Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#9426 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

Joj Maharadza danima samo nešto kukaš :shock: tetka ti nije ravna.

Nikad bolje suđenje otkako postoji liga, to svi kažu, jedino pitari kukaju ,ali samo kad ih zakinu ponekad (naravno, protiv Travnika nisu se žalili suđenje i onaj preofirni penal).
Nikad više gostujucih pobjeda, nikad nismo imali ovakve mogucnosti da timovi mogu igrati i pobjeđivati na strani, prije 5 godina 3 boda na strani su bila misaona imenica, suđenje se nenormalno popravilo - ali samo pitari i dalje kukaju.
Jedino su oni prozivali Komitet za normalizaciju od svih klubova, dizali neke parole, porucivali nešto i ofirali se....nikome nije smetao, ljudi uredili i normalizovali fudbal, jedino pitarima su oni bili Grobari bh fudbala.

Pa dokad više Maharadža :?: ...uozbilji se
Last edited by LSD on 30/04/2013 13:19, edited 2 times in total.
lerdi

#9427 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by lerdi »

LSD wrote:
Maharadza wrote:
Bubalo1 wrote:Ne znam da li da se smijem ili placem :D I sutra nek ovi divljaci udju u premier ligu ganjat ce svakog protivnika i sudije koji ne samo da sudi posteno za njih nego im jos i progleda kroz prste i pokloni jedan gol :-)

http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... -u-lukavcu
Iskreno, sila i jeste jedini način da se nešto promijeni kod nas! Fino dadneš do znanja onome sudiji šta ga čeka ako ne sudi fer, pa neka "stisne" i primi mito, ha-ya! 8-)

Nikad bolje suđenje otkako postoji liga, to svi kažu, jedino pitari kukaju ,ali samo kad ih zakinu ponekad (proptiv Travnika nisu se žalili suđenje i onaj preofirni penal).
Nikad više gostujucih pobjeda, nikad nismo imali ovakve mogucnosti da timovi mogu igrati i pobjeđivati na strani, prije 5 godina 3 boda na strani su bila misaona imenica, suđenje se nenormalno popravilo - ali samo pitari i dlaje kukaju.
Jedino su oni prozivali Komitet za normalizaciju od svih klubova, dizali neke parole, porucivali nešto i ofirali se....nikome nije smetao, ljudi uredili i normalizovali fudbal, jedino pitarima su oni bili Grobari bh fudbala.

Odavno si smješan kao sagovornik ali samo da te obavjestim da se na Koševu zviždalo kad je sviran penal za Travnik. Po meni je bilo blagog kontakta, bar iz pozicije na kojoj sam sjedio ali ga nije trebao svirati. Svakako je penal promašen i nije uticao na rezultat tako da kad nabrajaš neke sumnjive odluke u našu korist slobodno ovaj penal zaobiđi.

Koliko si smiješan pokazuje da napredak u suđenju gledaš kroz prizmu osvojenih gostujučih bodova a ne kroz broj sumjnivih odluka u utakmicama. Pa samo na zadnjih par utakmica Sarajeva je bilo više sudijskih grešaka nego u nekim polusezonama prije. Ostavi se ti prijatelju fudbala nije ovo za tebe. Vjeruj mi.
duminjo

#9428 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by duminjo »

lesinari se zale da su pokradeni, pitari se zale da su pokradeni. bas me zanima kakav bi to njima sudija valj'o
LSD

#9429 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

Lerdi, tebi se niko i ne obraca, prosto si nezanimljiva osoba za ozbiljne komunikacije :wink:

Samo pitari kukaju na suđenje iz dana u dan i na Komitet koji se trudi da normalizuje ovaj haos od lige...sve su to cinjenice.

Suđenje nikad nije bilo bolje.
vryzas

#9430 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

LSD wrote:Suđenje nikad nije bilo bolje.

Ovo tvrdi 99% trenera u PL, a vjerujem da je njihovo misljenje relevantno...naravno da nije idealno :oops: ali je puno bolje nego svih prethodnih godina! 8)
lerdi

#9431 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by lerdi »

LSD wrote:Lerdi, tebi se niko i ne obraca, prosto si nezanimljiva osoba za ozbiljne komunikacije :wink:

Samo pitari kukaju na suđenje iz dana u dan i na Komitet koji se trudi da normalizuje ovaj haos od lige...sve su to cinjenice.

Lerdi je pitar a pošto si uzeo pitare u usta normalno je da ti odgovorim. Ja znam da je sad to tebi malo teško za skontat al nadoći češ. Dugi su praznici. ;)

Samo vi branite taj isti komitet slijepo, a klub vam piše neke smiješne dopise dok čitava država gleda šta i kako radite. Koliko ste ofirni postali pola vas više i ne pomišlja da nešto kaže kontra stava da namještate. Sad je furka "šta čete može nam se", a do prije par godina niste htjeli da idete na utakmice jer je "sve namješteno i već se sve zna". E pa drage moje komšije skontajte hočete li piškiti ili kakiti jel svemu dođe kraj prije ili kasnije. Pitam se samo kad dođe kraj hoče li opet biti ista priča kao i prije par godina.
Maharadza

#9432 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Maharadza »

lerdi wrote:
LSD wrote:
Maharadza wrote:
Iskreno, sila i jeste jedini način da se nešto promijeni kod nas! Fino dadneš do znanja onome sudiji šta ga čeka ako ne sudi fer, pa neka "stisne" i primi mito, ha-ya! 8-)

Nikad bolje suđenje otkako postoji liga, to svi kažu, jedino pitari kukaju ,ali samo kad ih zakinu ponekad (proptiv Travnika nisu se žalili suđenje i onaj preofirni penal).
Nikad više gostujucih pobjeda, nikad nismo imali ovakve mogucnosti da timovi mogu igrati i pobjeđivati na strani, prije 5 godina 3 boda na strani su bila misaona imenica, suđenje se nenormalno popravilo - ali samo pitari i dlaje kukaju.

Odavno si smješan kao sagovornik ali samo da te obavjestim da se na Koševu zviždalo kad je sviran penal za Travnik. Po meni je bilo blagog kontakta, bar iz pozicije na kojoj sam sjedio ali ga nije trebao svirati. Svakako je penal promašen i nije uticao na rezultat tako da kad nabrajaš neke sumnjive odluke u našu korist slobodno ovaj penal zaobiđi.

Koliko si smiješan pokazuje da napredak u suđenju gledaš kroz prizmu osvojenih gostujučih bodova a ne kroz broj sumjnivih odluka u utakmicama. Pa samo na zadnjih par utakmica Sarajeva je bilo više sudijskih grešaka nego u nekim polusezonama prije. Ostavi se ti prijatelju fudbala nije ovo za tebe. Vjeruj mi.
Zato ga pukneš u ignore listu i rahat si od ublehe! 8-)
LSD

#9433 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

lerdi wrote:
LSD wrote:Lerdi, tebi se niko i ne obraca, prosto si nezanimljiva osoba za ozbiljne komunikacije :wink:

Lerdi je pitar a pošto si uzeo pitare u usta normalno je da ti odgovorim. Ja znam da je sad to tebi malo teško za skontat al nadoći češ. Dugi su praznici. ;)

Samo vi branite taj isti komitet slijepo, a klub vam piše neke smiješne dopise dok čitava država gleda šta i kako radite. Koliko ste ofirni postali pola vas više i ne pomišlja da nešto kaže kontra stava da namještate. Sad je furka "šta čete može nam se", a do prije par godina niste htjeli da idete na utakmice jer je "sve namješteno i već se sve zna". E pa drage moje komšije skontajte hočete li piškiti ili kakiti jel svemu dođe kraj prije ili kasnije. Pitam se samo kad dođe kraj hoče li opet biti ista priča kao i prije par godina.
Nije ni tebi lahko, sinko moj :-? u šta tebi mladost prođe :( :| o sudijama i komitetu svaki božiji dana pišeš i razmišljaš.
Ali dobro, hajd...tako je kako je....nakon pete godine sve se nekako lakše podnosi.

Još sam citirao Maharadžu, ali ni to nije bilo dovoljno izgleda.
Katcha_Vendy

#9434 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Katcha_Vendy »

Ma ovim pitarima vise i ne vrijedi objasnjavati... Samo ih treba pustiti da zive u svom jadu, i da se raduju "uspjesima" svog kluba... Oni od 2007 nisu nista osvojili, a nece minimalno jos toliko... Najlakse je pricati vi kupujete sudije, vi premirate nase protivnike, vi ste krivi sto nam je trener los, vi ste krivi sto rasprodajemo igrace svakih 6 mjeseci pa dovedemo 10 panjeva koje niko nece cisto da bi menadzeri u klubu profitirali sto od njihovih plata, sto od buducih transfera od 10-20.000 eura... Stvarno je smijesna ta njihova demagogija kojom lazu sami sebe...

Sad dobro znas ciji je grad... :D
Albert Heijn

#9435 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Albert Heijn »

lerdi wrote:

Zar ti se ne čini kao teorija zavjere da mi štimamo, osim svojih utakmica, i sve ostale utakmice u ligi? Sjedi brate, uzmi papir i olovku, pa izračunaj koliko para treba za to, i onda donosi takve neke zaključke. Amar i Ivica su, po vašoj ovosezonskoj priči, namjestili utakmice u Bijeljini i Prijedoru (iako smo taj Prijedor dobili prošle godine 5:0), utakmice Borac - Sarajevo i Široki Brijeg - Sarajevo, kao i gomilu nekih drugih rezultata koji vama nisu išli u prilog.

Ne možete da dobijete Gradinu u gostima i Leotara kod kuće, a za naš primjer uzimate Zrinjski koji je 10 puta jači od tih timova, pa čak i sa mlađim igračima. Ne možete da dobijete ni raspali Velež, i još mnoge utakmice, i onda naravno da je najlakše kukati na sudije.

Opet, crveni karton i penal protiv Zrinjskog koji nam nije dosuđen i ne spominjete. Dvije utakmice kazne za Vasilića i ne spominjete, a to su takođe nepravedne odluke, samo ovaj put na našu štetu.

Koliko god bilo grešaka, iako ih je ove sezone neuporedivo manje nego prije, na kraju sve to dođe na isto, i najbolji tim uzme titulu. Tako je bilo svake godine, pa čak i kad je Modriča bila prva, ali ja razumijem da neki navijači nisu realni.

Jbg, da ste uzeli Gradinu i Leotar, bili biste pet bodova u minusu, uz naš poraz od Olimpika i u derbiju, bili biste možda i bod prije nas. Ali niste pobijedili Gradinu i Leotar. Jel' i za to Amar kriv?
lerdi

#9436 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by lerdi »

LSD wrote:
lerdi wrote:

Nije ni tebi lahko, sinko moj :-? u šta tebi mladost prođe :( :| o sudijama i komitetu svaki božiji dana pišeš i razmišljaš.
Ali dobro, hajd...tako je kako je....nakon pete godine sve se nekako lakše podnosi.

Još sam citirao Maharadžu, ali ni to nije bilo dovoljno izgleda.
Sine moj ja sam zadnji post, prije današnjih, na ovoj temi napisao u novembru tako da je ovo još jedan dokaz koliko si smiješan diskutant. Da se razumijemo ne bi se ni sad javljao nego na ovo sranje o "nikad boljem suđenju" jednostavno sam mora odreagovati. Kada imaš u svakom kolu bar 3-4 sumnjive situacije a tvrdiš da je suđenje "nikad bolje" onda sa tobom definitivno nešto nije uredu.
Katcha_Vendy

#9437 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Katcha_Vendy »

Pa nadji ligu gdje u svakom kolu nemas 3,4 sumnjive situacije... Ja lika Bgte...

U finalu lige prvaka sudije grijese a da ne grijese nasi panjevi... Prije je sudjenje bilo ofirno, preofirno... Nadji na youtube tekmu Mladost-Proleter i vidjet' ces kakvo je sudjenje prije bilo u Premier ligi, nisi mogao odnijeti boda sa gostovanja nema Boga... Danas je sasvim normalno da se uzimaju bodovi u gostima, a vi se sto prije trebate naviknuti da utakmice sude ljudi a ne roboti, i da su greske sastavni dio sudjenja... Eno na forumu Borca oni placu na sudije, kako su ih pokrale, kako im se stima da ne odu u Evropu, a i vi ovdje placete kako vam se ne da da osvojite titulu...
LSD

#9438 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

Da, ponovo kažem Nikad bolje suđenje nije bilo otkako je ove lige :!: to su notorne cinjenice...tome najbolje svjedoce ogroman broj pobjeda u gostima, gdje svi mogu igrati i pobjeđivati (to je do prije par godina bilo nezamislivo)...Želji na Grbavici daju crvene kartone u više navrata bez imalo sustezanja i pritiska (to ne pamtim da se prije dešavala)...Leotar odnese bod sa koševa, a nikad prije toga nije.
Svi igraci i treneri se slažu da se suđenje popravilo i drasticno normalizovalo u zadnje dvije godine otkako je Komitet tu...samo isti pojedinci ovdje kukaju.
Last edited by LSD on 30/04/2013 14:02, edited 1 time in total.
Albert Heijn

#9439 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Albert Heijn »

Katcha_Vendy wrote:Pa nadji ligu gdje u svakom kolu nemas 3,4 sumnjive situacije... Ja lika Bgte...

U finalu lige prvaka sudije grijese a da ne grijese nasi panjevi... Prije je sudjenje bilo ofirno, preofirno... Nadji na youtube tekmu Mladost-Proleter i vidjet' ces kakvo je sudjenje prije bilo u Premier ligi, nisi mogao odnijeti boda sa gostovanja nema Boga... Danas je sasvim normalno da se uzimaju bodovi u gostima, a vi se sto prije trebate naviknuti da utakmice sude ljudi a ne roboti, i da su greske sastavni dio sudjenja... Eno na forumu Borca oni placu na sudije, kako su ih pokrale, kako im se stima da ne odu u Evropu, a i vi ovdje placete kako vam se ne da da osvojite titulu...

Baš to htjedoj reći. Ko je išao na ova kupus gostovanja po Travniku, Tuzli, Zenici i sl., vrlo dobro zna da je bilo nemoguće preći centar da ti sudija ne svira neki faul u napadu, da ne toleriše pogibeljne startove domaćih i sl. To je jednostavno bilo tako, moralo se plaćati pošteno suđenje na gostovanjima, pa nisam jednom bio u Jablanici kad se razmiruju ti dugovi. Toga više odavno nema, jer su valjda svi shvatili da se ne isplati za pečenje svirati tako, a ima mnogo i do teve prenosa, kojih prije takođe nije bilo. Eno Howard Webb sudi večeras (ili sutra, nisam siguran), a u Engleskoj ga prebacili u treću ligu.
vicious

#9440 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vicious »

LSD wrote:Da, ponovo kažem Nikad bolje suđenje nije bilo otkako je ove lige :!: to su notorne cinjenice...tome najbolje svjedoce ogroman broj pobjeda u gostima, gdje svi mogu igrati i pobjeđivati (to je do prije par godina bilo nezamislivo)...Želji na Grbavici daju crvene kartone u više navrata bez imalo sustezanja i pritiska (to ne pamtim da se prije dešavala)...Leotar odnese bod sa koševa, a nikad prije toga nije.
Svi igraci i treneri se slažu da se suđenje popravilo i drasticno normalizovalo u zadnje dvije godine otkako je Komitet tu...samo isti pojedinci ovdje kukaju.
E baš si ovu boldiranu utakmicu našao kao dokaz da se suđenje popravilo, ma bravo :D
Jeste se popravilo u odnosu na ono od prije nekoliko godina, ali to ni blizu ne znači da je dobro, pa niti zadovoljavajuće!
Ono nekadašnje je bilo dno dna, danas je samo odron...
vryzas

#9441 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

lerdi wrote: Samo vi branite taj isti komitet slijepo, a klub vam piše neke smiješne dopise dok čitava država gleda šta i kako radite. Koliko ste ofirni postali pola vas više i ne pomišlja da nešto kaže kontra stava da namještate. Sad je furka "šta čete može nam se", a do prije par godina niste htjeli da idete na utakmice jer je "sve namješteno i već se sve zna". E pa drage moje komšije skontajte hočete li piškiti ili kakiti jel svemu dođe kraj prije ili kasnije. Pitam se samo kad dođe kraj hoče li opet biti ista priča kao i prije par godina.

Nidje veze...skoro svi sportski radnici tvrde da je liga regularnija nego sto je bila...ima par izuzetaka tipa SipUvac i sl. ali ovdje pricamo o normalnim ljudima.
Daj nesto konkretno protiv komiteta koji btw. vise nije aktivan. Sta je to komitet lose uradio? Daj neki konkretan primjer?
Sve neke price komitet ovo komitet ono, a niko ne zeli da pogleda u svoju avliju prvo.
Ovo za furku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...dosadili ste i Bogu i narodu sa supljom da je sve namjesteno, a vjerovatno "vrtite jednu te istu plocu" zadnjih par godina iz razloga sto neki od vas nemaju snage da priznaju da je problem na drugoj strani...
Neko konta da ce 100 puta ponovljena laz postati istina, a na forumu se npr. moze "iskopati" i za ovaj zadnji dio...eki mi se zalili da je sve namjesteno :-)
Klub "opuhali" za nekoliko mil., navijaci proklinjali razne ublehase koji su se vrtili oko kluba, a ispade sada mi kukali kako je sve namjesteno :lol: :lol:
Slicna je prica i za sudjenje...skoro svaki trener je dao izjavu ove sezone da se sudjenje dosta popravilo u odnosu na prethodne sezone. Vjerovatno vi neki znate vise od direktnih ucesnika :-) :-)
LSD

#9442 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

vicious wrote:
LSD wrote:Da, ponovo kažem Nikad bolje suđenje nije bilo otkako je ove lige :!: to su notorne cinjenice...tome najbolje svjedoce ogroman broj pobjeda u gostima, gdje svi mogu igrati i pobjeđivati (to je do prije par godina bilo nezamislivo)...Želji na Grbavici daju crvene kartone u više navrata bez imalo sustezanja i pritiska (to ne pamtim da se prije dešavala)...Leotar odnese bod sa koševa, a nikad prije toga nije.
E baš si ovu boldiranu utakmicu našao kao dokaz da se suđenje popravilo, ma bravo :D
Jeste se popravilo u odnosu na ono od prije nekoliko godina, ali to ni blizu ne znači da je dobro, pa niti zadovoljavajuće!
Ono nekadašnje je bilo dno dna, danas je samo odron...
Rudar odnese bodove sa Grbavice, Čelik pobjedi u lištici, Olimpic u Zenici itd itd itd....to sa Leotarom je najsvježiji primjer.
Primjera je mali milion....nemoj zezati, kako je suđenje bilo - ovo je sad san snova....može i bolje, naravno.
Sjeti se samo kako je gotovo nemoguce bilo pobjediti u gostima, bod bio ko pobjeda...a danas svako kolo imaš po 2-3 gostujuce pobjede.
Budi realan.
tcz

#9443 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by tcz »

LSD wrote: Joj Maharadza danima samo nešto kukaš :shock: tetka ti nije ravna.

Nikad bolje suđenje otkako postoji liga, to svi kažu, jedino pitari kukaju ,ali samo kad ih zakinu ponekad (naravno, protiv Travnika nisu se žalili suđenje i onaj preofirni penal).
Nikad više gostujucih pobjeda, nikad nismo imali ovakve mogucnosti da timovi mogu igrati i pobjeđivati na strani, prije 5 godina 3 boda na strani su bila misaona imenica, suđenje se nenormalno popravilo - ali samo pitari i dalje kukaju.

jel se to malo lazemo? haj sto nas al sto sebe? :lol:
vryzas

#9444 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

Ma bezze je prica totalno...naravno da ima gresaka, naravno da ima krupnih previda od strane sudija ali to je sastavni dio igre. Nikome nije drago kad ga sudije "uniste" sa nekom odlukom kao sto je npr. Vukas priznao gol u Listici, ili crveni koji je dosudjen Jamaku protiv Zrinjskog.
Ima gresaka i uvijek ce ih biti...tvrditi da se sudjenje nije popravilo, a 20 trenera prica drugacije :-)

Sudjenje je jos i dobro kakav je kvalitet fudbala ovo godine :roll:
BlueBlood

#9445 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BlueBlood »

AV AV LUTVO AV AV !!
LSD

#9446 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

tcz wrote:

Evo jarane nije mi bilo mrsko da provjerim gostovanja Sarajeva ove sezone

Rudar 1-3
Olimpic 0-1
Leotar 0-3
Zvijezda 2-2
Slavija 0-0
Gradina 0-0
Gošk 0-2
Velež 0-0
Borac 1-1

17 bodova sa gostovanja, 4 pobjede...e sad ti meni reci koje sezone je Sarajevo donijelo više bodova sa gostovanja :? a još nije gotova sezona! dakle, može još biti bodova sa strane.

I opet svakodnevno se proklinju sudije :lol: ...juce Vukasović, danas Ćuić, sutra neki novi sudija....pa dokad više s tom pricom :? :shock:
Butmiran

#9447 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Butmiran »

Za derbi zatvoren istok, valjda dobijemo dovoljno mjesta na sjeveru onda, poželio sam doći na Grbavicu. :D
tcz

#9448 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by tcz »

LSD wrote:
tcz wrote:

Evo jarane nije mi bilo mrsko da provjerim gostovanja Sarajeva ove sezone

Rudar 1-3
Olimpic 0-1
Leotar 0-3
Zvijezda 2-2
Slavija 0-0
Gradina 0-0
Gošk 0-2
Velež 0-0
Borac 1-1

17 bodova sa gostovanja, 4 pobjede...e sad ti meni reci koje sezone je Sarajevo donijelo više bodova sa gostovanja :? a još nije gotova sezona! dakle, može još biti bodova sa strane.

I opet svakodnevno se proklinju sudije :lol: ...juce Vukasović, danas Ćuić, sutra neki novi sudija....pa dokad više s tom pricom :? :shock:
ja sam blondiro na sta sam mislio, da ne mislimo samo mi tako evo dokaz

Pošto smo u posljednje vrijeme iz utakmice u utakmicu bili svjedoci grubog kršenja povrede prava fudbalske igre a sve na štetu FK „Željezničar”, u više navrata u nekoliko posljednjih utakmica, a kao najsvježiji primjer se moglo vidjeti i na posljednjoj utakmici između FK „Željezničar” i HŠK „Zrinjski” pri isključenju fudbalera našeg Kluba Jamak Nermina.

S toga Vas molimo da poduzmete sve potrebne radnje i spriječite daljnje nanošenje nepravde ka našim fudbalerima i FK „Željezničar” – Sarajevo, a kako se dalji tok takmičenja i sama regularnost naših utakmica ne bi dovela u pitanje.

pa ti jarane opret napisi i tvrdi drukcije...
miki.ba

#9449 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by miki.ba »

Da nisi frizer...vidim blondiraš. :skoljka:
LSD

#9450 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

Ne kažem ja da su sudije perfektne, griješe i oni...ali kako je bilo prije , sad je extra suđenje.
Jamak je prestrogo iskljucen, a i Bekrić prije toga u Kupu...ali jbg sad.

Jesu li sudije krive što onaj Nuhanović fula sa 3 metra protiv Slavije, jeli sudija kriv što Jović ni Gradinu (koja je skupila 5 bodova dosad) ne može pobjediti :? što se prosipaju bodovi protiv Leotara na Koševu? i još takvih primjera.
Pa eto, odgovori iskreno

Jest sudija zayebao protiv Borca i Širokog....ali je zayebao i Olimpic na Otoci (presmiješan penal nad Husejinovićem), zayebao je u Gradačcu (kakvo je ono bacanje i iznenadni napad epilepsije Hadžića :shock: i penal :shock: ), neki dan protiv Travnika nidje veze penal.

Gledajte citavu sliku, a ne samo ono što odgovara.
Last edited by LSD on 30/04/2013 14:41, edited 1 time in total.
Locked