Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insomnia78 wrote:
Moje djete je rodjeni ovdje a bi sto ne bi. Nije ni ovdje bas zdrava sredina za djecu
pa preseli se u sigurniji dio FRA ili drug dio grada to su moji uradili u FRA
Nema to veze sa tim. Pogledaj koliko djece nestane bez traga, bide silovano, opljackano, ubijeno...
Vodi u skolu, vodi iz skole, u park, iz parka.
ima veze, kako su se moji odlicno snasli sa djecom u FRA , znaci , problem se moze rijesiti
kako mozes BiH drustvo porediti sa FRA drustvom , a ti si upravo oitsao znatno poslije rata, i sad bi svoje djete vratio u drustvo , iz kojeg si ti upravo otisao
insomnia78 wrote:
Moje djete je rodjeni ovdje a bi sto ne bi. Nije ni ovdje bas zdrava sredina za djecu
pa preseli se u sigurniji dio FRA ili drug dio grada to su moji uradili u FRA
Nema to veze sa tim. Pogledaj koliko djece nestane bez traga, bide silovano, opljackano, ubijeno...
Vodi u skolu, vodi iz skole, u park, iz parka.
To nije nista tipicno FR, toga ima u svim sredinama na zapadu. Mislim u pravu si, ako ti dijete odrasta u Kaknju vjerovatno ce biti bezbrizno sto se toga tice ^^
Pa nisam ni reko da je tipicno za Fr. Upravo
Nego moje djete se rodilo ovdje pa je od rodjenja “u sistemu”. Obdaniste, skola, sekcije, treninzi picke materine tako da ima taj neki krug “prijatelja”. Nema naglaska, ne razlikuje se ni po cemu od ostalih. Bgm ko dovede starije dijete nek mu je bog na pomoci
Connaisseur Karlin wrote:
ima veze, kako su se moji odlicno snasli sa djecom u FRA , znaci , problem se moze rijesiti
kako mozes BiH drustvo porediti sa FRA drustvom , a ti si upravo oitsao znatno poslije rata, i sad bi svoje djete vratio u drustvo , iz kojeg si ti upravo otisao
Opet ti nesto deseto pises. Sta znaci snasli se sa djecom? Jesam ja rekao da se nisam snasao? Djeca bivaju kidnapovana iz mirnih ruralnih krajeva vise nego iz Pariza ili Marseja
insomnia78 wrote:Pa nisam ni reko da je tipicno za Fr. Upravo
Nego moje djete se rodilo ovdje pa je od rodjenja “u sistemu”. Obdaniste, skola, sekcije, treninzi picke materine tako da ima taj neki krug “prijatelja”. Nema naglaska, ne razlikuje se ni po cemu od ostalih. Bgm ko dovede starije dijete nek mu je bog na pomoci
Bolje gledaj da se i ti tu malo integrises i jezik naucis, a ne da places za BiH, nece ona nigdje pobjec
jos jedan tup izgovor
toliko porodica se sele sa djecom u svijetu, vise puta,al;, eto, samo tebi je izgovor , da je tvoje djete fiksirano permanetno za jedan drustveni sistem
jos jedan tup izgovor
toliko porodica se sele sa djecom u svijetu, vise puta,al;, eto, samo tebi je izgovor , da je tvoje djete fiksirano permanetno za jedan drustveni sistem
Opet ti nesto deseto pises. Sta znaci snasli se sa djecom? Jesam ja rekao da se nisam snasao? Djeca bivaju kidnapovana iz mirnih ruralnih krajeva vise nego iz Pariza ili Marseja
ne, ti si se malo zunio Franosa, rekao si da bi doveo djete u BiH, jer nije sigurno ni u FRA
Bolje gledaj da se i ti tu malo integrises i jezik naucis, a ne da places za BiH, nece ona nigdje pobjec
Poceo i ti ko carlin. Ja sam integrisan da ne mogu dalje
Niti placem za BiH.
Stvarno ne kontam kako tako pogresno razumijete postove
ne, ti si se malo zunio Franosa, rekao si da bi doveo djete u BiH, jer nije sigurno ni u FRA
A sto ne bi. Moja sestra odgaja dvoje zlatne, sretne djece u BiH kojima apsolutno nista ne fali. Curica malo mladja od moje i ljetos kad smo bili imaju skoro pa sve iste igracke, gledaju iste crtane, oblace se isto..,
insomnia78 wrote:
A sto ne bi. Moja sestra odgaja dvoje zlatne, sretne djece u BiH kojima apsolutno nista ne fali. Curica malo mladja od moje i ljetos kad smo bili imaju skoro pa sve iste igracke, gledaju iste crtane, oblace se isto..,
nista im ne fali, al' kad odrastu, bit' ce obratna prica
iz BiH danas odlaze djeca rodjena istu godinu zavrsetka rata u BiH
Poceo i ti ko carlin. Ja sam integrisan da ne mogu dalje
Niti placem za BiH.
Stvarno ne kontam kako tako pogresno razumijete postove
Ljubav aha uvijek vidi sta hoce
A ovaj 512mb samo vrti svoje...
Merkur retrogradan...
aaaaaa pa gdje si moja pustopoljinice
ma Fransoa ne zna , bil ili ne bi nazad u BiH , sto li njega sprijceava da se vrati u BiH , djete bi svakako ostalo kod majke
Dje si zeMska...
Dje ti vidis da on toliko zeli u bosnu, da bi ostavio rodjeno dijete?
Co'jk samo kaze da moze zamisliti da mu dijete raste u bosni, kad bi eto bio taj neki scenarij.
Sestrina djeca su sasma normalna.
Jel' on sad fakat treba za potrebe dokazivanja pointa dokonom forumu vaditi dijete iz vrtica/skole, ostaviti posao, zeni reci vulevu to bosnia vit mi? Bas ste ludi.
Samo zato sto kaze da ni u fr ne cvjetaju lale?
Neki dan sam gledao film "Otok ljubavi"od Zbanicke i mnogo sam razmisljao poslije. Ozenis Francuskinju i onda pojma nemas sta te ceka u zivotu. Pred kraj filma,sve ode i tri PM. Kontam i ja bi garant
aaaaaa pa gdje si moja pustopoljinice
ma Fransoa ne zna , bil ili ne bi nazad u BiH , sto li njega sprijceava da se vrati u BiH , djete bi svakako ostalo kod majke
Dje si zeMska...
Dje ti vidis da on toliko zeli u bosnu, da bi ostavio rodjeno dijete?
Co'jk samo kaze da moze zamisliti da mu dijete raste u bosni, kad bi eto bio taj neki scenarij.
Sestrina djeca su sasma normalna.
Jel' on sad fakat treba za potrebe dokazivanja pointa dokonom forumu vaditi dijete iz vrtica/skole, ostaviti posao, zeni reci vulevu to bosnia vit mi? Bas ste ludi.
Samo zato sto kaze da ni u fr ne cvjetaju lale?
Kako moze zamislit da mu djete raste u BiH drustvu, a iz istog je otisao?
pa nigjde ne cvjtaju ruze, ali poreiti FRA i BiH jeste nelogicno