Shahab wrote:Puno je opasnije za islamski moral, kada se licemjeri iz SDA, domaćoj i međunarodnoj javnosti predstavljaju vjernicima, a grade društvo, zasnovano na kriminalu, korupciji i nepotizmu.Opetja033 wrote:Podjebavanje sa Islamom, sa svim sto vjernici drze svetim - dzuma, abdest, Bog, halal. I to sve na temi o SDA. Kako samo nisko ljudi (citaj moralne zabokrecine) mogu pasti. Nevjerovatno.
SDA-All about
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#9401 Re: SDA-All about
Last edited by antimobbing on 17/05/2013 15:30, edited 1 time in total.
-
6saturn6
#9402 Re: SDA-All about
JoseMujica wrote:a ne podjebava te Neonko s Audijem od 200 milja i kenjanjem o halalu? Ne podjebava te Esso kad se poslanikom Allahovim proglasi? Ne podjebavaju te ni SDA ispičuture i lopovi u prvim saffovima na džumi?
Samo ti je podjebavanje kad počnemo o hipokriziji SDA Ndraghente pisatijadan je Islam s vakim stranačkim muslimanima
Ne treba ovom forumu niko drugi sem JoseMujice i njegovih rijeci.. Jest da bi ti bilo dosadno, ne bi imao sUkim polemisat..
-
Murisno1
#9403 Re: SDA-All about
Bravo!Opetja033 wrote:Podjebavanje sa Islamom, sa svim sto vjernici drze svetim - dzuma, abdest, Bog, halal. I to sve na temi o SDA. Kako samo nisko ljudi (citaj moralne zabokrecine) mogu pasti. Nevjerovatno.
-
udrch
#9404 Re: SDA-All about
što bolan lažeš..na jednoj drugoj temi si napisao:6saturn6 wrote:Joj paranoja te puca drug.. Ja se registrovao zbog Androida OS i Smartphonea, ali nisam mogao da odolim i ne napisem koju za SDA sektu..udrch wrote:malo vam ovih 7,8 profila, pa ste morali otvoriti još jedan koji će spinovati istu glupost..6saturn6 wrote:I sta sad kad Don Neonko i jos koji chlan SDA sekte zavrse u chuzi ili sa "blazom kaznom", s obzirom da Don Neonko ima milijarde na off shore racunima s kojima ce sam sebe pomilovat kao i ostatak SDA sekte, da li ce se ovi SDA simpatizeri razocarati u tu stranku? Ono kao odjednom ce shvatiti nakon 20 godina, "ONI NAS KRADUUUUUUU", ili ce se desiti neka nova zavrzlama???
Uglavnom bit ce interesantno posmatrati i slusati one mlade Sarajlije koji su po carsiji propagirali snOOOOga BiH..
Shooowtimeeeee
samo dodajete glasove SDA..to je vaš sav uspjeh..
uz haVaz i vaše djelovanje na forumu SDA nema potrebe da se brine za budućnost..vladaće još 20 godina..
najveći promotori SDA na prošlim izborima su bili Mandal i Čevra..vidim da dobijaju konkurenciju, samo čekate da vas faHraon pomiluje..
međutim kao što vidite i sami, ovdje nema mjesta za druge..samo je jedan faHraon, svi ostali su podanici za koje nema mjesta ni webu, a kamoli u stvarnom životu..
http://www.sbbbh.ba/
Mislim, vjerovatno ti je ta paranoja opravdana ali nisam ja dio te Klix "SDA vs SBB vs SDP" zavjere
snOOOOOOga BiH from KPZ
iz ovog posta je vidljivo da si ti ovdje jako dugo..poznaješ i neke teme koje su stare nkoliko godina, ali i osjetljivost nekih tema..ali s obzirom da si drčan, a nepismen logično je da te stalno Cmoljo šuta u banoviće..negdje vidjeh i da si već njihov akcenat preuzeo..ma bit ce jos par stranica teme i zakljucat ce je.. pa nije tema "za predane allahu" pa da moze da traje..
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#9405 Re: SDA-All about
Evo išareta od Uzvišenog Boga kakva je pravda u BiH.
Kakva nam još opomena treba?
Pametnom je dovoljno.http://www.avaz.ba/vijesti/teme/uposlen ... ita-novine
Od majke rođena
Mnogi su, čekajući na trolejbuskoj stanici u ulici Hamze Hume, gledali golu uposlenicu u Palači pravde kako, bez ijedne krpice na sebi, ležeći ili sjedeći na kancelarijskom stolu, čita izvještaje ili vježba gola kao od majke rođena.
U zgradi u samom centru Sarajeva su, između ostalog, smješteni Vrhovni sud FBiH, Tužilaštvo i Ustavni sud Federacije BiH, Ministarstvo pravde FBiH, ombudsmeni, no jučer nije bilo moguće doći do informacije ko je uposlenica koja koristi službene kancelarije za svoje male, jutarnje predstave.
- Shahab
#9406 Re: SDA-All about
Pustimo naše pravosuđe da radi na miru....antimobbing wrote:Evo išareta od Uzvišenog Boga kakva je pravda u BiH.
Pametnom je dovoljno.http://www.avaz.ba/vijesti/teme/uposlen ... ita-novine
Od majke rođena
Mnogi su, čekajući na trolejbuskoj stanici u ulici Hamze Hume, gledali golu uposlenicu u Palači pravde kako, bez ijedne krpice na sebi, ležeći ili sjedeći na kancelarijskom stolu, čita izvještaje ili vježba gola kao od majke rođena.
U zgradi u samom centru Sarajeva su, između ostalog, smješteni Vrhovni sud FBiH, Tužilaštvo i Ustavni sud Federacije BiH, Ministarstvo pravde FBiH, ombudsmeni, no jučer nije bilo moguće doći do informacije ko je uposlenica koja koristi službene kancelarije za svoje male, jutarnje predstave.
- antifascism
#9407 Re: SDA-All about
Slazem se da se pretjeruje, ali zar Bakir i Esed ne podjebavaju Islam? Jel normalno izjasniti se kao boziji poslanik? I davati izjave o halal zivotu dan poslije narudzbe Audija A8L kojeg je narod platio?Opetja033 wrote:Podjebavanje sa Islamom, sa svim sto vjernici drze svetim - dzuma, abdest, Bog, halal. I to sve na temi o SDA. Kako samo nisko ljudi (citaj moralne zabokrecine) mogu pasti. Nevjerovatno.
Meni je 100 puta gori jedan sejk ili Bakir koji kupuje tasnice od 600 eura dok djeca prose za operacije. Koliko kila brasna mozes kupiti za 210 000 KM? Sta je falilo kupiti Skodu Superb ili Pasata za 60 000 KM? 150 000 maraka razlike u budzetu...
-
Murisno1
#9408 Re: SDA-All about
Nisu 'dzuma, abdest, halal, namaz' krivi za to. Valjda je to poenta neka. A, sve što si nabrojo je na mjestu.antifascism wrote:Slazem se da se pretjeruje, ali zar Bakir i Esed ne podjebavaju Islam? Jel normalno izjasniti se kao boziji poslanik? I davati izjave o halal zivotu dan poslije narudzbe Audija A8L kojeg je narod platio?Opetja033 wrote:Podjebavanje sa Islamom, sa svim sto vjernici drze svetim - dzuma, abdest, Bog, halal. I to sve na temi o SDA. Kako samo nisko ljudi (citaj moralne zabokrecine) mogu pasti. Nevjerovatno.
Meni je 100 puta gori jedan sejk ili Bakir koji kupuje tasnice od 600 eura dok djeca prose za operacije. Koliko kila brasna mozes kupiti za 210 000 KM? Sta je falilo kupiti Skodu Superb ili Pasata za 60 000 KM? 150 000 maraka razlike u budzetu...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#9409 Re: SDA-All about
znači pravila igre su jasna: samo trebam reći ne zahebavam se Allaha mi i srat šta hoću...pošto vidim da je i za kriminal dovoljno reći: nisam Allaha mi to Zlajini/Fahrini/haretovi/Fikretovi kjafiri izmišljaju
dalje, uz iskazan šehadet mogu krast đe hoću i koliko hoću i kad god neko upre prstom u moje djelovanje koristiću šehadet kao shield?
Ja bi stvarno volio da mi neki stranački struĆnjak objasni ko se zapravo zahebava ovdje sa svetim stvarima, ako je iza Don Neonkove Famalije išta sveto ostalo
dalje, uz iskazan šehadet mogu krast đe hoću i koliko hoću i kad god neko upre prstom u moje djelovanje koristiću šehadet kao shield?
Ja bi stvarno volio da mi neki stranački struĆnjak objasni ko se zapravo zahebava ovdje sa svetim stvarima, ako je iza Don Neonkove Famalije išta sveto ostalo
-
Innovation
#9410 Re: SDA-All about
Innovation wrote:
Trebali bi svi da te gledamo tako mrko, nakon ovakvih tvojih izjava.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: Agresija ili gradjanski rat u BiH 1992-95
PostPostao/la gorgonzola dana 20/04/2013 17:31
irac300 je napisao/la:Ako je oficirski kadar jedne vojske finansiran isključivo od strane neke države, ako je ista ta vojska logistički oskrbljavana od te države, ako su jedinice te države dokazano učestvovale u vojnim operacijama druge, međunarodno priznate države onda je to po međunarodnom pravu AGRESIJA. Kraj priče.
veze ti nemas o medjunarodnom pravu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PostPostao/la gorgonzola dana 20/04/2013 22:35
Pa znaci i ovo u siriji a i prije u egiptu, i libiji su bile agresije. Nista pobuna i tako to. Cista agresija.
Jedno je sta bi mi htjeli da dokazemo , a drugo je sta je u stvarnoati bilo. Rat u krajini izmedju bosnjaka je isto agresija bila?
Prvo sam bilada neko negira agresiju na BiH, a onda mi je postalo jasnije, zasto zivis u Holandiji i sto ovako komentarises.
- Opetja033
#9411 Re: SDA-All about
antifascism wrote:Slazem se da se pretjeruje, ali zar Bakir i Esed ne podjebavaju Islam? Jel normalno izjasniti se kao boziji poslanik? I davati izjave o halal zivotu dan poslije narudzbe Audija A8L kojeg je narod platio?Opetja033 wrote:Podjebavanje sa Islamom, sa svim sto vjernici drze svetim - dzuma, abdest, Bog, halal. I to sve na temi o SDA. Kako samo nisko ljudi (citaj moralne zabokrecine) mogu pasti. Nevjerovatno.
Daj mi link za Radeljasa i to da se proglasio poslanikom? Koliko sam upoznat to se odnosi na onu njegovu, parafraziram: "meni je Allah dao da budem jezicak na vagi". Ali se nigdje nije proglasio poslanikom. Gurati stvari u tom smjeru je degutantno.
Sto se tice seikova i Bakira: vjerovao ili ne slazem se sa tobom. Medjutim ni jedno ni drugo se ne kosi sa samim serijatom, sa moralnim etikama - i vjerskim i svjetskim - da, medjutim sa zakonom (i vjerskim i svjetskim) - ne. Dobro, ne slazem se za tasnu ali oko auta si u pravu.
- Opetja033
#9412 Re: SDA-All about
Innovation wrote:Innovation wrote:
Trebali bi svi da te gledamo tako mrko, nakon ovakvih tvojih izjava.
PostPostao/la gorgonzola dana 20/04/2013 17:31
irac300 je napisao/la:Ako je oficirski kadar jedne vojske finansiran isključivo od strane neke države, ako je ista ta vojska logistički oskrbljavana od te države, ako su jedinice te države dokazano učestvovale u vojnim operacijama druge, međunarodno priznate države onda je to po međunarodnom pravu AGRESIJA. Kraj priče.
veze ti nemas o medjunarodnom pravu.
PostPostao/la gorgonzola dana 20/04/2013 22:35
Pa znaci i ovo u siriji a i prije u egiptu, i libiji su bile agresije. Nista pobuna i tako to. Cista agresija.
Jedno je sta bi mi htjeli da dokazemo , a drugo je sta je u stvarnoati bilo. Rat u krajini izmedju bosnjaka je isto agresija bila?
Prvo sam bilada neko negira agresiju na BiH, a onda mi je postalo jasnije, zasto zivis u Holandiji i sto ovako komentarises.
Muadib i Gorgonzola u vasem taboru. Lijepim ste se drustvom okruzili, bas lijepim. Jedan negira agresiju, drugi opravdava hapsenja koje MUP manjeg entiteta provodi nad Bosnjacima povratnicima.
-
Innovation
#9413 Re: SDA-All about
gorgonzola wrote:I sta je pisac htio reci? U oba slucaja sam u pravu a ti me ubijedi da nisam.sud u hagu je rekao da nije bila agresija i tacka.
Ili ti poredis rat sa SDA? A da, SDA nas je odbranila.
- antifascism
#9414 Re: SDA-All about
Naravno da nisu, a sto niko ne kritikuje Eseda sto se proglasi bozijem poslanikom? Sto niko ne kritikuje Bakira i njegov halal zivot? Sto ih IZ ne zamoli da pripaze jezik? Sto ih narod brani samo sto su rekli da je halal?Murisno1 wrote:
Nisu 'dzuma, abdest, halal, namaz' krivi za to. Valjda je to poenta neka. A, sve što si nabrojo je na mjestu.
Lahko je pametovati o halal mesu kad si pokro cijelu drzavu...
http://en.wikipedia.org/wiki/Let_them_eat_cake
-
Innovation
#9415 Re: SDA-All about
Sto je najtuznije, od ovih silnih patriota nevidjoh nikakav komentar na ovakve izjave. 
Ne oglasi se ni onaj patriota, sto se stalno poziva na "Uzvisenog".

Ne oglasi se ni onaj patriota, sto se stalno poziva na "Uzvisenog".
- Panini
#9416 Re: SDA-All about
Opetja033 stvarno si vise dosadan u svojim pokusajima odbrane SDA Ndranghete kojoj se blizi kraj a sta je covjek pogresno rekao u vezi ove mafijaske organizacije koja je svojevremeno vrbovala IZ da moli za glasove po dzamijama na hutbama,dok se kunu i idu na dzumu po unutarstranackim sijelima se ne odvajaju od pive
haj zivj'o i uzdravlje

vecih licemjera i mazohista nigdje necemo naci ko u SDA
haj zivj'o i uzdravlje

vecih licemjera i mazohista nigdje necemo naci ko u SDA
- Opetja033
#9417 Re: SDA-All about
Neka si ti interesantan sa svojim papagajskim ponavljanjem. Ako ti smeta necije pisanje, ti lijepo otvori blog/forum i uredjuj ga do mile volje odredjujuci ko ce pisati a ko nece. Ovdje neces. Jasno?Panini wrote:Opetja033 stvarno si vise dosadan u svojim pokusajima odbrane SDA Ndranghete kojoj se blizi kraj a sta je covjek pogresno rekao u vezi ove mafijaske organizacije koja je svojevremeno vrbovala IZ da moli za glasove po dzamijama na hutbama,dok se kunu i idu na dzumu po unutarstranackim sijelima se ne odvajaju od pive
haj zivj'o i uzdravlje
A o kraju SDA mastaju mnogi vec 20 i kusur godina. A SDA ostaje, sada cak i jaca nego prije cetiri godine. Jbg, frustracije su cudo.
- Panini
#9418 Re: SDA-All about
e pa to je taj obrazac po kojem oni rade vec 20 godina kao sto si vec jednom napisao "Nisam Allaha mi.... case closed"JoseMujica wrote:znači pravila igre su jasna: samo trebam reći ne zahebavam se Allaha mi i srat šta hoću...pošto vidim da je i za kriminal dovoljno reći: nisam Allaha mi to Zlajini/Fahrini/haretovi/Fikretovi kjafiri izmišljaju![]()
- JoseMujica
#9419 Re: SDA-All about
a u međuveremnu dok pokušavate diskusiju o kriminalu pretvoriti u teološke diskusije jedite halal konjetinu jer stara nardona kaže da se konj konjem izbija...a šta smo se konjetine najeli i ne čudi što su nam rasprave ovako studiozne i konjski grandiozne
TESTIRANJA mesa provedena tijekom veljače i ožujka u Bosni i Hercegovini, u jeku europske afere s konjetinom, pokazala su da i u nama susjednoj zemlji ima konjskog mesa u proizvodima deklariranima kao goveđe ili svinjsko meso. No, niko nije reagovao ni dva mjeseca nakon što je Mikrobiološko-kemijski laboratorij za pregled i ispitivanje namirnica Veterinarske stanice Sarajevo službeno obavijestio Kantonalnu veterinarsku inspekciju Sarajevo, kako prenosi novinska agencija Fena, javnost i potrošači o cijelom slučaju ne znaju ništa.
Za ovo se doznalo iz dopisa kojeg je povodom stanja u Mikrobiološko-kemijskom laboratoriju za pregled i ispitivanje namirnica Veterinarska stanica Sarajevo, premijeru Vlade Kantona Sarajevo Suadu Zeljkoviću i predsjedavajućoj Skupštine KS Mirjani Malić uputio sad već bivši direktor te stanice Nedim Brdarić zajedno s kolegicom Lejlom Zahirović.
"Nitko nije reagirao, javnost nije obaviještena, a radnici koji su, zahvaljujući svojoj stručnosti utvrdili tu činjenicu, hitno su premješteni na druge poslove, degradirani su, a laboratorij je, u nedostatku stručnog kadra - zaključan", naveo je o slučaju zastupnik u Skupštini BiH Predrag Kojović, dodajući kako dodatno i posebno problematično može biti porijeklo konjetine, jer se trkaćim konjima ubrizgavaju steroidi koji, ako ljudi jedu takvo meso, izazivaju kancerogena oboljenja.
Last edited by JoseMujica on 17/05/2013 16:10, edited 1 time in total.
- Panini
#9420 Re: SDA-All about
aha jaci ste za novog Audi A8L i BMW X6 vrijednog 150.000 marakaOpetja033 wrote:Neka si ti interesantan sa svojim papagajskim ponavljanjem. Ako ti smeta necije pisanje, ti lijepo otvori blog/forum i uredjuj ga do mile volje odredjujuci ko ce pisati a ko nece. Ovdje neces. Jasno?Panini wrote:Opetja033 stvarno si vise dosadan u svojim pokusajima odbrane SDA Ndranghete kojoj se blizi kraj a sta je covjek pogresno rekao u vezi ove mafijaske organizacije koja je svojevremeno vrbovala IZ da moli za glasove po dzamijama na hutbama,dok se kunu i idu na dzumu po unutarstranackim sijelima se ne odvajaju od pive
haj zivj'o i uzdravlje
A o kraju SDA mastaju mnogi vec 20 i kusur godina. A SDA ostaje, sada cak i jaca nego prije cetiri godine. Jbg, frustracije su cudo.

-
Murisno1
#9421 Re: SDA-All about
Mislim da je jako mnogo kritika upućeno na adresu pomenutih i zbog ovog ali i zbog ostalih slučajeva. Fali, priznajem, osuda onih koji stoje kao zaštitnici svega pomenutog, a svetog. Ali, i to je za osudu i kritiku. Međutim, nekulturno je, ali i degradirajuće za onog ko upućuje kritike Bakirima raznim služit se ovakvim konstrukcijama u riječniku/komentarima.antifascism wrote:Naravno da nisu, a sto niko ne kritikuje Eseda sto se proglasi bozijem poslanikom? Sto niko ne kritikuje Bakira i njegov halal zivot? Sto ih IZ ne zamoli da pripaze jezik? Sto ih narod brani samo sto su rekli da je halal?Murisno1 wrote:
Nisu 'dzuma, abdest, halal, namaz' krivi za to. Valjda je to poenta neka. A, sve što si nabrojo je na mjestu.
Lahko je pametovati o halal mesu kad si pokro cijelu drzavu...
http://en.wikipedia.org/wiki/Let_them_eat_cake
- antifascism
#9422 Re: SDA-All about
Pa to je to, kaze da je njemu Allah dao moc, znaci da je njega Allah izabrao kao sto je Muhameda i Isusa. Izjava je bolesna i pravim vjernicima se gadi.Opetja033 wrote:
Daj mi link za Radeljasa i to da se proglasio poslanikom? Koliko sam upoznat to se odnosi na onu njegovu, parafraziram: "meni je Allah dao da budem jezicak na vagi". Ali se nigdje nije proglasio poslanikom. Gurati stvari u tom smjeru je degutantno.
Nemozes sve odgovore traziti u serijatu. Serijat je pisan u vrijeme kad politicari nisu mogli kupovati limuzine vrijednih desetina tona brasna. On iz budzeta izdvaja 210 000 KM za novi Auto dok djeca u nasoj drzavi umiru jer nemogu skupiti dovoljno para za operacije. Sve zakone na stranu, moje licno misljenje je da takvi psihopati zasluzuju smrt. To je moje misljenje i to ne krijem. Nisam protiv vjernika, ateista, konzervativni, liberalni itd. samo kazem da BiH sve vise lici na banana drzavu. Imat cemo 5-10% stanovnistva (SDA, SDP) koji vozaju auta od 100 000 KM dok ostali nemaju za salame.Sto se tice seikova i Bakira: vjerovao ili ne slazem se sa tobom. Medjutim ni jedno ni drugo se ne kosi sa samim serijatom, sa moralnim etikama - i vjerskim i svjetskim - da, medjutim sa zakonom (i vjerskim i svjetskim) - ne. Dobro, ne slazem se za tasnu ali oko auta si u pravu.
- Panini
#9423 Re: SDA-All about
za neupucuene
http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia_state

NAROD ZNA
i kada im ovo napises nigdje nikoga pa onda dodju sa hvalospjevima da nije bilo SDA nebi bilo bosnjaka hehehe ali jedno im se mora priznati da su majstori za relativiziranje i razvodnjavanje kriminala u reziji SDA
http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia_state
A mafia state is any state system where the government is tied with organized crime, including when government officials, police, and/or military take part in illicit enterprises.[1] The term mafia is a reference organized crime groups strongly connected with the authorities.

NAROD ZNA
i kada im ovo napises nigdje nikoga pa onda dodju sa hvalospjevima da nije bilo SDA nebi bilo bosnjaka hehehe ali jedno im se mora priznati da su majstori za relativiziranje i razvodnjavanje kriminala u reziji SDA
Last edited by Panini on 17/05/2013 16:16, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#9424 Re: SDA-All about
pravilno je SUSED ZNA!
- Panini
#9425 Re: SDA-All about
NAROD ZNA za koliko milijardi ste olaksali ovu drzavu i sav novac pospremili vani na tajnim racunima