Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
O pitanju licence i aktivnostima koje je Klub pokrenuo govorio je Mirza Ustamujić, član Upravnog odbora.
– I dalje tvrdim da će Željo igrati u Europi. Čestitam šefu struke Amaru Osimu i ekipi. Neko nam želi oduzeti to pravo, a tu mislim na Prvostepenu komisiju NSBiH čija je odluka skandalozna. Postoje i grupe koje žele eliminirati Želju, najtrofejniji klub iz BiH, iz utrke za Evropu. Angažovali smo pravne eksperte koji će zaštiti naše interese. Puno je nelogičnosti, a vrijedi istaći da smo na dan uplate imali samo na tom računu 316.000 KM. Nije nam jasno kako Želji daju saglasnost da može igrati Premijer ligi BiH, a ne može evropska takmičenja, ista Komisija na osnovu istih članova u dva Pravilnika. Po kojem osnovu to odlučuju. Sve ćemo dostaviti Drugostepenoj komisiji. Podnijet ćemo tužbe protiv svih članova Prvostepene komisije zbog ove skandalozne odluke.
03.11. 16:30 FK Željezničar - NK Čelik 1
03.11. 16:00 FK Borac - FK Radnik X
02.11. 17:00 FK Sarajevo - NK Široki B. X
02.11. 13:30 FK Tuzla C. - FK Mladost DK 2
02.11. 13:30 FK Zvijezda - 09 - HŠK Zrinjski 2
02.11. 13:30 FK Velež - FK Sloboda 1
FK Željezničar - NK Čelik 1
FK Borac - FK Radnik X
FK Sarajevo - NK Široki B. X
FK Tuzla C. - FK Mladost DK 1
FK Zvijezda - 09 - HŠK Zrinjski 2
FK Velež - FK Sloboda X
03.11. 16:30 FK Željezničar - NK Čelik 1
03.11. 16:00 FK Borac - FK Radnik 1
02.11. 17:00 FK Sarajevo - NK Široki B. 1
02.11. 13:30 FK Tuzla C. - FK Mladost DK 1
02.11. 13:30 FK Zvijezda - 09 - HŠK Zrinjski 1
03.11. 16:30 FK Željezničar - NK Čelik X
03.11. 16:00 FK Borac - FK Radnik X
02.11. 17:00 FK Sarajevo - NK Široki B. 1
02.11. 13:30 FK Tuzla C. - FK Mladost DK X
02.11. 13:30 FK Zvijezda - 09 - HŠK Zrinjski 2
03.11. 16:30 FK Željezničar - NK Čelik x
03.11. 16:00 FK Borac - FK Radnik x
02.11. 17:00 FK Sarajevo - NK Široki B. x
02.11. 13:30 FK Tuzla C. - FK Mladost DK x
02.11. 13:30 FK Zvijezda - 09 - HŠK Zrinjski x
02.11. 13:30 FK Velež - FK Sloboda x
Mema paja od Jevrope, mema uplatnice... Potjocilo se jos hjpa paja na zajbu i Jopet taj Maid cve namjectio... Cjam ga bijo... Evo da ciko Maid jednu bonu...
Najviše me od svega nervira što umišljamo neprijatelje i stvaramo takav stav i kod navijača. Evo primjer ovoga danas i parole: "Izaći ćemo jači iz ovoga", kao da nas je CAS zakinuo, mi najpametniji. Šta god se desi na našu štetu, čak i najmanja sitnica, odmah ide kukanje kako nas hoće uništiti.
avetinja wrote:Najviše me od svega nervira što umišljamo neprijatelje i stvaramo takav stav i kod navijača. Evo primjer ovoga danas i parole: "Izaći ćemo jači iz ovoga", kao da nas je CAS zakinuo, mi najpametniji. Šta god se desi na našu štetu, čak i najmanja sitnica, odmah ide kukanje kako nas hoće uništiti.
Sinko, nevidljivi neprijatelji su najopasniji. . .
avetinja wrote:Najviše me od svega nervira što umišljamo neprijatelje i stvaramo takav stav i kod navijača. Evo primjer ovoga danas i parole: "Izaći ćemo jači iz ovoga", kao da nas je CAS zakinuo, mi najpametniji. Šta god se desi na našu štetu, čak i najmanja sitnica, odmah ide kukanje kako nas hoće uništiti.
Sinko, nevidljivi neprijatelji su najopasniji. . .
Sinko, jedan psihijatar bi dobro došao u klubu, da pomogne u borbi protiv nevidiljivh neprijatelja. Furaju raju kako će ići do UEFE sa žalbama, a sada je parola "Izaći ćemo jači". Isti kalup kao i prošla uprava.
todd_smith wrote:ja jos ne mogu da vjerujem da sam procitao da je lik napisao da je okej psovati mrtve jer kad psujes i ne razmisljas, ali nije okej psovati djecu jer tad valjda razmisljas?
najjaca tema na forumu
Ne znam šta da ti kazem mozda je kod drugih drugacije recimo ja i drug otkad se znamo, a znamo se od malena psujemo jedan drugom mrtve onako iz zajebancije kad se diskutuju neke bezveze stvari a recimo niti jednom u zivotu nismo jedan drugom opsovali sestru.
Eh sad ako nemaš kilker da skontaš na šta se misli kad sam napisao to onda ti ne može sam bog pomoci ako postoji.