Jah, ne mozes nikako izbjeci ove iz grupe D kako god zavrsio u grupi, otac ih jebo.
Nego ono sto me raduje jeste povratak Gomeza u formi, ubija u Besiktasu. Mislim nije neki nivo lige i to, ali za njega je najbitnije da je u takmicarskoj formi i bez povreda. Vazan faktor ce im na Euru biti napadac. Ove kvalifikacije su pokazale koliko oni tesko igraju sa laznom devetkom. Nisu ba Spanija.
Jedino sto brine je, vec sad hronican, nedostatak bekova i uzasna forma Hummelsa. Frajer je bas ove sezone grohn'o, ne znam koji mu je... Nadam se da to nece genijalac Loew iskoristiti pa gurnuti mrtvog Badstubera u prvih 11. Idealan par bi bili Boateng i Hummels s formom od prije godinu i po - dvije!
Rudiger moze desno, Mustari moze biti rezerva na stoperu.
Bila je na RTL-u analiza prije neke kvalifikacioni utakmice, kao koje je stvari Loew promjenio u odnosu na Svjetsko, u napadu i odbrani, stil igre itd... Nadam se da ce levat vratiti "postavke" na staro, jer je s ovim novim varijantama usr'o, kao nema toliko vise posjeda, odbrana visoko stoji itd... Kvalifikacije su pokazel da su sad daleko ranjiviji nego ranije.
Nadati se da nece biti povreda, posebno na Reusa mislim

, a ofanzivni dio Reus-Ozil-Muller-Gomez (Goetze) moze svakom 1-2 gola zabiti. Alternative Bellarabi, Schurrle, Goetze, Draxler...