Lako ćemo za Radovana (jel se tako zove ovaj što opremom radi ?), ali vidite vi Izeta blizu Džeke. A i lopta je tu.Kinaski wrote:
Haman i pedera imamo u reprezentaciji
Imam ekskluzivnu informaciju da ga je poslije ovog napucao
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Lako ćemo za Radovana (jel se tako zove ovaj što opremom radi ?), ali vidite vi Izeta blizu Džeke. A i lopta je tu.Kinaski wrote:
Haman i pedera imamo u reprezentaciji
Jos jedna od cuvenih ubleha sto se provlace medju rajom505sCrtom wrote:kada je igrao u francuskoj, nudili su mu. davno je to bilo. ne sjecam se vise detalja.Kinaski wrote:Ja koliko znam Pjanic je trebao igrati za Luksemburg, nikad nisam cuo da ga povezuju sa Francuskom
Kako sam i najaviojeza u ledja wrote:Pa jebem ja ove novinare kako su nesposobni, napisite dvije recenice sta je sa Kolasincem i Spahicem, Lulicem. Dokle je sa povredama?
@ 505, interesantno pitanje to ko bi igrao.
Ja nikad nisam skontao tu foru za Pjanica i Francusku, ali eto recimo da je Francuz mislim da bi bio na spisku. Isto vazi i za Kolasinca za Njemacku, Hajrovica i Lulica za Svicarsku i Ibisevica za SAD. Vjerovatno bi i Spahic igrao za Hrvatsku?
Zabrinuti smo svi bili nakon utakmice u St. Louisu protiv Obale Slonovače jer su igru prije vremena napustili Sead Kolašinac, kapiten Emir Spahić i Ognjen Vranješ, dok je Asmir Begović imao dosta problema, ali je izdržao do kraja.
Danas nam dolaze dobre vijesti sa američkog tla, a fiziotarapeut Ismar Hadžibajrić za naš je portal potvrdio da niko od pomenutih reprezentativaca nije ozbiljnije povrijeđen.
„Spahić, Vranješ, Kolašinac i Begović normalno rade i lakše povrede zadobijene na utakmici u subotu nisu se negativno odrazile na njih. Sva četvorica su spremni za dalje napore,“ kazao je Hadžibajrić.
Ma ovdje se svaka prijateljska jedan od najboljih nasih igraca otpise. Kad dodje vrijeme za svjetsko prvenstvo samo Begovic Spaha i Dzeko od ovih sto su se kvalifikovali ce biti u prvih XI.Kinaski wrote:Ja ne znam sto otpisujete Misketa. Miske jednim potezom napravi toliko prostora koliko vecina trkom za cijelu utakmicu. Slonove je bas bacao u par navrata. Mora bit mjesta za Misketa, nemojte da se svadjamo bezveze
Pjanic uopste nema Fr drzavljastvojeza u ledja wrote:Pa jebem ja ove novinare kako su nesposobni, napisite dvije recenice sta je sa Kolasincem i Spahicem, Lulicem. Dokle je sa povredama?
Ja nikad nisam skontao tu foru za Pjanica i Francusku, ali eto recimo da je Francuz mislim da bi bio na spisku. Isto vazi i za Kolasinca za Njemacku, Hajrovica i Lulica za Svicarsku i Ibisevica za SAD. Vjerovatno bi i Spahic igrao za Hrvatsku?
Ma znam ali je bila prica kao ovi mu nudili tu opciju ovo ono. Ja to nikad nisam povjerovao jer on nije rodjen tamo, te tek bio par godina u francuskoj u tom trenutku. Ti znas vjerovatno bolje te zakone.insomnia78 wrote:Pjanic uopste nema Fr drzavljastvojeza u ledja wrote:Pa jebem ja ove novinare kako su nesposobni, napisite dvije recenice sta je sa Kolasincem i Spahicem, Lulicem. Dokle je sa povredama?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk

heh, đe onda Čerimagić?!Hedg wrote:realno, zolotic je blizi prvom timu nego sunce zemlji
zzz
obidje avdija citavu zapadnu hemisferuBHF_Manijak wrote:Ma jebe se njemu, ispunio mu se san, landara sa repkom ni kriv ni duzan po Svjetskom. I ja bih se po cijeli dan slik'o...
nemoj avdija kroz prozor upanucesLogovan wrote:
![]()
Logovan wrote:
![]()
Pa, realno ako je njima stalo vjerujem da se zakon da "razvući"jeza u ledja wrote:Ma znam ali je bila prica kao ovi mu nudili tu opciju ovo ono. Ja to nikad nisam povjerovao jer on nije rodjen tamo, te tek bio par godina u francuskoj u tom trenutku. Ti znas vjerovatno bolje te zakone.insomnia78 wrote:Pjanic uopste nema Fr drzavljastvojeza u ledja wrote:Pa jebem ja ove novinare kako su nesposobni, napisite dvije recenice sta je sa Kolasincem i Spahicem, Lulicem. Dokle je sa povredama?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Malo je reci prevelikKinaski wrote:ne mogu da se ne odam utisku da je grb prevelik, fakat bode u oci.
P.S. joj Avdije jest ruzan