Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#9426 Re: Zeničani
Ko ono napisa da imamo najbolju policiju u drzavi
Vidi ba tri puta istog lika hapse 
- kombajn
#9427 Re: Gdje u Zenici...?
Poslije trećeg puta bi omekšala da je od titanijacommendatore wrote:šta je omekšala gedorakombajn wrote:Hvale je raja, pa da se i to cudo proba
- kamberovica polje
- kamberovica polje
#9429 Re: Zeničani
3:57cenecimoveocino wrote:a ja murije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kako to izgleda u RU![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=uJJ-9CUgtPI
Što se tiče ovih naših, je li ovo neka demonstracija ili...?
-
Mustang1
#9430 Re: Zeničani
Ako nije demonstracija onda im je ovaj sa golfom bjezao 5-6 putakamberovica polje wrote:3:57cenecimoveocino wrote:a ja murije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma jeste samo ne znam cemu ovo?
-
kakavdanakneiskustvu
#9431 Re: Zeničani
kamberovica polje wrote:3:57cenecimoveocino wrote:a ja murije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#9432 Re: Zeničani
Jel to neko iz kancelarija glumi "kriminalca"
....al sto se isprlja...sto nisu cekali kad je lijepo vrijeme a ne onako jadnika po mokroj cesti
?
-
kakavdanakneiskustvu
#9433 Re: Zeničani
Bobi wrote:Jel to neko iz kancelarija glumi "kriminalca"....al sto se isprlja...sto nisu cekali kad je lijepo vrijeme a ne onako jadnika po pomkroj cesti
?
vjerovatno jedan od njih,specijalaca
- Norm
#9434 Re: Zeničani
demonstracija, vjezba, uvjezbavanje akcije, ko razumije zna i da kada je nesto uvjezbano covjek ne razmislja puno nego u situaciji reaguje kako je naucio, pogotovo vojska i specijalci...i da dvojica pripadnika jedinice za specijalne namjene su 'glumili' kriminalce...i neka ih, ovi momci rade po pravilima a tuzilastvo i sud...to je druga prica...
-
jubix
#9435 Re: Zeničani
Ja ne znam koji je tvoj problem sa policijom, moguće da si dobio dobru fasungu od njih ili si "otres'o" na konkursu za prijem, drugi razlog za ovakve riječi koje iznosiš za ove momke i ljude a mnogi od njih su branili ovu državu ne mogu da shvatim.commendatore wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
malo pred begom malo na bulevaru malo na stanici malo na titovoj zastrašivanja raje....
![]()
![]()
![]()
valjda racunaju da ce se ljudi usrat sta li a ja danas na proteste odoh![]()
nece vama alah pomoc a kamo li pancir kad ljudima dokurci ovaj sou za majmune.... ne do bog da vam izleti par lola spremnih na sve sa automatima - rahmet bi vam bilo instantno.....
specijalaca i kurca - na 2:30 samo sto nije bicem natjero auto da krene![]()
![]()
I kakvi automati, lole, o čemu ti pričaš, udari na vlast? Grohotom se smijem. Opet ponavljam, branili su državu u težim situacijama a da ne riješe par tvojih lola.
- cenecimoveocino
#9436 Re: Zeničani
Momak se malo zanio,dobro je ovo što pokazuju vježbe u javnosti,neka vide lole da ima neko ko im može stat u kraj,kakvi su takvi su,bolje išta nego obični panduri po ulicijubix wrote:Ja ne znam koji je tvoj problem sa policijom, moguće da si dobio dobru fasungu od njih ili si "otres'o" na konkursu za prijem, drugi razlog za ovakve riječi koje iznosiš za ove momke i ljude a mnogi od njih su branili ovu državu ne mogu da shvatim.commendatore wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
malo pred begom malo na bulevaru malo na stanici malo na titovoj zastrašivanja raje....
![]()
![]()
![]()
valjda racunaju da ce se ljudi usrat sta li a ja danas na proteste odoh![]()
nece vama alah pomoc a kamo li pancir kad ljudima dokurci ovaj sou za majmune.... ne do bog da vam izleti par lola spremnih na sve sa automatima - rahmet bi vam bilo instantno.....
specijalaca i kurca - na 2:30 samo sto nije bicem natjero auto da krene![]()
![]()
I kakvi automati, lole, o čemu ti pričaš, udari na vlast? Grohotom se smijem. Opet ponavljam, branili su državu u težim situacijama a da ne riješe par tvojih lola.
- commendatore
#9437 Re: Zeničani
malo je tesko meni dat fasungu dijete drago
- ne volim ih jer su dzikani sa dna kace. ja sa ono momaka sto je bilo u manevru i u diverzantima iz policije tj specijalcima - popijem pice i kafu a ni jedan vise nije u policiji
toliko i pozdrav 
a ova "pokazna vjezba" i to na vise frekventnih lokacija je sluzila za sta?
- cenecimoveocino
#9438 Re: Zeničani
commendatore wrote:malo je tesko meni dat fasungu dijete drago- ne volim ih jer su dzikani sa dna kace. ja sa ono momaka sto je bilo u manevru i u diverzantima iz policije tj specijalcima - popijem pice i kafu a ni jedan vise nije u policiji
toliko i pozdrav
da zastraže mangupe
pogotovo kod ovih kafića pored Bosne
- commendatore
#9439 Re: Zeničani
strasni su ko kitacenecimoveocino wrote:commendatore wrote:malo je tesko meni dat fasungu dijete drago- ne volim ih jer su dzikani sa dna kace. ja sa ono momaka sto je bilo u manevru i u diverzantima iz policije tj specijalcima - popijem pice i kafu a ni jedan vise nije u policiji
toliko i pozdrav
da zastraže mangupe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Oi
#9440 Re: Zeničani
ja vidio prašinara s ravnim stomakom, zijanio se...
-
Mustang1
#9441 Re: Zeničani
Sta mislis je'l bilo poslije u skoli "Joj 'arane da vidis kako ufatise lika,htjeli i meni ja im reko de ba sta vam je, nemojte da pucam i oni pobjegli"cenecimoveocino wrote:commendatore wrote:malo je tesko meni dat fasungu dijete drago- ne volim ih jer su dzikani sa dna kace. ja sa ono momaka sto je bilo u manevru i u diverzantima iz policije tj specijalcima - popijem pice i kafu a ni jedan vise nije u policiji
toliko i pozdrav
da zastraže mangupe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cenecimoveocino
#9442 Re: Zeničani
Sve je isto k'o u tvoj vakatMustang1 wrote:Sta mislis je'l bilo poslije u skoli "Joj 'arane da vidis kako ufatise lika,htjeli i meni ja im reko de ba sta vam je, nemojte da pucam i oni pobjegli"cenecimoveocino wrote:commendatore wrote:malo je tesko meni dat fasungu dijete drago- ne volim ih jer su dzikani sa dna kace. ja sa ono momaka sto je bilo u manevru i u diverzantima iz policije tj specijalcima - popijem pice i kafu a ni jedan vise nije u policiji
toliko i pozdrav
da zastraže mangupe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- commendatore
#9443 Re: Zeničani
ma i to je neki tek zaposlen iz neimastine u gotivu - valja sad i njegov bojler namiritOi wrote:ja vidio prašinara s ravnim stomakom, zijanio se...
- Freamon Lester
#9444 Re: Zeničani
Bojler je ozbiljna investicija!commendatore wrote:ma i to je neki tek zaposlen iz neimastine u gotivu - valja sad i njegov bojler namiritOi wrote:ja vidio prašinara s ravnim stomakom, zijanio se...
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
#9446 Re: Zeničani
commendatore wrote:malo je tesko meni dat fasungu dijete drago- ne volim ih jer su dzikani sa dna kace. ja sa ono momaka sto je bilo u manevru i u diverzantima iz policije tj specijalcima - popijem pice i kafu a ni jedan vise nije u policiji
toliko i pozdrav
ne znam kako da ti to kažem osim da lazes
- commendatore
#9447 Re: Zeničani
ne znam ja kako da ti kazem da me boli donji trap za tvoje misljenjekakavdanakneiskustvu wrote:ne znam kako da ti to kažem osim da lazescommendatore wrote:malo je tesko meni dat fasungu dijete drago- ne volim ih jer su dzikani sa dna kace. ja sa ono momaka sto je bilo u manevru i u diverzantima iz policije tj specijalcima - popijem pice i kafu a ni jedan vise nije u policiji
toliko i pozdrav
-
kakavdanakneiskustvu
#9448 Re: Zeničani
commendatore wrote:ne znam ja kako da ti kazem da me boli donji trap za tvoje misljenjekakavdanakneiskustvu wrote:ne znam kako da ti to kažem osim da lazescommendatore wrote:malo je tesko meni dat fasungu dijete drago- ne volim ih jer su dzikani sa dna kace. ja sa ono momaka sto je bilo u manevru i u diverzantima iz policije tj specijalcima - popijem pice i kafu a ni jedan vise nije u policiji
toliko i pozdrav
to nista ne mijenja na činjenici da jednostavno lažeš da niko iz manevra više nije u policiji
-
kakavdanakneiskustvu
#9449 Re: Zeničani
a da ponovo procitas sta si sam napisao,ili ti je neki unutarnji glas rekaioda to napišešp?,vrlo čudnio se izražavaš prema policajcima,dosta tih iz manevra i danas radi u policiji,baš dosta,i prilično su ok ljudi,biće da je do tebe i tvog poimanja svijeta,ali nebitno,ne bih s tobom više o tome,počeo si sa nekim uvredama a ne želim se tako raspravljati ni sa kim
- kamen spoticanja
#9450 Re: Zeničani
Teska vam brate tema...
nego kazu mi drugari iz crvenih kmera da je njegovo velicanstvo Harun Sestic uzeo knjizicu SBB-a i da ga lokalni SBB hoce predlozit za nacelnika bez obzira na dogovor sda-sbb o zajednickom nastupu a po kome sbb nece imati kandidata za gradonacelnika zenice...
cool
nego kazu mi drugari iz crvenih kmera da je njegovo velicanstvo Harun Sestic uzeo knjizicu SBB-a i da ga lokalni SBB hoce predlozit za nacelnika bez obzira na dogovor sda-sbb o zajednickom nastupu a po kome sbb nece imati kandidata za gradonacelnika zenice...
cool