Pijana budala...kad procitam ovakve vijesti ja kupim jos malo municije kalibra 9mm...valjda necu imati.ovakva iskusenjakamberovica polje wrote:Ovog treba prvo ispendrečit na mrtvo ime i zatim strpat u ludnicu, seljačina maloumna iskompleksirana.kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.zenicablog.com/napad-pijanog ... -haustoru/
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- kamen spoticanja
#9401 Re: Zeničani
- N.N.
#9402 Re: Zeničani
@neiskustvo brate, deder jedno pitanje 
Kada se dobije rjesenje o oduzimanju vozacke dozvole, a ne zazeknu te kuci i vrate to rjesenje, kada ce ponovo pokusati isto uruciti i koliki je rok za predaju vozacke kada ti ga uruce !?
P.s. policija RS je u pitanju, a ja sam u Ze
Predajem vozacku u Mup kod nas !?
Hvala.
Kada se dobije rjesenje o oduzimanju vozacke dozvole, a ne zazeknu te kuci i vrate to rjesenje, kada ce ponovo pokusati isto uruciti i koliki je rok za predaju vozacke kada ti ga uruce !?
P.s. policija RS je u pitanju, a ja sam u Ze
Hvala.
- commendatore
#9403 Re: Zeničani
dobio sam ja rjesenje o oduzimanju vozacke mjesec dana i 100 maraka kazne al sam odjebo pakaše iz RSaN.N. wrote:@neiskustvo brate, deder jedno pitanje
P.s. policija RS je u pitanju, a ja sam u ZePredajem vozacku u Mup kod nas !?
Hvala.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#9404 Re: Zeničani
@mufljuz- je li jos vozis Tezisku?
- commendatore
#9405 Re: Zeničani
vozim_BataZiv_0809 wrote:@mufljuz- je li jos vozis Tezisku?
-
kakavdanakneiskustvu
#9406 Re: Zeničani
N.N. wrote:@neiskustvo brate, deder jedno pitanje
Hvala.
oko tog roka za predaju vozačke stvarno ne znam,moguce da ti to na tom pozivu pise,a cini mi se da je moguce doci i dogovoriti sa sluzbenikom koji radi na tom šalteru kad da predas vozacku
-
kakavdanakneiskustvu
#9407 Re: Zeničani
je li mislis da je po tvom maticnom broju nemoguce naci i tvoju adresu?commendatore wrote:dobio sam ja rjesenje o oduzimanju vozacke mjesec dana i 100 maraka kazne al sam odjebo pakaše iz RSaN.N. wrote:@neiskustvo brate, deder jedno pitanje
Hvala.slago im adresu nisam htio potpisat nalog baljezgo im da im nije bazdaren uredjaj i da ne vjerujem u nalaz..... nikad ništa nisam dobio poslije od naših šupaka.... izašo lola u mrkloj noci da mjeri brzinu i lovi iza okuke - ma mrš u tri pizde materine
- commendatore
#9408 Re: Zeničani
ko im jebe mater - samo ne znam sto su me onda pitali za adresukakavdanakneiskustvu wrote:
je li mislis da je po tvom maticnom broju nemoguce naci i tvoju adresu?
ne volim ih vidjet ni u prolazu
-
kakavdanakneiskustvu
#9409 Re: Zeničani
commendatore wrote:ko im jebe mater - samo ne znam sto su me onda pitali za adresukakavdanakneiskustvu wrote:
je li mislis da je po tvom maticnom broju nemoguce naci i tvoju adresu?![]()
ima nas svakakvih
- commendatore
#9410 Re: Zeničani
ima a vala vrlo malo da valja....kakavdanakneiskustvu wrote:ima nas svakakvihcommendatore wrote:ko im jebe mater - samo ne znam sto su me onda pitali za adresukakavdanakneiskustvu wrote:
-
soul_assassin
#9411 Re: Zeničani
Pozdrav, zanima me zna li neko šta se desilo sa onom ekipom što je ubila Kulačića u c bloku prije par mjeseci? Jesu uhapšeni, jel bilo suđenje šta kako?
Neki dan pričam sa prijateljem kako je generalni osjećaj da je sigurnost u gradu na vrlo niskom nivou s tendencijom dodatnog pada. Kad se sjetim u Blatuši kad je ubijen momak jedan (Kasko, sjeća se ko je iz ove mahale), to je odjeknulo gradom nevjerovatno. Sad ovo zadnjih par godina redovno neko nayebe, biva upucan, opljačkan a pištolji se nosaju ko na GTA i postala normala.
Neki dan pričam sa prijateljem kako je generalni osjećaj da je sigurnost u gradu na vrlo niskom nivou s tendencijom dodatnog pada. Kad se sjetim u Blatuši kad je ubijen momak jedan (Kasko, sjeća se ko je iz ove mahale), to je odjeknulo gradom nevjerovatno. Sad ovo zadnjih par godina redovno neko nayebe, biva upucan, opljačkan a pištolji se nosaju ko na GTA i postala normala.
-
jubix
#9412 Re: Zeničani
https://www.youtube.com/watch?v=KQmVjEmnJWwsoul_assassin wrote:Pozdrav, zanima me zna li neko šta se desilo sa onom ekipom što je ubila Kulačića u c bloku prije par mjeseci? Jesu uhapšeni, jel bilo suđenje šta kako?
http://www.zenicablog.com/jasenku-drini ... i-pritvor/
Pritvor je određen, da li je produžen, ne znam.
Svako ubistvo odjekne gradom, normalno da će da odjekne, nije Zenica grad sa milion stanovnika a i da jest, svako ubistvo je teško bez obzira. Ubice su privedene, bar je tako pisalo. Od ubistava koja nisu razriješena jedino je ostalo ubistvo Joze Kafadara.
- nadžak
#9413 Re: Zeničani
NIKAD se iz medija neće i ne može sazant prava istina tako da se nikad ne treba zaletat u neke ocjene nekog događaja ili ne daj Bože kakva konkretna djela, sve dok se ne bude sto posto sigurno šta se tačno desilo!soul_assassin wrote:Pozdrav, zanima me zna li neko šta se desilo sa onom ekipom što je ubila Kulačića u c bloku prije par mjeseci? Jesu uhapšeni, jel bilo suđenje šta kako?
Evo konkretno za ovog Kulačića. Rahmet mu duši, nije moje da ja ocjenjujem nečiji život, da me se pogrešno ne shvati itd ali ono što hoću da kažem da je u javnosti predstavljen kao neka nedužna žrtva kojeg su nasilnici ni krivog ni dužnog sačekali i hladno ubili. Predstavljan je kao neki sportista itd a momak NIJE bio ni blizu tog, svašta se vezalo za njega. I tu noć su sjedili zajendno u objektu i skoro pa iz zajebancije ovaj ga ja ubo nožem u nogu i potrefio u nemoguće mjesto, u glavnu arteriju. Krv je šibala ko luda i nije bilo teorije da se spasi. Još pod "nekim sredstvima" bio pa srce puno brže pumpalo i eto ga recept za katastrofu!
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#9414 Re: Zeničani
Isto sam i ja čuo za tog Kulačića, da je bio u mutnim poslovima, spominjala se droga,da je dil'o, bla-bla. To mi je bilo nevjerovatno jer sam ga i sam znao ko sportaša i dobrog momka ali iskreno ne bi me iznenadilo jer dosta dobrih momakasam znao koji kad bi vidjeli da ne mogu do hljeba na pošten način okretali su se svemu i svačemu... jbg.
-
jubix
#9415 Re: Zeničani
nadžak wrote:
NIKAD se iz medija neće i ne može sazant prava istina tako da se nikad ne treba zaletat u neke ocjene nekog događaja ili ne daj Bože kakva konkretna djela, sve dok se ne bude sto posto sigurno šta se tačno desilo!
-
soul_assassin
#9416 Re: Zeničani
Ma više mislim na to kako je ovih izleta i incidenata više danas nego što ih je bilo prije desetak godina. Ja imam 26 pa se možda i ne sjećam toliko, ali kada sam ja bio srednja škola ovo su bili izdvojeni incidenti, desilo se tek nekoliko puta, mislim da je danas mnogo češće.
-
kakavdanakneiskustvu
#9417 Re: Zeničani
ima a vala vrlo malo da valja....commendatore wrote:ima nas svakakvihkakavdanakneiskustvu wrote:ko im jebe mater - samo ne znam sto su me onda pitali za adresukakavdanakneiskustvu wrote:
očito
- nadžak
#9418 Re: Zeničani
Bezveze si skroz al et...commendatore wrote:ko im jebe mater - samo ne znam sto su me onda pitali za adresukakavdanakneiskustvu wrote:
- commendatore
#9419 Re: Zeničani
kako kome po zasluzinadžak wrote:
Bezveze si skroz al et...
- commendatore
#9420 Re: Zeničani
pokusavas mi nesto implicirat al ti slabio to ide - bagra radi u mupu htio priznat ili ne gola nepismena govna seljadija i kriminalci, go hadalj u policiji i sudskoj policiji, hohstapleri su na fuunkcijama i ti meni izigravas moralnu primadonukakavdanakneiskustvu wrote:
očito
-
kakavdanakneiskustvu
#9421 Re: Zeničani
commendatore wrote:pokusavas mi nesto implicirat al ti slabio to ide - bagra radi u mupu htio priznat ili ne gola nepismena govna seljadija i kriminalci, go hadalj u policiji i sudskoj policiji, hohstapleri su na fuunkcijama i ti meni izigravas moralnu primadonukakavdanakneiskustvu wrote:
očitoaj zdravo
ma sve ok,uzivaj
- commendatore
#9422 Re: Zeničani
valjda racunaju da ce se ljudi usrat sta li a ja danas na proteste odoh
nece vama alah pomoc a kamo li pancir kad ljudima dokurci ovaj sou za majmune.... ne do bog da vam izleti par lola spremnih na sve sa automatima - rahmet bi vam bilo instantno.....
specijalaca i kurca - na 2:30 samo sto nije bicem natjero auto da krene
- cenecimoveocino
- commendatore
#9425 Re: Zeničani
rujani su jebeni do daske - gleaj ti za 4 sekunde je on bio iz svog auta vec na suvozackom mjestu - a ovi hadalji nesto ceprkaju traze deru se hahahhahahcenecimoveocino wrote:a ja murije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kako to izgleda u RU![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=uJJ-9CUgtPI