Na posljednih sest tekmi u 5 su dobili penal
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#94402 Re: Premijer liga BiH
Ne znam, ali se nadam da nece ni doci do toga i da ce se sva steta zavrsiti na ovoj utakmici. Realno, oni bi tesko do boda protiv vas, ali im prijeti i oduzimanje bodova.hrasno38 wrote:Da ali to onda dovodi totalno u pitanje regularnost komletnog takmicenja jer nisu samo tu bodovi u pitanju. Na primjer na utakmicama protiv Celika igraci protivnickih ekipa su dobijali zute i crvene kartone i nisu mogli za svoje klubove igrati sljedece utakmice. Ili su se recimo igraci povrijedjivali pa isto tako nisu mogli igrati utakmice. Izbacivanje Celika iz lige i brisanje bodova bi napravilo totalno sezonu neregularnom.plain vanilla wrote:Ako izbace Celik, brisu se njihove utakmice i bodovi osvojeni protiv Celika. Tako procitah. Ali platit ce oni, nije dug milion
- avetinja
#94403 Re: Premijer liga BiH
Ovo je bruka. Savez je trebao proslijediti medijima informaciju (ili domaćinu pa da on objavi) prije početka prodaje karata ili nekoliko sati prije utakmice da utakmica neće biti odigrana. A Čelik i slični klubovi se trebaju poslati u niži rang pa neka tamo razvlače prvenstvo koliko god hoće.
- plain vanilla
#94404 Re: Premijer liga BiH
Lako je vama kad nikom niste duzni.avetinja wrote:Ovo je bruka. Savez je trebao proslijediti medijima informaciju (ili domaćinu pa da on objavi) prije početka prodaje karata ili nekoliko sati prije utakmice da utakmica neće biti odigrana. A Čelik i slični klubovi se trebaju poslati u niži rang pa neka tamo razvlače prvenstvo koliko god hoće.
- kamberovica polje
#94405 Re: Premijer liga BiH
Kad se Čelik i "slični klubovi" ugase i izbace iz lige ostat će ti vatrena gostovanja po Gabelama, Dobojima kod Kaknja, Krupama na Vrbasu i Simin Hanovima.avetinja wrote:Ovo je bruka. Savez je trebao proslijediti medijima informaciju (ili domaćinu pa da on objavi) prije početka prodaje karata ili nekoliko sati prije utakmice da utakmica neće biti odigrana. A Čelik i slični klubovi se trebaju poslati u niži rang pa neka tamo razvlače prvenstvo koliko god hoće.
Daleko od toga da podržavam cigančenje iz godine u godinu, ali bez zdravog Čelika i Slobode ova će se liga past ispod nivoa malteške i crnogorske, a po svemu sudeći već je ispod luksemburške.
Last edited by kamberovica polje on 03/11/2019 23:58, edited 2 times in total.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#94406 Re: Premijer liga BiH
Ovo odgovara i Slobodi, nema Stevanovica i Sadikovica.... nenadano.
Mislim ako ste oslabljeni njihovim ne igranjem?!
- plain vanilla
#94407 Re: Premijer liga BiH
Ma Ronalda nek povedu, mi njih uzimamo. Dosta je bilo iksica, sad ce kecicPitar sa Kariba wrote:Ovo odgovara i Slobodi, nema Stevanovica i Sadikovica.... nenadano.![]()
- avetinja
#94408 Re: Premijer liga BiH
Čelik i Sloboda neće biti zdravi timovi. Hoće, ako ih neko kupi i uloži lijepe pare, a to se vrlo teško može desiti.kamberovica polje wrote:Kad se Čelik i "slični klubovi" ugase i izbace iz lige ostat će ti vatrena gostovanja po Gabelama, Dobojima kod Kaknja, Krupama na Vrbasu i Simin Hanovima.avetinja wrote:Ovo je bruka. Savez je trebao proslijediti medijima informaciju (ili domaćinu pa da on objavi) prije početka prodaje karata ili nekoliko sati prije utakmice da utakmica neće biti odigrana. A Čelik i slični klubovi se trebaju poslati u niži rang pa neka tamo razvlače prvenstvo koliko god hoće.
Daleko od toga da podržavam cigančenje iz godine u godinu, ali bez zdravog Čelika i Slobode ova će se liga past ispod nivoa Malteške i Crnogorske, a po svemu sudeći već je ispod Luksemburške.
Bolje je da igramo sa Posušjem, ali da znamo da ćemo odigrati utakmicu i da će takmičenje biti regularno, nego nekoliko kola da se zajebavammo oko dugova. Ništa ovakvi Čelik i Sloboda nisu bolji od navedenih klubova zadnjih nekoliko sezona.
- Pitar sa Kariba
#94409 Re: Premijer liga BiH
MoRe!plain vanilla wrote: Ma Ronalda nek povedu, mi njih uzimamo. Dosta je bilo iksica, sad ce kecic
- plain vanilla
#94410 Re: Premijer liga BiH
Halo bolan. Pa vi se sudite s trenutnim trenerom, igraci par mjeseci nisu dobili platu i ti pricas o zdravim timovima. Petrovica ste vukli i dosao vam glave. Sto tad nisi govorio da vas izbace iz PL?avetinja wrote:
Čelik i Sloboda neće biti zdravi timovi. Hoće, ako ih neko kupi i uloži lijepe pare, a to se vrlo teško može desiti.
Bolje je da igramo sa Posušjem, ali da znamo da ćemo odigrati utakmicu i da će takmičenje biti regularno, nego nekoliko kola da se zajebavammo oko dugova. Ništa ovakvi Čelik i Sloboda nisu bolji od navedenih klubova zadnjih nekoliko sezona.
- Pitar sa Kariba
#94411 Re: Premijer liga BiH
+ duzni savezu troskove postupka!
Zeljo out, bilo ko in!
Zeljo out, bilo ko in!
- Logovan
#94412 Re: Premijer liga BiH
Pa sami su krivi, ako se ugase. A to šta navijači drugih klubova pričaju, to je nebitno.kamberovica polje wrote: Kad se Čelik i "slični klubovi" ugase i izbace iz lige ostat će ti vatrena gostovanja po Gabelama, Dobojima kod Kaknja, Krupama na Vrbasu i Simin Hanovima.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#94413 Re: Premijer liga BiH
https://scsport.ba/nogometasi-sirokog-r ... e-grbica/?
Za Hebibovica me pomalo cudi a Rahmanovic je klasicna papcina kojem ce kad tad neko se zestoko najebati majke. Nema utakmice u kojoj ne trazi kavgu i ne pravi probleme.....sve dok ne naleti na jednog "Milaka" i dok ga kao Sestica ne iznesu sa terena! Jest dobar igrac ali je klasicna papcina i seljacina!
Za Hebibovica me pomalo cudi a Rahmanovic je klasicna papcina kojem ce kad tad neko se zestoko najebati majke. Nema utakmice u kojoj ne trazi kavgu i ne pravi probleme.....sve dok ne naleti na jednog "Milaka" i dok ga kao Sestica ne iznesu sa terena! Jest dobar igrac ali je klasicna papcina i seljacina!
- Radio Sarajevo
#94414 Re: Premijer liga BiH
Dado i Siniša će igrati u Tuzli, tako kažu pravila. Danas su odradili suspenziju.
- Ricken
#94415 Re: Premijer liga BiH
GandalfSivi wrote:Ali haj’ reci da nije sevap Sisoja izlevatiti svega tiRicken wrote:Kupili, ne znači da ste platiliPitar_na_motoru wrote:Jesmol' kupili?
Jesmo!
Sta je?Ne bi vam bilo prvi put da izradite
Samo da vam se sevap ukabuli.
- Ricken
#94416 Re: Premijer liga BiH
Srećom, smo ofulali uplatnicu i CAS-u pa nema nikakih troškova. Ne znam izgleda da elektronsko bankarstvo opasno šteka u dijelu grada u i oko Zvorničke. Nešta nalozi nikako ne prolaze, valjda tu jak izvor podzemnih voda, pa ne prolazi.Pitar_na_motoru wrote:A uplatnica kod Ustamujica.Ricken wrote:Sve izmireno ne brini.bordo gandalf wrote:Hoce li biti para da se plate arbitrazni troskovi i obestecenje nogometnom savezu???
Sto se tice nas, vidjeli amo jucer u Ugljeviku kako placamo![]()
- Ricken
#94417 Re: Premijer liga BiH
Opusti se dive!Logovan wrote:Jedini ili ne, ne znam, ne interesuje me, ali zajednicka premijer liga, ne vidim problem.Ricken wrote:Vi ste jedini koji mjerite te bodove. U svakom slučaju nisu vam donijeli najviše trofeja, a oni su poenta.mirza_15 wrote:https://scsport.ba/fk-sarajevo-postao-p ... -ligi-bih/
A trofeji su druga prica.
- Logovan
#94418 Re: Premijer liga BiH
U slučaju poništavanja Čelikovih rezultata, ovako bi izgledala tabela Premijer lige BiH.
1. FK Sarajevo 27 bodova (-4)
2. FK Tuzla City 26 bodova (-1)
3. FK Borac 24 boda (-3)
4. FK Željezničar 23 boda (-6)
5. FK Radnik 22 boda (-3)
6. HŠK Zrinjski 20 bodova (-3)
7. NK Široki Brijeg 18 bodova (0)
8. FK Velež 16 bodova (-3)
9. FK Sloboda 13 bodova (-1)
10. FK Mladost 12 bodova (0)
11. Zvijezda 09 5 bodova (-1)
Ne bih ja rekao da je tako.Radio Sarajevo wrote:Dado i Siniša će igrati u Tuzli, tako kažu pravila. Danas su odradili suspenziju.
Last edited by Logovan on 04/11/2019 01:12, edited 1 time in total.
- Ricken
#94419 Re: Premijer liga BiH
Čelik ima armiju navijača, realno za naš fudbal bi bila šteta da odlete. Isto i sa Slobodom.avetinja wrote:Ovo je bruka. Savez je trebao proslijediti medijima informaciju (ili domaćinu pa da on objavi) prije početka prodaje karata ili nekoliko sati prije utakmice da utakmica neće biti odigrana. A Čelik i slični klubovi se trebaju poslati u niži rang pa neka tamo razvlače prvenstvo koliko god hoće.
- Ricken
#94420 Re: Premijer liga BiH
Spade Zenica samo na jedan klub.Tomahawk11 wrote:Čelik leti iz lige ako ne izmire dug do petka.
Eto prilike za Nama, da se popravi sa stadionom. Zenica, nije mali grad, ljudi vole fudbal, a vi ste tamo domaći.
U ugovoru piše da ne smije boje mijenjat, ne i sjedište.
Možda je Zenica danas izgubila Čelik, ali već sutra mogu dobiti, novog diva sa Bilinog polja.
- karanana
#94421 Re: Premijer liga BiH
nisam duboko ovo analiziro nego sam samo pogledo velez i -3. kako si dosao do te racunice da ce velez imati -3 ako se celik iskljuci?Logovan wrote:![]()
U slučaju poništavanja Čelikovih rezultata, ovako bi izgledala tabela Premijer lige BiH.
3. FK Borac 24 boda (-3)
11. Zvijezda 09 5 bodova (-1)Ne bih ja rekao da je tako.Radio Sarajevo wrote:Dado i Siniša će igrati u Tuzli, tako kažu pravila. Danas su odradili suspenziju.
- plain vanilla
#94422 Re: Premijer liga BiH
Pa kao oduzet ce bodove osvojene protiv Celikakaranana wrote:nisam duboko ovo analiziro nego sam samo pogledo velez i -3. kako si dosao do te racunice da ce velez imati -3 ako se celik iskljuci?Logovan wrote:![]()
3. FK Borac 24 boda (-3)
11. Zvijezda 09 5 bodova (-1)Ne bih ja rekao da je tako.Radio Sarajevo wrote:Dado i Siniša će igrati u Tuzli, tako kažu pravila. Danas su odradili suspenziju.
- Grean
#94423 Re: Premijer liga BiH
Ko je naviko' na sadaku voli je u svim oblicima.
Interesantan tajming za Celikovu kaznu.
Interesantan tajming za Celikovu kaznu.
- decko_sa_kovaca
#94424 Re: Premijer liga BiH
Nastimo pitarski savez
- nosara
#94425 Re: Premijer liga BiH
Rasipnici poklanjali stadion kojekakvim i sad kukaju.