Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Hajvan

#9426 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Hajvan »

printer wrote:Samo cu reci.... to :D :D :D

Edin H.

#9427 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Kinaski wrote:ne mogu da se ne odam utisku da je grb prevelik, fakat bode u oci.

Jeste vala
todd_smith

#9428 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:Ma jebe se njemu, ispunio mu se san, landara sa repkom ni kriv ni duzan po Svjetskom. I ja bih se po cijeli dan slik'o...
sto si ljubomoran bolan
phillie

#9429 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

Nije konkretno vezano za igrace, ali Slavica "Punto" Pecikoza pise sa putovanja :D :D :D :D :D

http://balkans.aljazeera.net/blog/u-sai ... -zmajevima
SkyLimit

#9430 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SkyLimit »

Tako to Slavica vidi znači.Ja mislim da je reprezentacija ko jedan razred,ima svakakvih likova.Džeko je frajer,cure trče za njim,Spahić je njegov sidekick i zaštitnik,Ibričić je onaj mali što se trpa uz njih,dečko kojega pošalju po cigare a on sretan samo što se može družiti sa njima.Sven - Tino Sušić je onaj za kojeg se priča da ne bi nikad bio primljen u tako dobru školu da mu direktorica nije tetka.
shake69

#9431 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by shake69 »

phillie wrote:Nije konkretno vezano za igrace, ali Slavica "Punto" Pecikoza pise sa putovanja :D :D :D :D :D

http://balkans.aljazeera.net/blog/u-sai ... -zmajevima
Magistrica sporta!? :shock: Mene vec hastra, ne daj Boze ako se ona prihvati u Brazilu prevoditi na engleski!! U SAD su nasli neku lijepu curu ovih dana za taj posao a na SP bi i dr karabeg garant bolje to radio.
phillie

#9432 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

Tako to Slavica vidi znači.Ja mislim da je reprezentacija ko jedan razred,ima svakakvih likova.Džeko je frajer,cure trče za njim,Spahić je njegov sidekick i zaštitnik,Ibričić je onaj mali što se trpa uz njih,dečko kojega pošalju po cigare a on sretan samo što se može družiti sa njima.Sven - Tino Sušić je onaj za kojeg se priča da ne bi nikad bio primljen u tako dobru školu da mu direktorica nije tetka.
I pored svega sakriju Zuki pasos na par dana :D :D :D :D :D

Sala
OldMayor

#9433 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by OldMayor »

Bicakcic se jos nije oporavio, a bilo je prica te necemo sad da ga forsiramo, sljedeci cemo put, pa evo nece ni sad. Pa kad ce? Sta ce lika ubacit protiv argentine, a da nije odigrao minute. Nadam se da ce bit spreman barem za one provjere u brazilu.
leo karan

#9434 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by leo karan »

Kupujem, čim bude...
Samo Pjanic... 8-)

Image
Infaze Studio

#9435 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Infaze Studio »

Sorted.

BTW: Nova oprema je vrlo dobra :thumbup: , a posebno ona kombinacija sto je na Piplici.
Last edited by Infaze Studio on 02/06/2014 10:04, edited 1 time in total.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#9436 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

OldMayor wrote:Bicakcic se jos nije oporavio, a bilo je prica te necemo sad da ga forsiramo, sljedeci cemo put, pa evo nece ni sad. Pa kad ce? Sta ce lika ubacit protiv argentine, a da nije odigrao minute. Nadam se da ce bit spreman barem za one provjere u brazilu.
Mene vise sad strah sta je sa Begovicem...sve govore ,,nije nista'', gledam sad ove slike sa Soldier Fielda, il sam ja corav il ga nema ni na jednoj. Zadnja jucer iz onog parka gace mu na po guzice, zabrinuta faca i doktor koji mu zivac kicmeni masira... :roll:

U nas novinari dno dna po obicaju...svaki trac znaju napuhati a niko da pita jasno i glasno kakva je situacija sa povredama....
shalla

#9437 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by shalla »

A1fa wrote:
OldMayor wrote:Bicakcic se jos nije oporavio, a bilo je prica te necemo sad da ga forsiramo, sljedeci cemo put, pa evo nece ni sad. Pa kad ce? Sta ce lika ubacit protiv argentine, a da nije odigrao minute. Nadam se da ce bit spreman barem za one provjere u brazilu.
Mene vise sad strah sta je sa Begovicem...sve govore ,,nije nista'', gledam sad ove slike sa Soldier Fielda, il sam ja corav il ga nema ni na jednoj. Zadnja jucer iz onog parka gace mu na po guzice, zabrinuta faca i doktor koji mu zivac kicmeni masira... :roll:

U nas novinari dno dna po obicaju...svaki trac znaju napuhati a niko da pita jasno i glasno kakva je situacija sa povredama....
Begović će biti spreman za 2-3 dana ali vjerovatno neće braniti protiv Mexica. A i ovo što mayor kaže za Bičakčića, jbt i ja kontam nije valjda da ga planira staviti protiv argentine a da prethodno ne odigra ni minute u ove 2-3 prijateljske?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9438 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Velkoski »

A1fa wrote:

PA JE L' TI FAKAT MISLIŠ DA NEKO NE PITA TO? JEDNOSTAVNO TI ZAOBIĐU ODGOVOR NA ŠKAKLJIVA PITANJA :shock:
A1fa

#9439 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

shalla wrote:
A1fa wrote:

Begović će biti spreman za 2-3 dana ali vjerovatno neće braniti protiv Mexica. A i ovo što mayor kaže za Bičakčića, jbt i ja kontam nije valjda da ga planira staviti protiv argentine a da prethodno ne odigra ni minute u ove 2-3 prijateljske?
I ako bude branio nazor, meni odmah u glavi Albanija i Hasagic ako je taj zivac u ledjima u pitanju. Ali Begovic je kljucni covjek nase odbrane, nije to samo pitanje zaustavljanja udaraca i reakcije. Bicakcic nije nezamjenjiv, Hadzic u Grazu igra stopera, tu su jos i Sunjic i Vranjes, ali bez Begovica se nemamo cemu nadati.
Ipak i da je zdrav, ja bih veceras protiv Mexica sa Fejzicem poceo, u ovoj situaciji Pape mu konacno mora dati priliku 90 minuta da se koliko-toliko uigra sa zadnjom linijom i da stekne malo prakse.
juventus

#9441 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by juventus »

[email protected]

Ja sam ispraznio dušu, ako još neko hoće, bujrum..:)

Hoćemo Zukanovića u Brazilu!!
VCorp

#9442 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by VCorp »

Gledate li vi ikako fudbal ? Jeste čuli za taktike ? Ko će desetak dana prije utakmice otkrivati ko će mu igrati u sastavu, ko mu je ozlijeđen ? Nismo mi Španija da mozemo tako da se ponašamo, mi protiv momčadi svjetske klase možemo igrati samo na iznenađenja.

Uostalom čim kažu da je neko ozlijeđen vi ćete iznijeti par masonskih teorija, okriviti ovog i onog za ozlijede, Pape kriv zbog trenažnog procesa, forsira ovoga u prijateljskoj a ne odmara ga ili ga odmara a on nema minuta u nogama pred Argentinu itd ...

Lako je biti selektora preko kompjutera, hajde budi kad ti jebe četiri miliona ljudi mater.
A1fa

#9443 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

IcedMFEarth wrote:Image
eh sad mi je lakse :D

al opet se nadam da ce Fejzic dobiti priliku veceras..

Inace posle svih kritika koje sam upucivao papetu, izgleda da mu je neko proslijedio moju idealnu formaciju i postavu kako da igra protiv Argentine. :D :D

@Safet, stavi Fejzica veceras, ostavi Misketa na klupi, ubaci Lulica lijevo i pokusaj sa Viscom i Besicem u sredini gdje ce im biti zadatak da ometaju protivnicki vezni red cim prime loptu tj. ne dozvoliti njihovim kreatorima igre da dignu glavu i gledaju kome ce je dodati.
Znaci forsirati protivnicke greske i brza distribucija lopte do pjanica ili odmah na Kkrila Lulicu i Hajrovicu.

Znam da nije Visca DM ali on nam je jedan od najpokretljivijih igraca. Nema tog DM-a koji ce pomoci ako se vezni red Argentine razmase i krene tiki -taka...
Labirint

#9444 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Labirint »

Ali Avdija :shock: :shock: :shock:

kakva njuska...
A1fa

#9445 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

Labirint wrote:Ali Avdija :shock: :shock: :shock:

kakva njuska...
Joj suti, isprepadao me je Visca neku noc, kad ga ono kamera sekundu uhvati baca mi facom na Avdiju, ja se ziv preznojim reko bila izmjena ovi i ne spominju :D

Al da je Avdija zabio onaj gol i sad bi ga ganjali oko stadiona :lol:
A1fa

#9447 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

IcedMFEarth wrote:Meni je Avdija drag :D
Ma i meni kao i vecini ...

btw...kako prepoznati bh navijaca koji nije prvi put dosao na utakmicu?? :D :D
Keep calm and let Avdija do it! :D :D

Image
VCorp

#9448 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by VCorp »

A1fa wrote:
IcedMFEarth wrote:Image
eh sad mi je lakse :D

al opet se nadam da ce Fejzic dobiti priliku veceras..

Inace posle svih kritika koje sam upucivao papetu, izgleda da mu je neko proslijedio moju idealnu formaciju i postavu kako da igra protiv Argentine. :D :D

@Safet, stavi Fejzica veceras, ostavi Misketa na klupi, ubaci Lulica lijevo i pokusaj sa Viscom i Besicem u sredini gdje ce im biti zadatak da ometaju protivnicki vezni red cim prime loptu tj. ne dozvoliti njihovim kreatorima igre da dignu glavu i gledaju kome ce je dodati.
Znaci forsirati protivnicke greske i brza distribucija lopte do pjanica ili odmah na Kkrila Lulicu i Hajrovicu.

Znam da nije Visca DM ali on nam je jedan od najpokretljivijih igraca. Nema tog DM-a koji ce pomoci ako se vezni red Argentine razmase i krene tiki -taka...

Gdje da ga stavi večeras ? Na treningu ? :lol:
shake69

#9449 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by shake69 »

(...)pošto je prevodilac kojeg je agencija angažirala, propustio let za Čikago i nije se niti pojavio."
Bar se necemo brukati sa Slavicom, kad se pojavi pravi prevodilac. Ipak je neko u Savezu sprijecio sramotu. Valjda tako bude i u Brazlu.
A1fa

#9450 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

shake69 wrote:(...)pošto je prevodilac kojeg je agencija angažirala, propustio let za Čikago i nije se niti pojavio."
Bar se necemo brukati sa Slavicom, kad se pojavi pravi prevodilac. Ipak je neko u Savezu sprijecio sramotu. Valjda tako bude i u Brazlu.
Kome treba prevodilac? :? Vecini nasih je ionako lakse objasnit na engleskom nego na bosanskom...
Post Reply