lerdi wrote:LSD wrote:Lerdi, tebi se niko i ne obraca, prosto si nezanimljiva osoba za ozbiljne komunikacije
Samo pitari kukaju na suđenje iz dana u dan i na Komitet koji se trudi da normalizuje ovaj haos od lige...sve su to cinjenice.
Suđenje nikad nije bilo bolje.
Lerdi je pitar a pošto si uzeo pitare u usta normalno je da ti odgovorim. Ja znam da je sad to tebi malo teško za skontat al nadoći češ. Dugi su praznici.
Samo vi branite taj isti komitet slijepo, a klub vam piše neke smiješne dopise dok čitava država gleda šta i kako radite. Koliko ste ofirni postali pola vas više i ne pomišlja da nešto kaže kontra stava da namještate. Sad je furka "šta čete može nam se", a do prije par godina niste htjeli da idete na utakmice jer je "sve namješteno i već se sve zna". E pa drage moje komšije skontajte hočete li piškiti ili kakiti jel svemu dođe kraj prije ili kasnije. Pitam se samo kad dođe kraj hoče li opet biti ista priča kao i prije par godina.
Zar ti se ne čini kao teorija zavjere da mi štimamo, osim svojih utakmica, i sve ostale utakmice u ligi? Sjedi brate, uzmi papir i olovku, pa izračunaj koliko para treba za to, i onda donosi takve neke zaključke. Amar i Ivica su, po vašoj ovosezonskoj priči, namjestili utakmice u Bijeljini i Prijedoru (iako smo taj Prijedor dobili prošle godine 5:0), utakmice Borac - Sarajevo i Široki Brijeg - Sarajevo, kao i gomilu nekih drugih rezultata koji vama nisu išli u prilog.
Ne možete da dobijete Gradinu u gostima i Leotara kod kuće, a za naš primjer uzimate Zrinjski koji je 10 puta jači od tih timova, pa čak i sa mlađim igračima. Ne možete da dobijete ni raspali Velež, i još mnoge utakmice, i onda naravno da je najlakše kukati na sudije.
Opet, crveni karton i penal protiv Zrinjskog koji nam nije dosuđen i ne spominjete. Dvije utakmice kazne za Vasilića i ne spominjete, a to su takođe nepravedne odluke, samo ovaj put na našu štetu.
Koliko god bilo grešaka, iako ih je ove sezone neuporedivo manje nego prije, na kraju sve to dođe na isto, i najbolji tim uzme titulu. Tako je bilo svake godine, pa čak i kad je Modriča bila prva, ali ja razumijem da neki navijači nisu realni.
Jbg, da ste uzeli Gradinu i Leotar, bili biste pet bodova u minusu, uz naš poraz od Olimpika i u derbiju, bili biste možda i bod prije nas. Ali niste pobijedili Gradinu i Leotar. Jel' i za to Amar kriv?