Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
+ frekvencija 634 koja mi ne radi
634 64 QAM 6,875
98 Hayat TV
99 RTCG
100 Slon TV
101 Nat Geographic
102 History Channel
103 CNN Int
104 TRT Turk
105 Pink Pedia
Jel zna neko ili vi iz HS -a kako ce mo gledati zvezde granda.
Planirate li uvrstiti taj kanal jer Pink vise ne prenosi taj show.
Cujem da telemach vec ima Grand kanal.
Molim zamjenite sve Pinkove i ostalo smece a dajte nam Grand kanal.
Da se razumijemo ukoliko ga ne bude na listi do sljedece subote nisam vise s vama.
Ima li šanse da se neki HD kanali zamijene. Recimo History sa NatGeoWild, jer mislim da je puno ljepše gledati kanal poput NatGeoWild u HD, nego History, koji nažalost ionako prenosi stvari za koje mi je svejedno u kojem formatu ih gledam?
I ima li nade da se Viasat Nature uvede (bilo bi dobro također u HD-u), kao i ranije spominjani kanali ovdje (RTL kockica, ili kako se već zove onaj za djecu i ostali....)?
Referent za ONO i DSZ wrote:Jel zna neko ili vi iz HS -a kako ce mo gledati zvezde granda.
Cujem da telemach vec ima Grand kanal. Molim zamjenite sve Pinkove i ostalo smece a dajte nam Grand kanal.
Da se razumijemo ukoliko ga ne bude na listi do sljedece subote nisam vise s vama.
Uz duzno postovanje to ih mozes pitati samo u svoje ime tj "dajte mi" umjesto "dajte nam"
Mislim da ce ih jako zabrinuti sto ce izgubiti jednog pretplatnika , mi smo ovdje samo igle u plastu sijena
Ja sam stvarno zadovoljan uslugom i racunom za telefon. Do sad sam bio na telecomu , mtel home line , i sad hs-ov fixni i super me sluzi. Imam KID22 , CI module na oba tv-a , signal super. Jos da malo dotjeraju programsku shemu i neke finese i bit ce super.
Referent za ONO i DSZ wrote:Jel zna neko ili vi iz HS -a kako ce mo gledati zvezde granda.
Zvezde granda ti jos idu na pinku. Neide ti GRAND SHOW, Narod pita i GRAND PARADA.
Zvezde granda ti jos idu na pinku. Neide ti GRAND SHOW, Narod pita i GRAND PARADA.