Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
leškarenje wrote:Pitaj novinare,sta ja znam....pitajte tuzlake
On tvrdi da su njegove najveće baze u BiH bili Mostar i Trebinje.
- Leotar mi je donio mnogo novca. Zar vam nije sumnjiv meč iz 2012. godine? Željezničar je imao nevjerovatan niz bez poraza i onda ga lagano porazi Leotar, koji je bio otpisan - kazao je Džarovski.
A sto onda ne kazes izajvu njegovu za vasu titulu 1985 ? kojom se toliko busate ?
Lakat Jebić wrote:kako je moguce da bukvalno svake godine u martu u sarajevu bude neka havarija? pamtil ko sezonu da nije bilo belaja kod pitara na pocetku proljeca?
E ovo si vidiš u pravu...zaista vazda nešto se loše dešava na početku proljeća al uvijek, jal smjena trenera, loše igre, sad ovaj cirkus oko kojeg ništa na kraju neće biti, ali nije dobro za imidž...Fakat ukleto nema šta...Čudo kako dosad nismo propali, valjda navikli biti mučenici
Preživjećemo ko i vazda i izaći jači ....Da je sutra dobiti i izbaciti Slobodu sve bi se okrenulo za 180 stepeni
leškarenje wrote:Pitaj novinare,sta ja znam....pitajte tuzlake
On tvrdi da su njegove najveće baze u BiH bili Mostar i Trebinje.
- Leotar mi je donio mnogo novca. Zar vam nije sumnjiv meč iz 2012. godine? Željezničar je imao nevjerovatan niz bez poraza i onda ga lagano porazi Leotar, koji je bio otpisan - kazao je Džarovski.
Ma Dzara je kralj konta kad sam Sarajevu namjestio titulu da malo ofiram i njihovog najljuceg rivala. A inace vi ste poznati po tim nekim srannjima. Kad ste trebali da ispadnete iz prve lige YU iznenada se liga prosiri.....pa namjestena titula a Dzarovski nema razloga da laze.....pa evo sad ovo sa Slobodom......"corka" nekom ne gine a SIPA vec ostri zube......Husic ispreskaka jadnog Dinu ni krivog ni duznog...majke mi zao mi ga bilo...fin decko izgleda stvarno ko curica
- Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski. -
Lakat Jebić wrote:kako je moguce da bukvalno svake godine u martu u sarajevu bude neka havarija? pamtil ko sezonu da nije bilo belaja kod pitara na pocetku proljeca?
Dogodi se da u to vrijeme godtujemo kod nekih lokalnih kabadahija
Kao prosle sezone kod onog Savije od Slavije
Last edited by Samprotivsviju on 11/03/2016 23:10, edited 1 time in total.
Fino Boga mi, sada se spominje i titula iz 1985 kao namještena.
Hajmo sada malo o vama i vašim namještanjima, kako onima prije rata, tako i ovima poslije rata. Imamo mnogo toga za iznijeti oko namještenih utakmica i titula.
Logovan wrote:Fino Boga mi, sada se spominje i titula iz 1985 kao namještena.
Hajmo sada malo o vama i vašim namještanjima, kako onima prije rata, tako i ovima poslije rata. Imamo mnogo toga za iznijeti oko namještenih utakmica i titula.
aaaaa pa nemamo mi sta da spominjemo to kaze Dzarovski...najveci maher namjestanja utakmica u bivsoj YU! Kaze da je namjestio i nama onu sa Leotarom...jebi ga cova je maher:)
Last edited by hrasno38 on 11/03/2016 23:14, edited 1 time in total.
Logovan wrote:
- Vitez izgubio od Travnika, a Mladost da je pobijedila Zvijezdu, Vitez bi ispao i opet sve namještaljke padaju u vodu.
I obratno, Zvijezda da je pobjedila Mladost, Vitez bi ispao.
Tek sam sad vidio da za vikend bas igraju Vitez i Sloboda. Hahaha, kakvo odvratno reketasenje poluinformacijama.
Sloboda gubi od Obarske kuci 0-2 na poluvremenu, a Vitez nas pusta da zabijemo jos jedan gol, ono da potvrdimo "pustenu" utakmicu, dok Sloboda pusta Obarsku. I jos onda smo i Travnik platili da ih pusti, ali eto oni nisu htjeli, medjutim Vitezani nisu to znali. I jos smo platili sudiju u Travniku da ako zatreba produzi utakmicu 10 minuta dok ovi iz Viteza ne zabiju 2 gola.
Zaboravio si u ovom nizu nabrajanja kome smo sve platili, nabrojati i igraca Mladosti koji je fulio penal koji ih je ostavlja u ligi. Premiranje Zvijezde i ne spominjem
Ovaj Husic nas ciljano blati i dize tenzije, promisljeno. Po meni vrlo pametno od strane Selimagica sto nije svadjalacki nastupio veceras
Logovan wrote:Fino Boga mi, sada se spominje i titula iz 1985 kao namještena.
aaaaa pa nemamo mi sta da spominjemo to kaze Dzarovski...najveci maher namjestanja utakmica u bivsoj YU!
Aaaaa pa ne treba vama niko ništa da kaže, blatite Sarajevo i bez Džarovskog i sličnih i sa njima.
Neke komšije baš večeras razočarane nakon emisije...Nadali se nekim snimcima, konkretnim dokazama, najavama, a ono Husić Sarajevu čestita na tituli koji minut nakon što je rekao da se zna kako je osvojena ...Napisa @hrasno, kako je čoban pojeo Dinu, može li junače samo dva pasusa tog rasturanja u vidu konkretne argumentacije i kako to nakon svega da na kraju se povuče i smiri ko da ništa nije ni bilo....Što ne najavi kako će te dokaze neoborivbe proslijediti nadležnim instancama na gonjenje? A da, zaboravih, to će uraditi samo ako Sarajevo podnese tužbu, u suprotnom neće ....
A tako je malo falilo da Sarajevo večeras potone
Logovan wrote:
- Vitez izgubio od Travnika, a Mladost da je pobijedila Zvijezdu, Vitez bi ispao i opet sve namještaljke padaju u vodu.
I obratno, Zvijezda da je pobjedila Mladost, Vitez bi ispao.
Tek sam sad vidio da za vikend bas igraju Vitez i Sloboda. Hahaha, kakvo odvratno reketasenje poluinformacijama.
Sloboda gubi od Obarske kuci 0-2 na poluvremenu, a Vitez nas pusta da zabijemo jos jedan gol, ono da potvrdimo "pustenu" utakmicu, dok Sloboda pusta Obarsku. I jos onda smo i Travnik platili da ih pusti, ali eto oni nisu htjeli, medjutim Vitezani nisu to znali. I jos smo platili sudiju u Travniku da ako zatreba produzi utakmicu 10 minuta dok ovi iz Viteza ne zabiju 2 gola.
Ono sto je smjesnije od ovog penala je to da se igraci Viteza uopste nisu bunili zbog ovoga, vec je kapiten Viteza izljubio Puzigacu ko da su od dva brata djeca
emigrazione wrote:
Vi ste seljački klub nastao u pizdi materini od nekakvih kozojeba koje je voz ovdje slučajno izbacio...na silu ste napravljeni i 13 godina bili nizeligasi, muntate državu da vam halu napravi, legende vam namjestali utakmice, ubijate se izmedju sebe....dedem' kakvi ba vi
Što si ba jad?
Ubijamo se između sebe, ta priča, tako hoš da se igramo? Sve pravo i istina.
Bolje onda i to nego da nas ujke tamane dedemi.
Na silu napravljeni .
Znači ovdje došli kozejebi vozom i počeli oplođavati neke nane i nastale vaše dede i vi dedemi.