TC - MDK 1
Velež - Sloboda 1
Zvijezda 09 - Zrinjski 2
FCS-as
Borac - Radnik 1
Željo što je pitare pomeo i samljeo
pitarlioni potajno očekuju naš kiks , natakariće se pored Moje TV i zdušno navijat za Čelik
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa citave Bare i Šip recimo napravljene na poljoprivrednom zemljistu. Podneses zahtjev za prenamjenu, platis naknadu opstini i rijesis "problem"....splinter wrote:Najsmiješnije mi je kad se kone počnu kleberiti oko Cas-a i ostalih gluposti, a izgradili Akademiju na poljoprivrednom zemljištu koje je namjenjeno isključivo za uzgoj žitarica da bi s pravila silaža za muzne i ostale krave.
Uprave su uvijek u pet deka, obmanjuju javnost uglavnom . . .
Nije to baš tako jednostavno u konkretnom slučaju, informiši se prvo .Pitar sa Kariba wrote:Pa citave Bare i Šip recimo napravljene na poljoprivrednom zemljistu. Podneses zahtjev za prenamjenu, platis naknadu opstini i rijesis "problem"....splinter wrote:Najsmiješnije mi je kad se kone počnu kleberiti oko Cas-a i ostalih gluposti, a izgradili Akademiju na poljoprivrednom zemljištu koje je namjenjeno isključivo za uzgoj žitarica da bi s pravila silaža za muzne i ostale krave.
Uprave su uvijek u pet deka, obmanjuju javnost uglavnom . . .
Pitar sa Kariba wrote:Caba se nadate....
Steta jbg, bas mi nestA krivo!manijak1 wrote:Lego CAS ko as na dvije petice
promjena taktikevryzas wrote:FK Željezničar - NK Čelik 1![]()
FK Borac - FK Radnik 2![]()
FK Sarajevo - NK Široki B. 1![]()
FK Tuzla C. - FK Mladost DK X![]()
FK Zvijezda - 09 - HŠK Zrinjski 2![]()
FK Velež - FK Sloboda 1![]()
![]()
NK 7 dana odmora.F&N wrote:NK zamalo usvojena zalba CAS-a - NK Čelik Zenica X
Ne vidim ti ispod nicka ono "moderator" ...sime_cipol wrote:2x je napisao.
2x7=14
Jest vam dugo ostao, sto ste ga otjerali.plain vanilla wrote:ode nam Francuz iz Slobode, a nije bio los
mozda nece da se eksponiraCharuga wrote:Ne vidim ti ispod nicka ono "moderator" ...sime_cipol wrote:2x je napisao.
2x7=14
Logovan wrote:Jest vam dugo ostao, sto ste ga otjerali.plain vanilla wrote:ode nam Francuz iz Slobode, a nije bio los![]()
Martelat je prošao školu Lyona, u Slobodu je stigao na insistiranje bivšeg tim-menadžera Admira Smajića.
Kada je Smajić otišao, za Martelata je to bio znak da pakuje kofere. Zanimljivo, Francuz je imao i takav ugovor. Dok je za Slobodu vezan bio Smajić, i Martelat je bio član kluba, a za Crveno-crne je nastupio u 10 mečeva, bez gola ili asistencije.
Moji poveliTomahawk11 wrote:Al zato 53 000 internet gledača
Jel chataš sa ovima na linku
jedan manje ......Tomahawk11 wrote:Al zato 53 000 internet gledača
ma kaki , ono ne može ni Gates baniratTomahawk11 wrote: Jel chataš sa ovima na linku