Zabrinjavajuce.dale cooper wrote:Meni je zanimljiva teta u onom Niemand postu.![]()
A e, onaj dio sa onom sto urlice po ulici, to se fakat desilo, dole na crnoj hronici bio link.
Zabrinjavajuce.dale cooper wrote:Meni je zanimljiva teta u onom Niemand postu.![]()
Nemoj mi cuka i maca, kad me dirne nemam napretka mjesec dana. Draze mi je da mi se necije dijete ispovraca sa sjedista iza po majici nego da me ker dotakneNepass wrote:Neka djece, ko ce mi penziju uplacivati
Ne volim ih ni ja nesto posebno, ne volim ih imati u svojoj blizini.
Cim neko sa malim djetetom udje u bus, kafic, opstinu itd meni je dan sjeban
I jebi ga sladji mi je mali cuko ili maca nego bilo koja beba ovog svijeta.
Uveliko sam presao tridesetu uopste nemam neke potrebe da imam dijete, da mi zena kaze da je trudna i hoce da rodi mislim da bi mi to bio jedan od tuznijih dana u zivotu.
Why?Niemand wrote:Zabrinjavajuce.dale cooper wrote:Meni je zanimljiva teta u onom Niemand postu.![]()
![]()
A e, onaj dio sa onom sto urlice po ulici, to se fakat desilo, dole na crnoj hronici bio link.
Niemand wrote:Cuj vaj![]()
Vala, ja bi voljela imati curicu il bar neku curicu ono od prijatelja, more i to. Ne da bude slatka i to, nemam ja ni fb ni instagram, znaci, nije zbog slika i ne mora ni biti slatka![]()
, vec brate da opet normalno kupim barbiku, kucicu, auto za barbiku, konja za barbiku, kolekciju zimske i ljetne odjece.. i nek ide zivot.
![]()
![]()
Kad vidim sta je sve izislo novo za barbike a ja odrasla, dodje mi da placem. Nako, realno.
dale cooper wrote:
![]()
![]()
Ne smijem pitati tetu hocel dobiti bracu il seku jer mozda je samo debela..
Ah to.Niemand wrote:dale cooper wrote:
![]()
Ne smijem pitati tetu hocel dobiti bracu il seku jer mozda je samo debela..
Da, krenulo je u pogrešnom pravcu.Niemand wrote:Ajm dzast gona ignor dis.
Ti si procito samo onaj dio dje te neko umaze puderom i karminom, a onaj dio da te ganja teta sve sa policijom i kamerom nista..dale cooper wrote:Da, krenulo je u pogrešnom pravcu.Niemand wrote:Ajm dzast gona ignor dis.Shit happens.
Meni zgodna teta pred očima, to što je usput i lujka nisam upratio.Niemand wrote:Ti si procito samo onaj dio dje te neko umaze puderom i karminom, a onaj dio da te ganja teta sve sa policijom i kamerom nista..dale cooper wrote:Da, krenulo je u pogrešnom pravcu.Niemand wrote:Ajm dzast gona ignor dis.Shit happens.
![]()
Pa cuo si valjda za izraze teta i ciko, djeciji nazivi za zenu i covjeka?triconja wrote:Ne kontam sta je teta?
Jesam nedavno ali nisam znao sta to znaciNiemand wrote:Pa cuo si valjda za izraze teta i ciko, djeciji nazivi za zenu i covjeka?triconja wrote:Ne kontam sta je teta?
Ozbiljno? Pa kako si ti govorio? Druga rijec za to il?triconja wrote: Jesam nedavno ali nisam znao sta to znaci
Zena i covjek, tako sam govorio.Niemand wrote:Ozbiljno? Pa kako si ti govorio? Druga rijec za to il?triconja wrote: Jesam nedavno ali nisam znao sta to znaci
Sad i mene zaduma
Pa dobro, i vecina djece je tako govorila, al taj izraz su vise koristili odrasli, ono-ne smetaj teti, ako je neka nepoznata osoba u pitanju pretezno, il kolko znam u vrticima al nemam iskustvo s vrticem, pa izraz teta cuvalica.triconja wrote: Zena i covjek, tako sam govorio.