Optimist vidi svjetlo na kraju tunela.
Realist vidi da je to svjetlo ustvari voz.
Mašinovođa vidi tri idiota na pruzi .
Moderator: Chloe
inspektorica javert wrote:Pesimist vidi samo tamu u tunelu.
Optimist vidi svjetlo na kraju tunela.
Realist vidi da je to svjetlo ustvari voz.
Mašinovođa vidi tri idiota na pruzi .
Il onaj Bogohulnihz__semir wrote:Ili onaj "Ljubi ku.rac odsjekla mašina"Great Cornholio wrote:Sjetih se onih starih fazona s kraja 80-tih pa odlučih da ih podijelim s vama![]()
Prvi:Ide Mojso a za njim Šarov, čiji je Šarov?:D Zadirkivanje okoline slijedi ako odgovoriš "Mojsin":D
Drugi : Vozili se Titele i Jatele u avionu i ispadne Titele, ko ostane:D Zadirkivanje okoline slijedi ako odgovoriš "Jatele"
"Teta Melita s trećeg sprata"A1fa wrote:Il onaj Bogohulnihz__semir wrote:Ili onaj "Ljubi ku.rac odsjekla mašina"Great Cornholio wrote:Sjetih se onih starih fazona s kraja 80-tih pa odlučih da ih podijelim s vama![]()
Prvi:Ide Mojso a za njim Šarov, čiji je Šarov?:D Zadirkivanje okoline slijedi ako odgovoriš "Mojsin":D
Drugi : Vozili se Titele i Jatele u avionu i ispadne Titele, ko ostane:D Zadirkivanje okoline slijedi ako odgovoriš "Jatele",,hodža u nas Takvim u gaće meče''
![]()
il ono pitanje ,,jesil' ikad sjedio u Jetti pozadi?
..il` ono:" ...volis li jesti sira samog`?"A1fa wrote:Il onaj Bogohulnihz__semir wrote:Ili onaj "Ljubi ku.rac odsjekla mašina"Great Cornholio wrote:Sjetih se onih starih fazona s kraja 80-tih pa odlučih da ih podijelim s vama![]()
Drugi : Vozili se Titele i Jatele u avionu i ispadne Titele, ko ostane:D Zadirkivanje okoline slijedi ako odgovoriš "Jatele",,hodža u nas Takvim u gaće meče''
![]()
il ono pitanje ,,jesil' ikad sjedio u Jetti pozadi?
Nikad cuo, tebe je jaro neko doooobro izlevatio dok si bio mladji ..Bubalo1 wrote:Sve je to dobro al jel iko okuso onaj fazon kad uzmes majicu stavis na beton i kucas je kamenom a gledas u nebo jer su ti rekli da ako to radis pojavit ce se vanzemaljci![]()
![]()
![]()
![]()
iSwagga wrote:Nikad cuo, tebe je jaro neko doooobro izlevatio dok si bio mladji ..Bubalo1 wrote:Sve je to dobro al jel iko okuso onaj fazon kad uzmes majicu stavis na beton i kucas je kamenom a gledas u nebo jer su ti rekli da ako to radis pojavit ce se vanzemaljci![]()
![]()
![]()
![]()
Mazda - moj ti gazda ili *ebem te vazdahz__semir wrote:A šta je s onim "Koje je ono auto"
Pežo - na mom ležo![]()
Audi - moj ti naudi![]()
Reno - na mom veno