Ovako sudjenje domacinsko Čelik i Sloboda da imaju borili bi se za tituluplain vanilla wrote:Samo ti Ahmete trpaj Siroki i rukom ako treba, halal olsun.
Poklonjen gol, cisti ofsajd..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ovako sudjenje domacinsko Čelik i Sloboda da imaju borili bi se za tituluplain vanilla wrote:Samo ti Ahmete trpaj Siroki i rukom ako treba, halal olsun.
sta ces bolan ti objasnjavati, uzeli sudiju da malo zazmiri na neke situacije. ne znam sta ti trebas objasnjavati nekom. znate dobro grbica kad je vama zavrsavaohrasno38 wrote:Ma ja i ja budala Pitarima objsanjavati sto je voda mokra........kad si djon onda je to dozivotno stanje!
On bukvalno ne zna šta je ofsajd bukvalno sjecam se dobro kad je ovdje vrištao da je u jednoj situaciji bio ofsajd jer su svi ostali bili u ofsajdu a igrač koji je primio loptu nije bio.yasaq wrote:sta ces bolan ti objasnjavati, uzeli sudiju da malo zazmiri na neke situacije. ne znam sta ti trebas objasnjavati nekom. znate dobro grbica kad je vama zavrsavaohrasno38 wrote:Ma ja i ja budala Pitarima objsanjavati sto je voda mokra........kad si djon onda je to dozivotno stanje!
Ma vracali na Moja TV nekoliko puta.... ofsajd cist ko suza!Charuga wrote:Dajte tu situaciju da svi vidimo, ima nas koji ne gledamo ...
Ma nije uopste sumnjiva situacija, ofsajd cist rjesio i prelomio utakmicu sudija, plus nije pokazao Rahmanovicu crveni tj zavrsena utakmica davno.Charuga wrote:Dajte tu situaciju da svi vidimo, ima nas koji ne gledamo ...
Ne znam bas da je cist ofsajd, mislim da ipak nije.Nivelacija wrote:Ovako sudjenje domacinsko Čelik i Sloboda da imaju borili bi se za tituluplain vanilla wrote:Samo ti Ahmete trpaj Siroki i rukom ako treba, halal olsun.![]()
Može li fašisti, jer imaju fašističko pravilo o ne igranju Srba i Bošnjaka za njihov klub?Charuga wrote:Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, nepoštivanje upozorenja”bhnapoleon1 wrote:protiv ustaša bih volio jedan rukom onako ko Maradona da svi vide
» bhnapoleon1
7 dana
Vrijeme je da se izbaci to "ustaša/e". Ne ide kolika god da je mržnja.
plain vanilla wrote:Ne znam bas da je cist ofsajd, mislim da ipak nije.Nivelacija wrote:Ovako sudjenje domacinsko Čelik i Sloboda da imaju borili bi se za tituluplain vanilla wrote:Samo ti Ahmete trpaj Siroki i rukom ako treba, halal olsun.![]()
a iskrena da budem, kad Siroki igra nisam objektivna, uvijek navijam protiv njih. Svim srcem.

2 KM i gledajCharuga wrote:Dajte tu situaciju da svi vidimo, ima nas koji ne gledamo ...
ovo je cist offside nemamo se sta raspravlhati al mi je zbog toga jos vise drago. jis jedan rukim da daju i misija ispunjena.90minut wrote:On bukvalno ne zna šta je ofsajd bukvalno sjecam se dobro kad je ovdje vrištao da je u jednoj situaciji bio ofsajd jer su svi ostali bili u ofsajdu a igrač koji je primio loptu nije bio.yasaq wrote:sta ces bolan ti objasnjavati, uzeli sudiju da malo zazmiri na neke situacije. ne znam sta ti trebas objasnjavati nekom. znate dobro grbica kad je vama zavrsavaohrasno38 wrote:Ma ja i ja budala Pitarima objsanjavati sto je voda mokra........kad si djon onda je to dozivotno stanje!
Tebi je post prijavljen, zbog ovo smrada, stanga i tako dalje... Isto vrijedanje ko za I. Osima na racun necijeg fizickog izgleda ili zdravlja... Svaki takav ban podrzavam..manijak1 wrote:Ako smo mi drugoligaški isprdak, kao što kažeš , onda ste vi prvoligaški proljev .
Odnosi se na klubove , dakako![]()
Valjda ćemo se i u ovom složiti , kao i da su dobri ćevapi u Petici![]()
Sve u svemu , sumnjiva situacija kod drugog gola.Ništa čudno .
Čudna jada od Štange smrada![]()
Hoće li nama Štanga naplatit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Možda ode po peticu u Peticu
Ovo je čudo da se nije dosudio penal
plain vanilla wrote:Samo ti Ahmete trpaj Siroki i rukom ako treba, halal olsun.
hrasno38 wrote:Hahahahhahah bijednici bordo .....jos jedan gol iz ofsajda! Ili cete reci NIJE! Prvo oprsoti crveni Rahmanovicu a onda prizna gol iz ofsajda! Posteno Sarajevo hahahahahhaha

Imam ja MojaTV, ali nemam ni volju ni želju da gledam komšije ...plain vanilla wrote:2 KM i gledajCharuga wrote:Dajte tu situaciju da svi vidimo, ima nas koji ne gledamo ...![]()
![]()
https://sportsport.ba/fudbal/odusevljen ... jiv/339477
O cemu ti pricas ziv bio????? Kome vama??? Ti mislis fakat da ste vi toliko bitini i da sam ja toliko glup da bi forumase nazvao bordo smradovima! U principu ja takve epitete ne dajem po forumu forumasima za razliku od vas koji znate i jebavati majke! Tako da smiri decko nisi bitann da bi ja tebe prozivao. I za tebe vazi ako su u prvih 11 ili sjedis na klupi ili Upravi Sarajeva onda se mozes naci u onome sto sam napisao!Kaligrafija wrote:Tebi je post prijavljen, zbog ovo smrada, stanga i tako dalje... Isto vrijedanje ko za I. Osima na racun necijeg fizickog izgleda ili zdravlja... Svaki takav ban podrzavam..manijak1 wrote:Ako smo mi drugoligaški isprdak, kao što kažeš , onda ste vi prvoligaški proljev .
Odnosi se na klubove , dakako![]()
Valjda ćemo se i u ovom složiti , kao i da su dobri ćevapi u Petici![]()
Sve u svemu , sumnjiva situacija kod drugog gola.Ništa čudno .
Čudna jada od Štange smrada![]()
Hoće li nama Štanga naplatit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Možda ode po peticu u Peticu
Ovo je čudo da se nije dosudio penal
A i hrasno38, je nas forumase nazvao bordo smradovima, sto jasno sugerise njegova recenica poslije te, gdje se vidi kome je upuceno...Nemojte sad selektivne pravde!
hrasno38 wrote:Ne znam bas da je cist ofsajd, mislim da ipak nije.plain vanilla wrote:[quote="Nivelacija"
Ovako sudjenje domacinsko Čelik i Sloboda da imaju borili bi se za titulu![]()
a iskrena da budem, kad Siroki igra nisam objektivna, uvijek navijam protiv njih. Svim srcem.
[/quote]Meni se ipak cini da bi ga ti trebao sunuti ali ako si zagubio flasiccu ima u apoteci pa nek ti kupe ili fale naocale.....GandalfSivi wrote:hrasno38 wrote:Hahahahhahah bijednici bordo .....jos jedan gol iz ofsajda! Ili cete reci NIJE! Prvo oprsoti crveni Rahmanovicu a onda prizna gol iz ofsajda! Posteno Sarajevo hahahahahhaha
Hajmo sada popiti mlijeko pa spavati...