Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote:Em je losa slika na mojatv, em upitni uglovi iz kojih se snima i vrlo je tesko procijeniti jel bio ofsajd. Mozda i jeste, ali sigurno nije ni toliko cist ni ocit. I ne znam vala kako mozete drzati stranu Sirokom.
Nema to veze sa drzanjem strane Sirokom to je drzanje strane sportu i fer sudjenju. Sta sam trebao da pisem da Sloboda nije ostecena protiv Zelje u Sarajevu zato sto mozda ne volim Slobodu. Svi ovi momci na terenu igrajuci fudbal zaradjuju sebi za zivot i oni niti su koga ubili niti su napravili neko lose djelo. I sta sad zato sto je nekakav kriminalac u uniformi mucki ubio Vedrana ja treba da pljescem ofirnom sudjenju i navlacenju za Sarajevo.
Ma druze Hrasno, nema objektivnosti kod navijanja, zato se i zove navijanje. valjda imam pravo da neki klub ne volim i da uvijek navijam protiv njih.
Ja bih pljeskala i da im Suljo uvali petardu i rukom i iz ofsajda, svejedno mi.
A kako rekoh, nisam sigurna da je ovo ofsajd, ako i jeste, milimetarski je.
plain vanilla wrote:Em je losa slika na mojatv, em upitni uglovi iz kojih se snima i vrlo je tesko procijeniti jel bio ofsajd. Mozda i jeste, ali sigurno nije ni toliko cist ni ocit. I ne znam vala kako mozete drzati stranu Sirokom.
Nema to veze sa drzanjem strane Sirokom to je drzanje strane sportu i fer sudjenju. Sta sam trebao da pisem da Sloboda nije ostecena protiv Zelje u Sarajevu zato sto mozda ne volim Slobodu. Svi ovi momci na terenu igrajuci fudbal zaradjuju sebi za zivot i oni niti su koga ubili niti su napravili neko lose djelo. I sta sad zato sto je nekakav kriminalac u uniformi mucki ubio Vedrana ja treba da pljescem ofirnom sudjenju i navlacenju za Sarajevo.
Pokojnog Vedran ubacivati u kontekst vecerasnje utakmice i sudjenja, u najmanju ruku je degutantno...! Svaka cast, alal ti vjera!
Pokojnog Vedran ubacivati u kontekst vecerasnje utakmice i sudjenja, u najmanju ruku je degutantno...! Svaka cast, alal ti vjera!
Ne ubacujem ga ja nego ga ubacujete VI u svaku utakmicu protiv Sirokog!
hrasno38 wrote:
kad se provalis ides na sljedeci step........ noge su bitne
Glava ništa Joj nisam znao samo da pitam đe je bio Štangan u trenutku upućivanja lopte Vascijeli , od pete do ......
Evo nije sviran nečist penal opet čudo jedno .Padaj Amare bolje , vježbaj za kao neki derbi .
hrasno38 wrote:
Ne ubacujem ga ja nego ga ubacujete VI u svaku utakmicu protiv Sirokog!
Veceras si ga ubacio ti i niko drugi, ne pravi se lud...! Alal ti vjera...!
Ama , nije vidiš da samo znaju vrijeđati .Hoće reć da smo napušeni , ono za kanal nisam baš pojmio garant kontaju na onu još svježu demontažu na Grbavici .
Ama , nije vidiš da samo znaju vrijeđati .Hoće reć da smo napušeni , ono za kanal nisam baš pojmio garant kontaju na onu još svježu demontažu na Grbavici .
a vidis da se povremeno pogube u svjezim sjecanjima!
Ofsajd jeste bio kod drugog gola, al nije bio toliko očit. Istovremeno je sudija mogao, a nije, dosuditi i dva penala na Rahmanovićs, ali i oni nisu bili 100%.
I iako ne volim kad se desi da nas sudije poguraju, volim kad se to desi protiv ovog kluba koji dolazi iz grada poznatog po tome da je bio ustaško leglo u Drugom svjetskom ratu, a čime se njihovi navijači ponose i nose ime po tim zlotvorima. Čak preferiram da ih tako pobijedimo, jer većina njihovih pobjeda protiv nas je također bila uz sudijsku krađu, navijačko fašističko divljanje, krvničku igru njihovih igrača, a da korištenje vatrenog oružja protiv navijača Sarajeva.