a fakat nije normalan,di marii svira sve i svasta a ronalda odbacuju rukama ko d je u ringu i bas nijedan nije sviro...al ajd prosli smo to je bitno..fixer wrote:Prvo poluvrijeme se Real puno potrosio za malo "meda", pa je u drugom bio logican pad tempa. Sudije su katastrofalne bile. Real je morao realizirati par sansi u prvom pa bi sve to bilo bolje.kory_galaktikos wrote: a sad mi evo pricaju..valjda ce se moc ubrzo gdje vidjet...al sudije su bile fakat lose,al i igra nista bolja..prvo poluvrijeme je ok al sta bi onda
Kako ne svira ocite faule za Ronalda to mi nije jasno. Pa iz ISS-a se vidi da je faul.
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kory_galaktikos
#9426 Re: Real Madrid C.F.
- Muhamed Đakmić
#9427 Re: Real Madrid C.F.
Ronalda je fakat šikanirao sudija. Ali je strašan igrač. Real je za ovaj City tim s druge planete kad ubace u brzinu više. Khedira se obruka kod one šanse, baš mi je smiješno bilo kako zape sam sebi.
-
fixer
#9428 Re: Real Madrid C.F.
On ima isuvise malo kretanja i otvaranja. Bukvalno trckara, a tako se ne igra moderni fudbal. Razumijem da ne moze igrat presing jer je onakve konstitucije, ali mora da se barem brze otvara. Citavu utakmicu se jednom nije vidio u sprintu.palermo wrote:Pa Modrić nestao sa terena. Nažalost, čim ga malo jače stisnu, on se gubi. Isto kao protiv Borusije.kory_galaktikos wrote: a sad mi evo pricaju..valjda ce se moc ubrzo gdje vidjet...al sudije su bile fakat lose,al i igra nista bolja..prvo poluvrijeme je ok al sta bi onda
Valjda bude bolje.
- blazh
#9429 Re: Real Madrid C.F.
GOAL.COM proglasio je Luku Modrića najboljim igračem utakmice između Reala i Manchester Cityja, dok je za tragičara utakmice proglašen napadač "građana" Edin Džeko.
"Sve što je Džeko napravio u napadu jest smetao svojim suigračima. Promašivao je sve moguće šanse, pa čak i onu 10 minuta prije kraja utakmice kada je mogao zabiti za pobjedu", stoji u tekst.
S druge strane, novinari Goal.com-a hvale Modrićevu igru.
"Iskorištavao je prazan prostor, njegova vizija igre, mobilnost i oko za dodavanje podsjetili su zbog čega njegova igra nedostaje Premiershipu", piše u članku.

"Sve što je Džeko napravio u napadu jest smetao svojim suigračima. Promašivao je sve moguće šanse, pa čak i onu 10 minuta prije kraja utakmice kada je mogao zabiti za pobjedu", stoji u tekst.
S druge strane, novinari Goal.com-a hvale Modrićevu igru.
"Iskorištavao je prazan prostor, njegova vizija igre, mobilnost i oko za dodavanje podsjetili su zbog čega njegova igra nedostaje Premiershipu", piše u članku.

- fidoremilienko
#9430 Re: Real Madrid C.F.
Ono penala vidjelo nije...
ti takav "tim"
-
palermo
#9431 Re: Real Madrid C.F.
Znam da nije politički korektno reći da Luka nije dobro igrao, ali u ovom trenutku u jačoj utakmici, Modrić je jednostavno nedovoljno dobar.
- Muhamed Đakmić
#9432 Re: Real Madrid C.F.
18 tačnih pasova je imao, ako je tačna ona statistika pri izlasku sa terena, i 49 % tačnih pasova ukupno. To je grozna statistika za veznjaka, pa vi kako hoćete.
-
palermo
#9433 Re: Real Madrid C.F.
Ok, nebitno ...poštujem tvoje mišljenje, poštuj i ti mojeLud i ponosan wrote:Modric je bio sasvim dobar.
-
sumirprimus
#9434 Re: Real Madrid C.F.
haa,ovo ko da je piso neko iz lukinog sela 
kako u onoj jednoj kontri upade s nogu,a kamol da je primi od ronalda...
kako u onoj jednoj kontri upade s nogu,a kamol da je primi od ronalda...
- blazh
#9435 Re: Real Madrid C.F.
ma ya, 'ta će ba neki tamo goal.com.. modrić je bio karina. mi znamo 
-
fixer
#9436 Re: Real Madrid C.F.
Malo, ali za poziciju ofanzivnog veznog i nije toliko. Jedina mana je sto se malo nudi. Zbog te osobine mu je lakse igrat CM ili DM.Sarajevo1946 wrote:18 tačnih pasova je imao, ako je tačna ona statistika pri izlasku sa terena, i 49 % tačnih pasova ukupno. To je grozna statistika za veznjaka, pa vi kako hoćete.
- blazh
#9437 Re: Real Madrid C.F.
Svi komentari su suvišni jer nogometni svijet dobro vidi tko što radi na terenu. To nije Balkan gdje se laže i mulja. Modrić već ove sezone pomaže Realu iako uopće nije prošao pripreme sa njima. Sljedeće sezone Modrić će biti ključni igrač Reala.
-
sumirprimus
#9438 Re: Real Madrid C.F.
pa akoš posteno ne moze on ozilu,kediri i xabiju meda..a ukombinaciji je u ovom trokutu il cetverokutu jelde...?blazh wrote:ma ya, 'ta će ba neki tamo goal.com.. modrić je bio karina. mi znamo
-
fixer
#9439 Re: Real Madrid C.F.
Ove godine pomaze. To je tacno. Ali u Realu se nista ne zna, pa ni sta ce biti iduce godine. Modric moze jos mnogo napredovat. Ali mora popraviti zalaganje.blazh wrote:Svi komentari su suvišni jer nogometni svijet dobro vidi tko što radi na terenu. To nije Balkan gdje se laže i mulja. Modrić već ove sezone pomaže Realu iako uopće nije prošao pripreme sa njima. Sljedeće sezone Modrić će biti ključni igrač Reala.
- blazh
#9440 Re: Real Madrid C.F.
primjetno je da se nečije dobre igre nekome ne mogu oprostitiLud i ponosan wrote:Ali sto je jos zanimljivije, proslu je recimo razbio i niko nije ni rijec napisao...blazh wrote:ma ya, 'ta će ba neki tamo goal.com.. modrić je bio karina. mi znamo
Elem, sasvim pristojna partija i daleko od "lose". Vrlo dobro Luka.
ali nema veze, čovjek igra sve bolje i bolje
- bingov buraz
#9441 Re: Real Madrid C.F.
Modric je kanta Dzeko je izdominirao,Goal.com je drkotina od sajta a misevi docekali svojih 5 minuta.blazh wrote:ma ya, 'ta će ba neki tamo goal.com.. modrić je bio karina. mi znamo
- blazh
#9442 Re: Real Madrid C.F.
bingov buraz wrote:Modric je kanta Dzeko je izdominirao,Goal.com je drkotina od sajta a misevi docekali svojih 5 minuta.blazh wrote:ma ya, 'ta će ba neki tamo goal.com.. modrić je bio karina. mi znamo
- cikaBosanac
#9443 Re: Real Madrid C.F.
Ovu temu treba preimenovati u "Luka Modrić". Najvise se o njemu komentarise a najmanje o utakmicama i Real Madridu. Svaka utakmica, rasprava kako je Luka odigrao. Svasta! 
- blazh
#9444 Re: Real Madrid C.F.
pa brate komentiraj ti o ronaldu, ozilu, khediri.. ko ti brani?

- Indigia
#9445 Re: Real Madrid C.F.
To onaj site gdje je Džeko uvijek top a Mancini/Aguero/Tevez flop ?blazh wrote:ma ya, 'ta će ba neki tamo goal.com.. modrić je bio karina. mi znamo
- cikaBosanac
#9446 Re: Real Madrid C.F.
Pa brate niko mi ne brani. Al ide na zovce kad otvoris temu da vidis sta ljudi misle o igri veceras a ono sama rasprava jel Luka dobro odigrao ili nije. Po meni je Real veceras skroz lose odigrao, i ovu ekipu su trebali rastaviti na proste faktore a ne da dovedu sebe u situaciju da strepe hoce li izgubiti. Sami su krivi i za crveni i penal kojeg mislim nije bilo...blazh wrote:pa brate komentiraj ti o ronaldu, ozilu, khediri.. ko ti brani?![]()
- Indigia
#9447 Re: Real Madrid C.F.
Kako da neLud i ponosan wrote: To je jako, jako respektabilan i kvalitetan portal.
-
dječak sa šibicama
#9448 Re: Real Madrid C.F.
Sta kaze Sasa, "lopta putuje iz Ilijasa"
-
The Realist
#9449 Re: Real Madrid C.F.
Nemoj zahebavati, kvariš si ugled sa onog drugog podforumaLud i ponosan wrote: Jedno je ocjena urednistva, drugo publike... To je jako, jako respektabilan i kvalitetan portal.
- and
#9450 Re: Real Madrid C.F.
čuj modrić igrač utakmiceThe Realist wrote:Nemoj zahebavati, kvariš si ugled sa onog drugog podforumaLud i ponosan wrote: Jedno je ocjena urednistva, drugo publike... To je jako, jako respektabilan i kvalitetan portal.. Nisu baš oni kvalitetan portal. U suštini, više su neko žutilo (nešto kvalitetniji), ali totalno nepouzdani.
goal.com uzvraća udarac