The BEN10 wrote:
Ali to ne znači da ima i onih čistih koji će gledati da svakako pometu pod sa njim, dok je prilika. Ne iz straha, već čisto da iskoriste priliku i momentum.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/457 ... chica.html
Prije Hadžiselimovića, u proteklih petnaestak dana SBB su napustila trojica uticajnih kadrova iz Tuzle. Najprije je iz SBB-a isključen Salih Šabović, poslanik u Skupštini Tuzlanskog kantona, zbog, kako je saopćeno iz ove stranke “ enormnih poreskih dugova njegove firme Giprom”.
Nakon Šabovića, SBB je napustio i ugledni tuzlanski ljekar Alija Azabagić, također kantonalni poslanik.
Nakon Azabagića, otišao je i prim. dr. Mirsad Trnovljaković iz Tuzle, član Glavnog odbora SBBBiH.
Koji momentum? Pričaš o ''nikad slabijem Fahri'', pa postavljaš vijest staru godinu i po?
Imaš li kakvu recentniju analizu?
Fahro trenutno stoji i bolje nego što je zaslužio, pogotovo nakon što je prikočio s ''protestima'' i nakon što ga je koalicija SDA&SDP pokušala smijeniti, a što javnosti šalje poruku straha vladajuće mafije od eventualnih krivičnih gonjenja, a što mu, sve skupa, puše u jedra, sve i da sam stoji u mjestu.
Pritom, pokretanje internet stranice kojm ga se pokušava diskvalificirati odaje nemoć i strah njegovih političkih protivnika, nikako njegovu slabu poziciju.
Da ne glumim dalje advokata, mislim da mu oklonosti, u ovom trenutku, umnogome idu na ruku, makar sam činio niz političkih gluposti i pogrešnih procjena, ili kraće, ima više sreće neg' pameti.