Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
mO k3

#9451 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mO k3 »

Izbjegavam ov u temu i uopste uvez palestine jer me napravda toliko boli i sto je najgore ne možeš ništa učiniti . U svemu tome njemački predcednik predcednik gauck koji kaže da antisemitizam dolaze sa strane emigranata iz islamskih zemalja dok se ne pita sta misli većina Nijemaca
insomnia78

#9452 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Nego jel se #halifa oglasio povodom ove agresije?
Ili pak mudro suti posto je uhar kad IDF avijacija zaspe SAA u Siriji ili im izraelski komandosi spase guzicu koji put
Ni VIP tretman u izraelskim bolnicama nije na odmet

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
kanaan

#9453 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by kanaan »

Dr_dre wrote:
I ovi bi njima sve isto uradili, ako ne i gore, da su u stanju i mogućnosti to uraditi.

Ta "sveta zemlja" natopljena krvlju je monumentalni spomenik ljudskoj gluposti već nekoliko hiljada godina.
Znaci pod sumnjom da bi i ovi njima to radili oni rade to sto rade i ti to opravdavas,udaranje djeteta od strane vojnicine.
DaBogda i tvoje vako udaralo fashisto.
Koji bolestan mentalni sklop,phujjjj
Tako i jedan moj kolega Srbin kaze,za period rata 92- 95,..." da su muslimani imali oruzje koje smo mi imali,vi bi ste nas pobili i protjerali vise nego sto smo mi vas i veci genocid bi jos veci napravili" i tako jos doda izjavu tipa" mi smo morali vas napasti preventivno,kako bi se zastitili " i jos nekih izjava milion,al' ne bi da of topičim.;-)
Dr_dre

#9454 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Dr_dre »

Tako i jedan moj kolega Srbin kaze,za period rata 92- 95,..." da su muslimani imali oruzje koje smo mi imali,vi bi ste nas pobili i protjerali vise nego sto smo mi vas i veci genocid bi jos veci napravili" i tako jos doda izjavu tipa" mi smo morali vas napasti preventivno,kako bi se zastitili " i jos nekih izjava milion,al' ne bi da of topičim.
Samo mi nije jasno kako takav cetalj moze bit kolega.
Bodkin

#9455 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bodkin »

Dr_dre wrote:
Tako i jedan moj kolega Srbin kaze,za period rata 92- 95,..." da su muslimani imali oruzje koje smo mi imali,vi bi ste nas pobili i protjerali vise nego sto smo mi vas i veci genocid bi jos veci napravili" i tako jos doda izjavu tipa" mi smo morali vas napasti preventivno,kako bi se zastitili " i jos nekih izjava milion,al' ne bi da of topičim.
Samo mi nije jasno kako takav cetalj moze bit kolega.
zato sto biznis ne bira. shvatices kad porastes
Dr_dre

#9456 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Dr_dre »

Tja,nije rekao poslovni kolega ili ti biznis partner.
Kad porastem bit cu KeNgUr.
kanaan

#9457 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by kanaan »

Dr_dre wrote:
To po onoj narodnoj: svi smo g...a, niko nije nije g...o.
Umjesto da kaze za vojnika da je debil sto cipelari djete ono naslo da opravdava,vjerovatno zato sto se cipelari muslimansko djete....Isti mentalni sklop kao kod one kurve Ayelet Shaked koja izjavi da treba pobiti palestinske majke koje radjaju palestince.
Jer i ovi bi sigurno klali izraelske majke pa im je to kao opravdanje.
Fujjjjjj sa kim djelim zrak sto dishem.
Poslovni kolega.
insomnia78

#9458 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Divno, to ako ih ne spasi nece nista

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
crn,visok

#9459 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by crn,visok »

Tvrtko II Kotromanić wrote:https://www.facebook.com/dino.simunjak?fref=ts

vidi ovog domaceg cioniste
otisao iz brckog u idf
fuj fuj fuj

nema razlike izmedju ovog i onih vehobsa sto su u isil otisli
A što su dobro umreženi ovi cionisti, dobrim dijelom kršćanski podržavatelji cionizma (što srpski islamofobi, što neki protestantski evangelici i sl., tek se pojedini jehudija nađe), kad ih počneš trackat po profilima, svašta nađeš. A što je najgore, nesmetano se kreću Sarajevom i ostatkom Federacije, imaju muslimane kao frendove, slikaju se po čaršiji, a iz postova im izbija ne samo mržnja prema Palestincima, nego muslimanima uopće, i za njih je bombardovanje Gaze sveti rat protiv terora, štaviše, preventivni rat protiv islamizma u Evropi i sl. Znači, bolesnici.
mmaar

#9460 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mmaar »

@mba wrote:
Grover wrote:Sledbenici Adolfa Hitlera u akciji:

pa lako je djecu ganjati i starce majmuni i potomci svinja, ljudi moji ja mislim da ova njihova "vojska" pored sve te masinerihe koje posjeduju nije ni za sta, nest kontam da su njih medie malo previse napuhali kao neku vojnu silu!
Židovski nacisti nisu sposobni ni za sta vise osim ubijati djecu, zene i starce sa udaljenosti tako da ne vide ni njiihovu krv. Cim su se suocili sa imalo organizovanom i discplinovanom vojnom formacijom dobili su takav degenek da im zadugo nece pasti na pamet da udju u direktan vojni okrsaj sa Hezbulahom koji im je razvalio nacisticku picku, tako da je je smijenjen kompletan vojni vrh. Oni mogu opstati samo dok imaju velikog brata i njegovu raju iza sebe. Zidovski nacizam i rezim koji ga predstavlja, nema svoje mjesto u civilizovanom svijetu i mrznja koja svakodnevno raste sirom planete sigurno ce ga na kraju i progutati. Steta koju je cionizam nacinio Zidovima, mozda je cak i dublja nego steta koju je Zidovima nanio njemacki nacizam. Srecom, sve vise i vise je glasova i unutar samog zidovskog naroda koji uvidjaju kakvo je zlo cionizam i suprostavljaju mu se, a njih se jednako tretira kao i sve druge i za najmanju rijec u osudi cionistickog divljastva naziva ih se antisemitima.
rangoj

#9461 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by rangoj »

mmaar wrote:
@mba wrote:
Grover wrote:Sledbenici Adolfa Hitlera u akciji:

pa lako je djecu ganjati i starce majmuni i potomci svinja, ljudi moji ja mislim da ova njihova "vojska" pored sve te masinerihe koje posjeduju nije ni za sta, nest kontam da su njih medie malo previse napuhali kao neku vojnu silu!
Židovski nacisti nisu sposobni ni za sta vise osim ubijati djecu, zene i starce sa udaljenosti tako da ne vide ni njiihovu krv. Cim su se suocili sa imalo organizovanom i discplinovanom vojnom formacijom dobili su takav degenek da im zadugo nece pasti na pamet da udju u direktan vojni okrsaj sa Hezbulahom koji im je razvalio nacisticku picku, tako da je je smijenjen kompletan vojni vrh. Oni mogu opstati samo dok imaju velikog brata i njegovu raju iza sebe. Zidovski nacizam i rezim koji ga predstavlja, nema svoje mjesto u civilizovanom svijetu i mrznja koja svakodnevno raste sirom planete sigurno ce ga na kraju i progutati. Steta koju je cionizam nacinio Zidovima, mozda je cak i dublja nego steta koju je Zidovima nanio njemacki nacizam. Srecom, sve vise i vise je glasova i unutar samog zidovskog naroda koji uvidjaju kakvo je zlo cionizam i suprostavljaju mu se, a njih se jednako tretira kao i sve druge i za najmanju rijec u osudi cionistickog divljastva naziva ih se antisemitima.
Griješiš druže, nigdje se ta tvoja mržnja ne razvija, na zapadu je nema, ali je nema ni na afričkom kontinentu, nema je u Kini, Indiji, a ni u Australiji... Gdje je?? Postoji samo tamo gdje je i tradicionalno postojala mržnja prema Zidovima.
Gojeni H

#9462 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Gojeni H »

Ado12345 wrote:Ogranak Islamske Države u Gazi vodstvo Šejha Abu Noor al Maqdisi

Image
Ogranak velicine pola rukometnog tima.
Nema druge, tek sad ima da Palestincima svane. Malo je bilo da se dijele na Hamase, Fatahe i Islamske Dzihade.
harač

#9463 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by harač »

pa će onda biti "što nas gađate, mi samo hoćemo islamsku državu od bagdada do madrida" :oops:
Drinski

#9464 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Drinski »

insomnia78 wrote:Nego jel se #halifa oglasio povodom ove agresije?
Ili pak mudro suti posto je uhar kad IDF avijacija zaspe SAA u Siriji ili im izraelski komandosi spase guzicu koji put
Ni VIP tretman u izraelskim bolnicama nije na odmet
jeste oglasio se, čeka da mu prođe upala pupka i trzavica šupka.
Eek-A-Mouse

#9465 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Eek-A-Mouse »

Da je pravde pa da se sravni Izrael sa zemljom
Drinski

#9466 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Drinski »

Gojeni H wrote:

Image
Nema druge, tek sad ima da Palestincima svane. Malo je bilo da se dijele na Hamase, Fatahe i Islamske Dzihade.
ma vidis da su oni jos na nivou organizovanja u nasem martu i aprilu 92.
Hafis

#9467 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

crn,visok wrote: A što su dobro umreženi ovi cionisti, dobrim dijelom kršćanski podržavatelji cionizma (što srpski islamofobi, što neki protestantski evangelici i sl., tek se pojedini jehudija nađe)
To crni legendo :thumbup:
Sve si ih raskrinkao, i može sad komotno lokot na temu.
Hafis

#9468 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

Drinski wrote:
Gojeni H wrote:

Image
ma vidis da su oni jos na nivou organizovanja u nasem martu i aprilu 92.
Samo s malom razlikom da još nisu dogurali do tenisica.
Bodkin

#9469 Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bodkin »

Dr_dre wrote:
Tja,nije rekao poslovni kolega ili ti biznis partner.
Kad porastem bit cu KeNgUr.

Pa nije životni partner

Sent from my iPad using Tapatalk
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#9470 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by arman1 »

Image
Ovi Gazu ni na mapi nisu vidjeli. Nije gaza u Siriji.
arman1

#9471 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by arman1 »

Ado12345 wrote:"Pro-#IS/#ISIL jihadi unit in #Gaza, "Islamic State Supporters in Bayt al-Maqdis." Rocket attack on #Israel."
Image

"Mujahideen in the Islamic State are the people of action not words. We are already doing it."
https://www.youtube.com/watch?v=SThDZGsCjWU

"Groups aligned with the #Islamic_State attack an #Israeli colony in revenge for the people of #Gaza (#IS #Jihad):"
https://www.youtube.com/watch?v=pAmGU4hp1Dg

"#Salafi groups in #Gaza affiliated to the #Islamic_State launch missiles at #Israel (#GazaUnderAttack #IS"
https://www.youtube.com/watch?v=60kiM5zyBbM
Ubiše ovi klonovi.
Drinski

#9472 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Drinski »

-merkava- wrote:evo ko neće mir

Mešal: Nema primirja bez uklanjanja blokade Gaze

Lider Hamasa Haled Mešal rekao je sinoć da će taj radikalni palestinski pokret pristati na primirje u sukobu s Izraelom, samo ako bude ukinuta sedmogodišnja izraelska i egipatska blokada Pojasa Gaze.

Mešal je novinarima u Dohi, u Kataru, rekao da Hamas ne može odustati od svojih uvjeta za sporazum o primirju, ali da može prihvatiti humanitarno primirje za pomoć u Pojasu Gaze.

Lider Hamasa je rekao da se stanovnici Gaze bore s okupacionom snagom i da su Palestinci "istinski vlasnici te zemlje".

On je rekao da Hamas odbacuje prijedlog o primirju osim ako se ne otvore granice Pojasa Gaze i okonča sedmogodišnja blokada te palestinske teritorije u kojoj Hamas drži vlast.

"Odbacujemo to danas i odbacivat ćemo ubuduće", rekao je Mešal, prenosi Beta.

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/mesal ... /140724010
Ko si sada ti?
arman1

#9473 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by arman1 »

-merkava- wrote:za one koji tvrde da su hamasovci meleci i da ne stradaju i izraelci

SAD ukinule zabranu letova za Tel Aviv

SAD su kasno sinoć ukinule zabranu komercijalnih letova za Tel Aviv, a u nastavku sukoba u Gazi broj palestinskih žrtava premašio je 700.

Izrael očekuje da će američki avioni nastaviti da koriste ovaj aerodrom tokom dana, dok bi evropskim prevoznicima moglo biti potrebno više vremena.

Primirje između Izraela i Palestinaca nije postignuto uprkos intenzivnim diplomatskim naporima.

Izrael je saopštio da mu je potrebno još vremena da bi uništio zalihe raketa i tunele ispod granice u Pojasu Gaze. Islamisti iz Hamasa zahtijevaju ukidanje ekonomske blokade ove enklave.

Palestinski izvori tvrde da je 16 ljudi poginulo jutros od eksplozije izraelske tenkovske granate u Gazi, uključujući šest pripadnika iste porodice.

Izraelska vojska saopštila je da je noćas iz Gaze lansirana jedna raketa, ali nije bilo štete ni povrijeđenih.

Izrael je u sukobima u Gazi i napadima Hamasovih pripadnika koji se prikradaju kroz tunele izgubio 32 vojnika. Od Hamasove raketne i minobacačke vatre poginula su tri civila u Izraelu.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/sad-u ... /140724007
Za one koji ne znaju merkava je jedan od chayal boded. Ukratko ljudi jevreji ili sa jevrejskim porijeklom koji uz služenje vojnog roka u Izraelu dejstvuju takođe u zemljama u kojima su rođeni i u kojima žive, a u interesu izraelske države.
Ovakve uglavnom angažuje mosad i druge izraelske bezbjedonosno-obavještajne strukture. Za svoj angažman uglavnom nisu plačeni nego to rade zbog lojalnosti izaelu. Njihov angažman uglavnom je obavještajno - propagandne prirode.
Ako zatreba obavazali su se i na druge vidove akcija, one koji se u normalnom žargonu zovu terorizam.
Po jednoj bezbjedonosnoj studiji oko trećina akcija za "koje preuzmu odgovornost" propalestinske grupe u stvari nije njihovo djelo.
Eek-A-Mouse

#9474 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Eek-A-Mouse »

Natakarim ja tu ponudu za mir.
Kakav je mir kad nemas da jedes i ne mozes se slobodno kretati po vlastitoj zemlji.
Pogan...
RahatHurmašica

#9475 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by RahatHurmašica »

smeće na ignor i svi sretni.... Dok ga ne sprči neka raketa tamo.
Locked