Dodje jeben vakat, Bogu plakat'.
"Kolo od sreće uokoli
vrteći se ne pristaje:
tko bi gori, eto je doli,
a tko doli gori ustaje."
Ivan Gundulic
Naravno da je bilo. Ako se ne varam, prosli mandat je zavrsio protestima na ulicama i razularenom ruljom u Kongresu.
Bljak
Pa to ti govorim; ne sjecam se da je ikad bolje bilo...jeza u ledja wrote: ↑25/01/2024 01:28Naravno da je bilo. Ako se ne varam, prosli mandat je zavrsio protestima na ulicama i razularenom ruljom u Kongresu.
Trenutno imamo rekordno malu nezaposlenost i rekordno visoke dionice.
Tako da, shvatam ja, masta moze svasta. Realnost je drukcija.
Sta ces se ti sjecati kad ne zivis uopste ovdje?zikamu wrote: ↑25/01/2024 03:55Pa to ti govorim; ne sjecam se da je ikad bolje bilo...jeza u ledja wrote: ↑25/01/2024 01:28Naravno da je bilo. Ako se ne varam, prosli mandat je zavrsio protestima na ulicama i razularenom ruljom u Kongresu.
Tako da, shvatam ja, masta moze svasta. Realnost je drukcija.![]()
Dolazim jednom/dvaput godisnje po mjesec dana preko 25 godina sto je poprilicno dugo...jeza u ledja wrote: ↑25/01/2024 04:07Sta ces se ti sjecati kad ne zivis uopste ovdje?zikamu wrote: ↑25/01/2024 03:55Pa to ti govorim; ne sjecam se da je ikad bolje bilo...jeza u ledja wrote: ↑25/01/2024 01:28
Naravno da je bilo. Ako se ne varam, prosli mandat je zavrsio protestima na ulicama i razularenom ruljom u Kongresu.
Tako da, shvatam ja, masta moze svasta. Realnost je drukcija.![]()
Lik, u preko 18 godina forumskog staza, nikad spomenuo nije...
MagaCar, bolje da nisi ništa napisao.
Prekinuo sa Jabukom+, jer sillicon valley supci su se mjesali puno u biranju tema za seriju.jeza u ledja wrote: ↑25/01/2024 03:48 Pa zar nema vec on svoj show vec duze vrijeme? (The Problem with Jon Stewart, tako nesto)
Da, ja sam se ubacio u "Free Cascadia Movement" vec odavno. Hvala bogu ima sume, pa nece biti viska balvana za balvansku revoluciju