Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- omega369
#9452 Re: Utakmice.
znaci, ne vjerujem! Hej mitrevski... 
- strong69
#9453 Re: Utakmice.
@Velkoski,Velkoski wrote:
Jesi li bio na tekmi. Kakav je Mitrevski? Je li opravdano sto do sada nije igrao?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9454 Re: Utakmice.
Je l' bio neko na tekmi, da nam mini, objektivan
, izvjestaj napise?
- maltam
#9455 Re: Utakmice.
Stajali smo odlicno, nismo dali da nam stvaraju lagano sanse. Igrala druga ekipa, ako se moze tako reci. Milos majstor, Kallasi i Mitrevski pojeli.
Horde zla isto na odlicnom nivou
Horde zla isto na odlicnom nivou
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#9456 Re: Utakmice.
Teško je reći išta pametno o njemu i Kostiću. Obojici fali rutine jer nisu igrali mjesecima.. Je li opravdano ili ne bih mogao reći tek nakon što dobije par utakmica u nizu, što će se teško desiti. Ono što je sigurno je da nije loš igrač, a i upisao je asistenciju danas.strong69 wrote:@Velkoski,Velkoski wrote:
Jesi li bio na tekmi. Kakav je Mitrevski? Je li opravdano sto do sada nije igrao?
Ipak, mislim da je najrealnije da on i Kostić dobiju papire na polusezoni jer čisto sumnjamo da će se na njih ikada ozbiljno računati nakon ovog svega, može biti i da griješim.
@Libero
Mi puno bolji osim rupe od 10 minuta nakon izlaska Radovca (
-
todd_smith
#9457 Re: Utakmice.
ja ofirnog fotosopaVelkoski wrote:
- maltam
#9458 Re: Utakmice.
Jesu loše slike od duplog sporta, 033 sport je zakon sa slikama!Velkoski wrote:
-
FMDzem
#9459 Re: Utakmice.
Koji li peder slika za 033 
Halali
Halali
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#9460 Re: Utakmice.
Kemal Malovčić 
- maltam
#9461 Re: Utakmice.
Dečko nije pederFMDzem wrote:Koji li peder slika za 033
Halali
- emigrazione
#9462 Re: Utakmice.
Krste je dva puta mogao opasno nastradati, prvi put lom obje noge boba falila bukvalno, drugi put ga golman unistio...
Handzic ocajan, trema ili nedostatak utakmica sta li je vec, ali na njega se jos ne moze racunati... Mitrevski isti problem, mada se vidi da je jak fizicki i dobro se postavlja, ne moze u 11 jos uvijek mada je blizi nego Handzic, zna ispasti gore nego Dupovac...Plakalo nesiguran pravo, zbog nedostatka komunikacije sa saigracima i bezveznog istrcavanja zamalo da mu Mitrevski glavu otkine... Dzemo ponajbolji, igrao zadnjeg veznog puno trcao i malo grijesio
, Kovacevic cita prostor ko bukvar, polivalentan igrac noge s kraja na kraj terena, more ih je presjekao, igrao sa Mitrevskim stopera i ocita neugirnost njih dvojice je glavni krivac za oba gola, drugi gol pogotovo ono se ne smije desavati ni pionirima
...Radovac odlican, to je vec standardno hvala dragom bogu, Milos isto dobar kako je zna mrljati bezveze....Bilbija fuj bljak, nepokretan, bezvoljan, kaatastrooofa, ostali standard nit' smrdi nit' mirise...bez obzira sto je sastav bio dosta saren, nije ovo ni blizu izgledalo kako mora i treba
Handzic ocajan, trema ili nedostatak utakmica sta li je vec, ali na njega se jos ne moze racunati... Mitrevski isti problem, mada se vidi da je jak fizicki i dobro se postavlja, ne moze u 11 jos uvijek mada je blizi nego Handzic, zna ispasti gore nego Dupovac...Plakalo nesiguran pravo, zbog nedostatka komunikacije sa saigracima i bezveznog istrcavanja zamalo da mu Mitrevski glavu otkine... Dzemo ponajbolji, igrao zadnjeg veznog puno trcao i malo grijesio
- maltam
#9463 Re: Utakmice.
Pa nije momak odigrao utakmice otkako je došao, zbog toga i tako loša igra. Ali je zvijer, pojeo je sve danas.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9464 Re: Utakmice.
Velkoski, malta...hvala.
Kemica, paparaco.
Al evidentno je poboljsanje rada portala od kada je i on tu. Realno. 
Kemica, paparaco.
- bleee_sa
#9466 Re: Utakmice.
Sve si upravu, al' da nije malte Seniora ništa to ne bi valjalo.-LIBERO- wrote:Velkoski, malta...hvala.
Kemica, paparaco.Al evidentno je poboljsanje rada portala od kada je i on tu. Realno.
- maltam
#9467 Re: Utakmice.
Eh kakve ja paparaco slike imam. Ustvari Velkoski i ja 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#9469 Re: Utakmice.
A nas drug forumas Malta je senior il junior?bleee_sa wrote:Sve si upravu, al' da nije malte Seniora ništa to ne bi valjalo.-LIBERO- wrote:Velkoski, malta...hvala.
Kemica, paparaco.Al evidentno je poboljsanje rada portala od kada je i on tu. Realno.
Sad smo otisli skroz u off, privatiziramo temu totalno....al hajde, proslava prolaska dalje u KUP-u, pa je razumljivo.
- maltam
#9470 Re: Utakmice.
Ma nisam ja taj malta na kojeg svi ciljate, meni je nick maltaM. Nemam nikakve veze sa onim maltom-LIBERO- wrote:A nas drug forumas Malta je senior il junior?bleee_sa wrote:Sve si upravu, al' da nije malte Seniora ništa to ne bi valjalo.-LIBERO- wrote:Velkoski, malta...hvala.
![]()
Sad smo otisli skroz u off, privatiziramo temu totalno....al hajde, proslava prolaska dalje u KUP-u, pa je razumljivo.
-
todd_smith
#9471 Re: Utakmice.
jeste ovaj kada ovo napise onda halal olsun, ja kazem odmah vile izvaditeemigrazione wrote:Krste je dva puta mogao opasno nastradati, prvi put lom obje noge boba falila bukvalno, drugi put ga golman unistio...
Handzic ocajan, trema ili nedostatak utakmica sta li je vec, ali na njega se jos ne moze racunati... Mitrevski isti problem, mada se vidi da je jak fizicki i dobro se postavlja, ne moze u 11 jos uvijek mada je blizi nego Handzic, zna ispasti gore nego Dupovac...Plakalo nesiguran pravo, zbog nedostatka komunikacije sa saigracima i bezveznog istrcavanja zamalo da mu Mitrevski glavu otkine... Dzemo ponajbolji, igrao zadnjeg veznog puno trcao i malo grijesio, Kovacevic cita prostor ko bukvar, polivalentan igrac noge s kraja na kraj terena, more ih je presjekao, igrao sa Mitrevskim stopera i ocita neugirnost njih dvojice je glavni krivac za oba gola, drugi gol pogotovo ono se ne smije desavati ni pionirima
...Radovac odlican, to je vec standardno hvala dragom bogu, Milos isto dobar kako je zna mrljati bezveze....Bilbija fuj bljak, nepokretan, bezvoljan, kaatastrooofa, ostali standard nit' smrdi nit' mirise...bez obzira sto je sastav bio dosta saren, nije ovo ni blizu izgledalo kako mora i treba
jebite se
- bleee_sa
#9472 Re: Utakmice.
Mislim da je ovo malac s infa, al' nisam siguran, da je stavio Kostića na avatar bio bi siguran da je on 'vako me zbunio. 
- maltam
#9473 Re: Utakmice.
Ma nije ga niko ni čitao, vidio po metra posttodd_smith wrote:jeste ovaj kada ovo napise onda halal olsun, ja kazem odmah vile izvaditeemigrazione wrote:Krste je dva puta mogao opasno nastradati, prvi put lom obje noge boba falila bukvalno, drugi put ga golman unistio...
Handzic ocajan, trema ili nedostatak utakmica sta li je vec, ali na njega se jos ne moze racunati... Mitrevski isti problem, mada se vidi da je jak fizicki i dobro se postavlja, ne moze u 11 jos uvijek mada je blizi nego Handzic, zna ispasti gore nego Dupovac...Plakalo nesiguran pravo, zbog nedostatka komunikacije sa saigracima i bezveznog istrcavanja zamalo da mu Mitrevski glavu otkine... Dzemo ponajbolji, igrao zadnjeg veznog puno trcao i malo grijesio, Kovacevic cita prostor ko bukvar, polivalentan igrac noge s kraja na kraj terena, more ih je presjekao, igrao sa Mitrevskim stopera i ocita neugirnost njih dvojice je glavni krivac za oba gola, drugi gol pogotovo ono se ne smije desavati ni pionirima
jebite se
Kakav malac?bleee_sa wrote:Mislim da je ovo malac s infa, al' nisam siguran, da je stavio Kostića na avatar bio bi siguran da je on 'vako me zbunio.
-
todd_smith
#9474 Re: Utakmice.
ma malta sa infa, pusti supljubleee_sa wrote:Mislim da je ovo malac s infa, al' nisam siguran, da je stavio Kostića na avatar bio bi siguran da je on 'vako me zbunio.
- bleee_sa
#9475 Re: Utakmice.
Maltin.