http://prntscr.com/4hakqh
Bice para veceras
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jašta će, padaš na Dinamu
kinzekonze wrote:Jašta će, padaš na Dinamu
A kvote na rezultate:
4:0 10
0:4 250
Dok god budemo ovako razmišljali, daleko ćemo bit od Evrope.strong69 wrote:Da budem iskren mene je po prvi put strah nekog velikog poraza. Neka bude kao u Sarajevu i ja cu biti zadovoljan. Neka zabiju jedan vise od nas. Nerealno je ocekivati prolazak protiv Borusije.

Mislis da ne bih volio da pobijedimo? Imam takav osjecaj i to je to. Nadam se da sam u krivu.Cafe Camargue wrote:Dok god budemo ovako razmišljali, daleko ćemo bit od Evrope.strong69 wrote:Da budem iskren mene je po prvi put strah nekog velikog poraza. Neka bude kao u Sarajevu i ja cu biti zadovoljan. Neka zabiju jedan vise od nas. Nerealno je ocekivati prolazak protiv Borusije.
A koliko (ni)smo daleko, vidjelo se prošlog četvrtka.
Maribor igra Ligu prvaka, Rijeka eliminiše Štutgarta, hrvatska ima ČETRI kluba u ovom "velikom" play offu,
a mi se bojimo teškog poraza?
Bježi ba.
strong69 wrote:Mislis da ne bih volio da pobijedimo? Imam takav osjecaj i to je to. Nadam se da sam u krivu.Cafe Camargue wrote:Dok god budemo ovako razmišljali, daleko ćemo bit od Evrope.strong69 wrote:Da budem iskren mene je po prvi put strah nekog velikog poraza. Neka bude kao u Sarajevu i ja cu biti zadovoljan. Neka zabiju jedan vise od nas. Nerealno je ocekivati prolazak protiv Borusije.
A koliko (ni)smo daleko, vidjelo se prošlog četvrtka.
Maribor igra Ligu prvaka, Rijeka eliminiše Štutgarta, hrvatska ima ČETRI kluba u ovom "velikom" play offu,
a mi se bojimo teškog poraza?
Bježi ba.
A kakve veze ima moje razmisljanje sa uspjehom ili neuspjehom Sarajeva u Evropi? Da je do naseg razmisljanja (vecine nas navijaca Sarajeva) mi bi svake godine bili prvaci Evrope. Ali mi navijaci, kako god razmisljali nemamo sa rezultatom nista. Bitno je valjda kako ekipa i trener razmisljaju a ne strong, camargue ili neko treci.
Tvoje razmišljanje je tvoje razmišljanje, dok god je samo u tvojoj glavi.strong69 wrote:Mislis da ne bih volio da pobijedimo? Imam takav osjecaj i to je to. Nadam se da sam u krivu.
A kakve veze ima moje razmisljanje sa uspjehom ili neuspjehom Sarajeva u Evropi? Da je do naseg razmisljanja (vecine nas navijaca Sarajeva) mi bi svake godine bili prvaci Evrope. Ali mi navijaci, kako god razmisljali nemamo sa rezultatom nista. Bitno je valjda kako ekipa i trener razmisljaju a ne strong, camargue ili neko treci.
Dobro. Znaci sjebacu večeras rezultat jer sam mišljenja da ćemo teško proći? Da sam to zadržao u glavi sve bi bilo ok? E svašta. Majke mi ne vjerujem šta pišeš.Cafe Camargue wrote:Tvoje razmišljanje je tvoje razmišljanje, dok god je samo u tvojoj glavi.strong69 wrote:Mislis da ne bih volio da pobijedimo? Imam takav osjecaj i to je to. Nadam se da sam u krivu.
Pišući po forumima pokazuješ koliko ne vjeruješ ovom timu i treneru.
I možda i nema direktne veze sa (ne)uspjesima, ali ima kod ukupnog ambijenta.
Dok god se i prije utakmica budemo zadovoljavali minimalnim porazima,
nema od nas ozbiljnog kluba.
Ma neka samo odigraju hrabro, muški i ostave srce na teren, da vidi i Švabo i Evropa da moraju u budućnosti i sa nama ozbiljno računati!cyprus wrote:Ja ostajem vjeran sebi: meni je večeras sve do tri gola razlike OKAl ako izgubimo više, bojim se da će fantastičan dojam koji smo ostavili biti malo uzdrman...