beni-bu-man wrote:citaj strip, preporukakakavdanakneiskustvu wrote:ja ne odustajem
gdje?
Moderator: _BataZiv_0809
beni-bu-man wrote:citaj strip, preporukakakavdanakneiskustvu wrote:ja ne odustajem
Onlinekakavdanakneiskustvu wrote:beni-bu-man wrote:citaj strip, preporukakakavdanakneiskustvu wrote:ja ne odustajem
gdje?
FTWD je bio pravo osvjezenje sve do ove zadnje sezone gdje su ga potpuno usrali, mozda i vise nego TWDbiggrin wrote:gledanje TWD i FTWD u zadnjih par godina stvarno prerasta u mazohizam i već odavno sam u fazi "što ovo meni treba". Vjerovatno podsvjesno čekam neki ultimate idiotizam koji će djelovati kao inicijalna kapisla na odluku o konačnom odustanku
FTWD je valjala samo prva sezona. Meni lično ova zadnja je još i dobro počela, al se vrlo brzo vratila na kolosjek prethodnihklixoris wrote:FTWD je bio pravo osvjezenje sve do ove zadnje sezone gdje su ga potpuno usrali, mozda i vise nego TWDbiggrin wrote:gledanje TWD i FTWD u zadnjih par godina stvarno prerasta u mazohizam i već odavno sam u fazi "što ovo meni treba". Vjerovatno podsvjesno čekam neki ultimate idiotizam koji će djelovati kao inicijalna kapisla na odluku o konačnom odustanku
Online[/quote]beni-bu-man wrote:beni-bu-man wrote:citaj strip, preporukakakavdanakneiskustvu wrote:ja ne odustajem
gdje?
kakavdanakneiskustvu wrote:
ima li na nasem jeziku?
Da, tako je najavljeno.kakavdanakneiskustvu wrote:sad je pitanje svih pitanja sta ce se desiti sa rickom jer je cini mi se najavljeno da ce biti u 7-8 epizoda ove sezone i nema ga vise
A onda ide osam epizoda sjećanja na njega, komemoracija, tuzni monolozi itd..biggrin wrote:vjerovatno ce biti neka patetika, zrtvovanje za raju i odlazak u vječna lovišta...
Pa vjerovatno, iako bi bilo dobro da naprave neku promjenu, ne mora svako biti ugrižen ili ubijen od čovjeka.biggrin wrote:vjerovatno ce biti neka patetika, zrtvovanje za raju i odlazak u vječna lovišta...
turbofolk wrote:Ako ga ubiju samo tako da bi ga ubili onda je bezveze, trebaju nabacit neke drame da ni mi sami ne znamo je li mrtav ili nije, kao onda sa Glennom u petoj ili šestoj sezoni. Svi vidjesmo gdje ga walkeri pojedoše, a ono... oni mezili onog šupka koji je pao preko njega i koji je nekoliko puta prije toga pokušavao napakostiti Glennu
Edit: Gledam jučer najavu na FOX-u, kaže utorak u 22:00, je li to pogrešna najava ili je stvarno novi termin emitovanja - utorak. Tomahavk ga prizvo. Prošle sedmice pobrko ponedjeljak s utorkom
kakavdanakneiskustvu wrote:turbofolk wrote:Ako ga ubiju samo tako da bi ga ubili onda je bezveze, trebaju nabacit neke drame da ni mi sami ne znamo je li mrtav ili nije, kao onda sa Glennom u petoj ili šestoj sezoni. Svi vidjesmo gdje ga walkeri pojedoše, a ono... oni mezili onog šupka koji je pao preko njega i koji je nekoliko puta prije toga pokušavao napakostiti Glennu
Edit: Gledam jučer najavu na FOX-u, kaže utorak u 22:00, je li to pogrešna najava ili je stvarno novi termin emitovanja - utorak. Tomahavk ga prizvo. Prošle sedmice pobrko ponedjeljak s utorkom
veceras u 21 i 40,tako pise na epg na telemachu,sad provjerih
zdruzdjo wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:turbofolk wrote:Ako ga ubiju samo tako da bi ga ubili onda je bezveze, trebaju nabacit neke drame da ni mi sami ne znamo je li mrtav ili nije, kao onda sa Glennom u petoj ili šestoj sezoni. Svi vidjesmo gdje ga walkeri pojedoše, a ono... oni mezili onog šupka koji je pao preko njega i koji je nekoliko puta prije toga pokušavao napakostiti Glennu
veceras u 21 i 40,tako pise na epg na telemachu,sad provjerih
Lijepi 1337. Ne cekao ga do veceras.
Logovan wrote:Nisam gledao, reprezentacija je važnija.![]()
Kad je repriza? Petak? Subota?