Kad se sjetim kad je one prozore vadio, pa kad je pleksiglas rigipsom zasarafioBakir1 wrote:Ja kada se sjetim pocetaka sa astrom![]()
Kako je iskasapio onog jadnog punta
To su bila vremena
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Kad se sjetim kad je one prozore vadio, pa kad je pleksiglas rigipsom zasarafioBakir1 wrote:Ja kada se sjetim pocetaka sa astrom![]()
Kako je iskasapio onog jadnog punta
Kore sportivo brat mojkonektovan wrote:Je li vi pricate o tepsiji??????![]()
silikon je ipak bio najjacimk ultra wrote:Kad se sjetim kad je one prozore vadio, pa kad je pleksiglas rigipsom zasarafioBakir1 wrote:Ja kada se sjetim pocetaka sa astrom![]()
Kako je iskasapio onog jadnog punta![]()
To su bila vremena
Onaj što je promjenio 5 različitih stilova i 5 puta toliko vlasnika? Zadnji put kad sam ga vidio bio je plavi sa onim "balon od sapunice" blatobranima i baglamo vratima, a kit otpadao sa svih strana.amar1994 wrote:[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Meni ubjedljivo najveci papanluk sto sam vidio , skodilak felicia , ono je zlocin bilo kojem vozilu uraditi [emoji13]
Eh taj [emoji106] [emoji38] [emoji38] [emoji38]citroen xm wrote:Onaj što je promjenio 5 različitih stilova i 5 puta toliko vlasnika? Zadnji put kad sam ga vidio bio je plavi sa onim "balon od sapunice" blatobranima i baglamo vratima, a kit otpadao sa svih strana.amar1994 wrote:[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Meni ubjedljivo najveci papanluk sto sam vidio , skodilak felicia , ono je zlocin bilo kojem vozilu uraditi [emoji13]
basicm wrote:Sve cunere znate [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
sa pungasa i auto.babasicm wrote:Sve cunere znate [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledam u pitanjima, ponudi mu lik 2.500 i on ODBILogovan wrote:Bakir1 wrote:bitango evo ga, istinskog baglamba![]()
http://www.olx.ba/artikal/7878422/golf-2-2-0-gti-16v/![]()
![]()
![]()
![]()
Jebem ti, pa 4 milje.....
direstraits0078 wrote:300€ komad diska naprijed?Zakalwe wrote:Imam ja potpuno isti auto (cak isto godiste). To je super auto i vrlo pogodna cijena ukoliko je "zdrav".(manuelni mjenjac je vrlo neobican, vecina su automati). Malo potezak ali dobar za voziti. Nije bas toliko brz, ali dovoljno brz. Prednji diskovi su "specijalni" i kostaju 300 Eura komad.commendatore wrote:ovaj pasat je stroj.... nije za svaki dan nije za svaku budalu.... nije vala ni ciganski VW - niti vjerujem da je za fukaru.... ovo je bas poseban VW....treba oruzani list uz njega....
sleepingkiller na cesti pravi i ko zeli vozit nesto ala Lancer EVO ili Subaru WRX ili STI ovo je superjeftina alternativa....
nisam bas upoznat sa modelom ali pretpostavljam a volio bih da mi neko i potvrdi da je pojacanih trapova ovjesa i prenosa....
siguran sam da je uzitak u voznji nenadmasan.....
Ali (jedan veliki ali), ukoliko je uplaljena Check Engine-lampa i ukoliko "brlja" na ler gasu, otisli su podesaci bregastih osovina i to je vrlo skupo popraviti.Prodam ti ja dva za 300€.
334mm... sto je najgore, ne pasu ni 334mm od audija (pogresna visina) vec moraju biti originalni.direstraits0078 wrote:Moja greška. Mislio sam da je ovaj manjeg promjera.

Leon16v wrote:
Joj presvlaka egzotike, model Hawaii
poslije rata sam na ovakvim presvlaka dobri para uzeo...Leon16v wrote:
Leon16v wrote:

trambusek88 wrote:Preporuka ljubiteljima starih Citroena da prvo pripreme vode i šećera!