novi bonus , nece bit plina kad zahladni
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-u-d ... /170919089
zar je moguce?House wrote:u centru nema ni kapi vode
Zbog mira budzetskih uhljebljenika omogucili su Republici Srpskoj da izbjegne svaku odgovornost za ratni dug.amar1994 wrote:
novi bonus , nece bit plina kad zahladni![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-u-d ... /170919089
ili što bi neki forumaši rekli - znaju s običnim narodomPrpa.ba wrote:
Zbog mira budzetskih uhljebljenika
Kod mene nema nikako, kažu nekakav kvar na Kobiljoj Glavi koji (zamisli priznaju) ne mogu otkloniti.dječak sa šibicama wrote:vode u Centru i dalje nema, nesto curlja malo ali to vjerovatno kod mene neki incident
glavni grad drzave, metropola
Dozer wrote:Ne znam sto se sekirate i kukate.... Doci ce voda u junu, i bice je cijelo ljeto, sve do oktobra.
U tom periodu cemo slusati kako je SDA uspjesno, jos jednom (iako ne znamo koji su i sta prethodni slucajevi), nadljudskim naporima uspjela rijesiti stanje s vodosnabdijevanjem glavog grada...
Onda ide standardni red hvalospijeva o sebi samima, pa red glamuroznih predizbornih obecanja (od kojih nista nece biti ispunjeno, kao i svih ovih prethodnih 20+ godina), pa oped red hvalospijeva, pa red optuzbi, drvlja i kamenja na "one anamo" kao glavne remetilacke faktore, sve protkano ponekom kasikarom na neku dzamiju u nekoj vukojebini i polupana stakla na nekoj crkvi u nekoj slicnoj vukojebini, i - eto ga...!
Ah, da...ne smijemo zaboraviti nanu Fatu i "njenu" crkvu...
Rezultat - glasaj "za svoje", pa ko god da su... Bitno je biti...ovca, zar ne?
U novembru onda opet ide drama - ponovo redukcije, s identicnim maloumnim obrazlozenjima kao i sada...
Pa ce onda ici red "hitnih" sjednica vlade KS, danas zakazanih za 10-15 dana kasnije...
Pa kuknjava o tome kako su ugradjeni nekvalitetni materijali pri popravkama, za sta ce odgovorni biti kaznjeni (sto se, naravno, nikada nece desiti kao sto se nikada nije desilo ni u zadnjih 22 godine)....
Pa nova obecanja i razvlacenje pameti narodu (ako ovdje uopste vise ima i grama pameti...)...
I tako red ovoga, red onoga, a sve u sustini iste ublehe vec dvije decenije, i - hop! 2020 i novi izbori....
Eh, narode, narode... Dokazi svoju "inteligenciju" na izborima. Biranjem istih, logicno....