jesen/zimu..
Ove moje su preudobne fakat, obzirom na izgled..![]()
![]()
Converse je ljeti neizostavan..Chloe wrote: ↑24/11/2023 12:52Converse ... bijele ...konektovan wrote: ↑24/11/2023 10:23husoboss wrote: ↑24/11/2023 09:38 https://www.fashionandfriends.com/ba/re ... tkQAvD_BwE
Eto HI gore...![]()
Kupljene 2021..i jos uvijek trljaju redovno.
Ove tvoje sa slike su malo robusnije sto se tice materijala od kojih su izradjene, vise za jesen/zimu..
Ove moje su preudobne fakat, obzirom na izgled..![]()
![]()
![]()

jel ovo naka fus roba? vidim da je i lafo stara cijena pojedinih modela puno manja od drugih radnjicitroen xm wrote: ↑25/11/2023 10:55 Vidi im lafo stare cijene![]()
Joj da hoće uvesti neki zakon za varanje sa ovim popustima.
oni su generalni uvoznik pume za vecinu balkanskih zemalja pa mogu puci dumping cijene u odnosu na druge, svi ostali nabavljaju pumu od njih pa su zbog toga skupljiblack wrote: ↑25/11/2023 15:23jel ovo naka fus roba? vidim da je i lafo stara cijena pojedinih modela puno manja od drugih radnjicitroen xm wrote: ↑25/11/2023 10:55 Vidi im lafo stare cijene![]()
Kamo srece.citroen xm wrote: ↑25/11/2023 10:55 Vidi im lafo stare cijene![]()
U Beogradu u radnji su bile toliko....bukvalno, a ja ih preko online shopa kod nas kupio za 49 KM.citroen xm wrote: ↑25/11/2023 10:55 Vidi im lafo stare cijene![]()