nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
citroen xm
#9451 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Gledaj Alfe, tu ako je izvuko živu glavu pa još bez invaliditeta neka slavi drugi rođendan.
-
Throttle
#9452 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
citroen xm wrote:Gledaj Alfe, tu ako je izvuko živu glavu pa još bez invaliditeta neka slavi drugi rođendan.
U nesreći su učestvovala vozila marke Mercedes i Alfa Romeo i tom prilikom niko nije povrijeđen
Na automobilu Alfa Romeo pričinjena je velika materijalna šteta
- vješalica
-
NediM17
#9454 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma samo nek nikom nije nista. Auto je najmanje bitno.Throttle wrote:citroen xm wrote:Gledaj Alfe, tu ako je izvuko živu glavu pa još bez invaliditeta neka slavi drugi rođendan.U nesreći su učestvovala vozila marke Mercedes i Alfa Romeo i tom prilikom niko nije povrijeđen
Na automobilu Alfa Romeo pričinjena je velika materijalna šteta
-
kljurso
#9455 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
U svim tim ruralnijim oblastima u zadnjih xx godina kolo vode lokalne partijske baje. Ti su oni koji kroje tom narodu kapu.
U vrijeme izbora se razmile i obecavaju kule i gradove domacinima. Gledao sam prosle godine kako to ide.
Donese se kesica sa rahatlokumom, malo kahve, kocka i kreten ce glasati za lucifera licno. Samo nek je "nas" i vidi sto voli komsiluk.
Nakon toga vrh rada je pojavljivanje po seoskim sjelima gdje vodi glavnu rijec. I svi presretni. A sto djete prelazi preko magistralnog puta gdje se prasi 80, ma hajde bogati, sta ce joj biti.
E pa nadjes nekog sposobnijeg baju da zaokruzis pa ce biti nesto.
Sjetite se rahmetli bracike, sta je uradio u svom selu.
Sent from my HTC One M9xx
U vrijeme izbora se razmile i obecavaju kule i gradove domacinima. Gledao sam prosle godine kako to ide.
Donese se kesica sa rahatlokumom, malo kahve, kocka i kreten ce glasati za lucifera licno. Samo nek je "nas" i vidi sto voli komsiluk.
Nakon toga vrh rada je pojavljivanje po seoskim sjelima gdje vodi glavnu rijec. I svi presretni. A sto djete prelazi preko magistralnog puta gdje se prasi 80, ma hajde bogati, sta ce joj biti.
-
tempuser
#9456 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Strada dijete, komsiluk sav saosjecajam i samilostan, pljuju po drzavi i vlastima, a na sljedecim izborima isti ja komsija opet glasa za tu stvar!kljurso wrote:U svim tim ruralnijim oblastima u zadnjih xx godina kolo vode lokalne partijske baje. Ti su oni koji kroje tom narodu kapu.
-
kljurso
#9457 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa jeste, bas tako. Svako je kriv samo ne onaj u ogledalu. Ili ti onaj na glasackom mjestu sa olovkom u ruci.tempuser wrote:
Strada dijete, komsiluk sav saosjecajam i samilostan, pljuju po drzavi i vlastima, a na sljedecim izborima isti ja komsija opet glasa za tu stvar!
Da se razumijemo, kriv je onaj ko je udario djete i ubio ga. Ali buraz isto toliko je kriv i predsjednik mjesne zajednice, opstine, partijskig odbora, saveza komunista u svom selu, efendija u dzamiji koji sjedi na minderu i ispusti djecu izvan dzamije znajuci da ce ono preko magistralnog puta samo........
fino preko lokalne zajednice kao bilo kakav autoritet izganjas sa mup-om da se postavi kamera, semafor, radar, pjesacki prelaz, pjesacki most....na kriznom mjestu u svom selu,....i onda te svi slave i vole i glasa se za tebe i djete necije bude zivo.
Ali bolje okrenuti par jagnjadi i dovesti neku pevaljku na lokalni predizborni ili postizborni skup.
- vješalica
#9458 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kazniš rokalja seoskog
napravi rpofil na forumu
i sere po policiji i tumači da s emože voziti i 200km/h radi konfiguracije puta i novog sloja od 2 mikrona asfalta
napravi rpofil na forumu
i sere po policiji i tumači da s emože voziti i 200km/h radi konfiguracije puta i novog sloja od 2 mikrona asfalta
-
zigson
#9459 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kljurso wrote:U svim tim ruralnijim oblastima u zadnjih xx godina kolo vode lokalne partijske baje. Ti su oni koji kroje tom narodu kapu.

-
Naslovnica
#9460 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
SDA Banovići nema veze sa ostatkom SDA u BiH.
Svi su u duši komunjare, cugaju, pojest', popit', u džamiju samo o Bajramu...
-
nightvision
#9461 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Eto bas ostali ne piju, ne vole pojest (krmetinu) i svaki namaz su u u dzamiji. ahaaa...Naslovnica wrote:SDA Banovići nema veze sa ostatkom SDA u BiH.
-
tempuser
- muha_sa
- Logovan
#9464 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jebo te.tempuser wrote:https://www.facebook.com/ParkingPapakTM ... 992969812/
- amar1994
#9465 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sto se tice ovog prvog snimka , reno 5 , i meni se isto desilo , zagledao se i zeleno i krenuo
- Better Man
#9466 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jedno pitanje u vezi kamera u gradu koje snimaju prolazak kroz crveno i prekoračenje brzine. Šta bi se desilo da biciklista prođe kroz crveno ili recimo razvije brzinu od 72 km na sat. Da li bi senzori reagovali i snimili ga? Na kom principu reaguju ti senzori u vezi prekoračenja brzine i prolaska kroz crveno i da li su postavljeni prije ili nakon semafora? Laik sam za ove stvari, pa me čisto interesuje.
- zateznistub
#9467 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Koliko znam postavljeni su nakon semafora i reaguju na prolazak ne na težinu. E sad da li u sve tri trake to ne znam. Pričali se da na nekom mjestima ako prođeš drugom trakom (u binjezevu) onom kontrast trakom biva neće te u slikati.... navodno... nisam niti ću provjeravati. E sad da li je biciklo dovoljno velik predmet da ga senzor "ocita" and nisam siguranBetter Man wrote:Jedno pitanje u vezi kamera u gradu koje snimaju prolazak kroz crveno i prekoračenje brzine. Šta bi se desilo da biciklista prođe kroz crveno ili recimo razvije brzinu od 72 km na sat. Da li bi senzori reagovali i snimili ga? Na kom principu reaguju ti senzori u vezi prekoračenja brzine i prolaska kroz crveno i da li su postavljeni prije ili nakon semafora? Laik sam za ove stvari, pa me čisto interesuje.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#9468 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
elektromagnetni/indukcioni senzoriBetter Man wrote:Jedno pitanje u vezi kamera u gradu koje snimaju prolazak kroz crveno i prekoračenje brzine. Šta bi se desilo da biciklista prođe kroz crveno ili recimo razvije brzinu od 72 km na sat. Da li bi senzori reagovali i snimili ga? Na kom principu reaguju ti senzori u vezi prekoračenja brzine i prolaska kroz crveno i da li su postavljeni prije ili nakon semafora? Laik sam za ove stvari, pa me čisto interesuje.
ako su kakve karbonske feLUGE ili bicklo ništa od slikanja
imaju i moderniji, al kod nas su ovi malo manje moderni
-
Wind
- seoBIH
#9470 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
I snimaju od tacke A do tacke B. Ne snimaju od B ka A, pa zato mozes primijetiti debile kako predju u drugu traku 
-
punosvega
#9471 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Hvata li stacionarna kamera i ovakve prekršaje? Često se dešava da ovde likovi požure lijevom trakom koja skreće lijevo a oni hoće pravo, i onda ako se ne stignu na vrijeme ubaciti prođu do pola raskrsnice pa se onda prestrojavaju.
- supercali
#9472 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vjerovatno u toj traci nema senzora tako da ne hvata
Naravno ako je traka samo za lijevo
Naravno ako je traka samo za lijevo
-
mirzet87sa
#9473 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne hvata. Isto kao sto ne hvata ni kod RTV-a kada ides lijevom trakom i prodjes pravo..
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- Logovan