Za dva mjeseca sam +5,5 kg gore, sto mi je i bio cilj, i jos cu do kraja februara +2,5 i stop
Od suplementacije trenutno Whey (Jagoda ce mi vise doci glave), ON Creatine, i Caffein tabletice
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Nista BBC?rida1976 wrote:Pretplatite se na strenghth sensei i testosteron nation na FB i YT.. Tu mozete dosta naučiti od babe Poliquina
Tapa...
Ja ucim od John Meadows, on ti ovom tvom babi pise programe.rida1976 wrote:Pa trazim tebe po ovim kanalima, cujem da je poliquin od tebe ucio.. I Thibaudeau.. Kazu ti si ustvari taj sensei [emoji23][emoji23][emoji23]
Tapa...
Sta je kontradiktorno? Objasni nam da naucimo od tebe? Evo ja sam postavio slike i slobodno mogu da postavim i svoj fb i instagram, znaci sve otvoreno. A ko si ti? Trener? Takmicar? Sta si? Ne tvrdim da znam i niko ne zna sve, no ono sto znam pomognem i podijelim s ljudima, a ne vodim suplju pricu o tome sta sam vidio na BBC- u.rida1976 wrote:Ma vidio sam kolko nemas pojma..Hajde vrati se i procitaj sta si napisao, toliko kontradiktornosti u samom svom postu, sto si na kraju sam i priznao.. I da, hvala ti na tome.. Što se tiče tvoje građe, ako si ti takmičar onda je stvarno današnji BB u problemu
Tapa...
Daleko od toga da se nerviram, ne daj mi Boze da mi nivo testosterona opadne.rida1976 wrote:Enise prijatelju, ne trebas se nervirati i uzbuđivati. Cijenim svačiji trud pa i tvoj. To što si postavio neku sliku meni to ništa ne znači koji eto 20 godina trljam po nekakvim teretanama. I eto ponešto sam naučio. Nisam takmičar. Nikad nisam imao muda a ni love da se upustim u to. Neću komentirati tvoj izgled, hajde nek to rade sudije. Ali brate imaš jedan ogroman problem, PREPOTENTAN SI PRIJATELJU. Pričaš ljudima ovdje kako će dobiti velike mišiće od IF a onda na kraju kažeš IF ne preporučujem duže od tri dana. Nisam nikad čuo za ciklus bilo koje vrste dijete od tri dana. Jbg nisi fer. Radije ljudima reci na kojim si steroidima na onoj slici, jer ko imalo poznaje ista tu vidi jednu klasičnu steroidasku građu. I ponavljam, nije nista problem, samo imas problem sto si brate prepotentan
Tapa...
Ja teska covjekarida1976 wrote:U redu poklopio si me..Sve si u pravu.. Živio ti meni
Tapa...
Pretplatio sam se drug na par stranica od ovih poznatih trenera i tu nadjem dosta stvari, mozda jedino da kopiram pa da ovdje postavim.vejza00 wrote:@eniss
kad nadjes na netu neki dobar clanak a da bi nam mogao biti koristan da se sta nauci, postavi nam link ovdje na forumu
Gdje ces to ba oko vrata nosat gledaj tezineITNet wrote:Raja iz teretane da niste slucajno gdje vidjeli nesto slicno kod nas da ima da se kupi negdje, hvala unaprijed ako neko zna
Ja popijem kafu i idem spavatLeon16v wrote:Imam caffeine, radi ko preworkout, 400 mg zveknem, zujim na treningu.![]()
Kuci imam aspirin.
Fali mi jos efedrin [emoji38]
Rijetko kad, 2 tablete od 200mg uzmem prije treninga i vozi me finoDosadno mii wrote:Jel ne pijes kafu nikad?
Hehehehe, jarane, pitaj sta nema nabavitLeon16v wrote:Rijetko kad, 2 tablete od 200mg uzmem prije treninga i vozi me fino [emoji14]Dosadno mii wrote:Jel ne pijes kafu nikad?
@enisss Ima li efedrina kod crnaca nabaviti?
Au, ode sveenisss wrote:Hehehehe, jarane, pitaj sta nema nabavitLeon16v wrote:Rijetko kad, 2 tablete od 200mg uzmem prije treninga i vozi me fino [emoji14]Dosadno mii wrote:Jel ne pijes kafu nikad?
@enisss Ima li efedrina kod crnaca nabaviti?
Ja sam evo pokupio neki virus, cijelu noc povracam, nisam nista jeo 12 sati, izgubicu sve misice
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
jel to radis na definiciji?Leon16v wrote:Imam caffeine, radi ko preworkout, 400 mg zveknem, zujim na treningu.![]()
Kuci imam aspirin.
Fali mi jos efedrin
Ne još, ali pripremam za mart, samo efedrin je tesko naci ili ja nisam sa pravim ljudimaDaryl Dixon wrote:jel to radis na definiciji?Leon16v wrote:Imam caffeine, radi ko preworkout, 400 mg zveknem, zujim na treningu.![]()
Kuci imam aspirin.
Fali mi jos efedrin
bit ce da je to drugoLeon16v wrote:Ne još, ali pripremam za mart, samo efedrin je tesko naci ili ja nisam sa pravim ljudimaDaryl Dixon wrote:jel to radis na definiciji?Leon16v wrote:Imam caffeine, radi ko preworkout, 400 mg zveknem, zujim na treningu.![]()
Kuci imam aspirin.
Fali mi jos efedrin