Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Saian

#9401 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Saian »

Banksy wrote:
Saian wrote:E zna li ko sta se sa Kosoricom dogadja? Sta je rekla ili zaprijetila reci pa joj prijete?
Vjerovatno pokušaj saniranja štete.
Kako reče nosara, ćaća je politicka zrtva (koji neočekivano dobija simpatije javnosti), a njegovo puštanje na slobodu je pobjeda sudstva a poraz tuzilastva, s Kosoricom kao kreatorom ...

Sloković: Protiv Sanadera vođen politički progon, započela ga je Jadranka Kosor

Sloković tvrdi da je cijeli postupak protiv Sanadera iniciran zbog političkog neslaganja i borbe između Sanadera i Jadranke Kosor kao njegove nasljednice koja se u jednom trenutku osjetila ugroženom od mogućnosti njegovog vraćanja na političku scenu i inicirala ovaj postupak.

Sloković: Kosor slala svjedoke Bajiću

"Kosor je, prema dokumentu Ravnateljstva policije akcija Juda imala kontakte sa svjedocima te ih slala tadašnjem državnom odvjetniku Mladenu Bajiću - što je opasna sprega medija, DORH-a i najviše izvršne vlasti", dodala je Sloković.

Nadalje, Sanaderova odvjetnica tvrdi kako se kroz medije i rad DORH-a tijekom pet godina kontinuirano gurala teza o korumpiranosti sustava i Sanadera.

"Kazneni postupak se sveo na naklapanja nekoliko ljudi, bez materijalnih dokaza", istaknula je Sloković.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/slok ... 45496.aspx
(Uz ogradu da smo se izrugivali i Pukaniću, pa šta bi ... )
fala sherbett na videu

koliko pohvatah, treba Karamarku Ivo pred izbore ko ariel - detrdzent za san(ader)iranje i cischenje proslosti stranke, a posto ne mosh'te svi da dobijete Jaca je tu, tu tejk van for d tim :D, samo ona izgleda nije dobila memo :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#9402 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

http://www.vecernji.hr/zvijezde/nakon-d ... an-1029029

najbitnija vijest ovih tjedana

pedeseta se bliži a sponzora nema nemaaa aaaa
Banksy

#9403 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Zvonimir Boban: Desnica 
mi je bliža, ali glasat 
ću za Milanovića

Simbol hrvatstva, svojevrsna ikona desnice, zbog one scene iz 1990. kad je braneći navijače Dinama na utakmici s Crvenom Zvezdom nasrnuo na milicajca, rekao je: "O da – glasat ću za Zorana Milanovića, a nisam nikad mislio". Uz to, Boban je još rekao: "Ne glasa mi se za detuđmanizatore koji tuđmaniziraju."

http://www.jutarnji.hr/nisam-mislio-da- ... a/1430297/

zg1911

#9404 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

hahaha kako je sprdio glupog brandona. samo pitanje je more li to uopce ovaj shvatit

"Kao i naša genijalna devetka i pokorni izvršitelj muteža koji nam je oteo sebe na najbrutalniji način. Nekidan se nogopredsjednik čuo s mojim prijateljem rekavši mu da ne razumije o čemu pišem, i da ne razumijem kako stvari hodaju. Bit će da je tako, bit će da ja ne razumijem. On, u svojoj lucidnosti, eto, razumije.."

zvone je legenda.
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#9405 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by emillio estevez »

Banksy wrote:

Zvonimir Boban: Desnica 
mi je bliža, ali glasat 
ću za Milanovića

Simbol hrvatstva, svojevrsna ikona desnice, zbog one scene iz 1990. kad je braneći navijače Dinama na utakmici s Crvenom Zvezdom nasrnuo na milicajca, rekao je: "O da – glasat ću za Zorana Milanovića, a nisam nikad mislio". Uz to, Boban je još rekao: "Ne glasa mi se za detuđmanizatore koji tuđmaniziraju."

http://www.jutarnji.hr/nisam-mislio-da- ... a/1430297/

Zvone ima pravo na vlastito misljenje.
Nije bas da puca od inteligencije ali zaboravlja da je bio Franjin miljenik.
Pokorno mu se klanjao.
zg1911

#9406 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

od svih nogometasa ti bobanu spocitavas neinteligenciju?! pa on i kranjcar strse medju njima. ajde i mario stanic i ono smece od bilica znaju sastavit recenicu

boban je u usporedbi sa sukerom i ostatkom nogometasa prosvjetitelj
Banksy

#9407 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

emillio estevez wrote:
Nije bas da puca od inteligencije
Intervju je odličan, on inteligentan, elokventan i obrazovan.
Diplomirao je povijest 2004. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu
emillio estevez

#9408 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Banksy wrote:
emillio estevez wrote:
Nije bas da puca od inteligencije
Intervju je odličan, on inteligentan, elokventan i obrazovan.
Diplomirao je povijest 2004. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu
Bezobzira na intervju.
I nadalje ga smatram glupom osobom koja
Glumi intelektualca .
ronnie

#9409 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ronnie »

Činjenica da je netko završio fakultet ne znači nužno da je dotična osoba visoke inteligencije.
Mislim da se Zvone malo pogubio. S jedne strane hvali Šimunića, a s druge strane bi glasovao za Milanovića.
Čudno neko domoljublje.
zg1911

#9410 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

hvali simunica privatno ne njegove politicke istupe.
emillio estevez

#9411 Re: Desavanja u Hrvatskoj

ronnie wrote:Činjenica da je netko završio fakultet ne znači nužno da je dotična osoba visoke inteligencije.
Mislim da se Zvone malo pogubio. S jedne strane hvali Šimunića, a s druge strane bi glasovao za Milanovića.
Čudno neko domoljublje.

Od konobara do nogometne zvijezde ,nacionaliste ,hiperpametnog studenta ( 4 godine studija strpao u 3 kalendarske godine ) do moralne vertikale hrvatskog drustva . :zzzz:
Better Man

#9412 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Better Man »

ronnie wrote:Činjenica da je netko završio fakultet ne znači nužno da je dotična osoba visoke inteligencije.
Čudno neko domoljublje.
Kad već spominješ da Zvone Boban hvali Šimunića, onda si trebao spomnuti da je nakon pohvale osudio njegovo za Dom Spremni i da domoljubnost treba iskazati na drugačiji način i da mu je preporučio Krležu i još neke književnike da ih pročita. A razlog za što glasa za Milanovića je da desnica postane bolja, odnosno smatra da su Karamarko i društvo pogubni za Hrvatsku i njene građane.
ronnie

#9413 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ronnie »

Better Man wrote:
Kad već spominješ da Zvone Boban hvali Šimunića, onda si trebao spomnuti da je nakon pohvale osudio njegovo za Dom Spremni i da domoljubnost treba iskazati na drugačiji način i da mu je preporučio Krležu i još neke književnike da ih pročita. A razlog za što glasa za Milanovića je da desnica postane bolja, odnosno smatra da su Karamarko i društvo pogubni za Hrvatsku i njene građane.
Ah znam, to je onaj lik koji misli da je Hrvatska sve do Drine, čudak neki, ali sumnjam da bi mu čitanje Krleže nešto pomoglo. Krleža je negirao opstojnost Bošnjaka i nagovarao Tita da podijeli BiH između Hrvatske i Srbije, što ovaj nije nikako htio pristati. A što se tiče desnice i ljevice, sve su to umjetne podjele, mislim da se ništa bitno ne bi promijenilo dolaskom HDZ-a na vlast. Usprkos svemu ja sam ipak Milanovićev glasač, iako ne znam što mu treba to naglašeno domoljublje u zadnje vrijeme, navodno ima nekog američkog savjetnika koji ga na to potiče jer to sada pali. A što se Karamarka tiče, on mi je odbojan još od vremena kad je bio Mesićev čovjek, to je tip koji rado mijenja mišljenje, tako da je i njegovo domoljublje dvojbeno. Btw, čestitke na rođenju male Katarine, nadam se da će Hrvatska biti bolje mjesto za život u doba njezine punoljetnosti.
Last edited by ronnie on 08/10/2015 20:40, edited 1 time in total.
dalmatinka

#9414 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

Kad god idu izbori meni bude žao što ne mogu prespavati predizbornu kampanju. :roll:

Code: Select all

http://sprdex.com/2015-10/kolinda-objavila-datum-izbora-u-mostaru-se-vec-formirao-red-za-glasanje/
:D
ronnie

#9415 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ronnie »

Uzmeš Sanval u nedjelju ujutro i probudiš se u ponedjeljak :-D :-)
dalmatinka

#9416 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

ronnie wrote:Uzmeš Sanval u nedjelju ujutro i probudiš se u ponedjeljak :-D :-)
Nije problem prespavati jedan dan nego jedan mjesec. Dobro, sva sreća ova će kampanja trajati kreće nego ostale, ali ostaje činjenica da se do daljnjeg prebacujem na kanale 100 na Max-u. :D
Banksy

#9417 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Zbog Prnjavora HDZ traži novi slogan i odustaje od 5+

KARAMARKO TRAŽI SVOG ALEXA BROWNA I PRIJE VREMENA OTKRIVA NOVI SMJER KAMPANJE

Želim Hrvatsku – jedan je od naziva pod kojim bi se mogao odvijati nastavak HDZ-ove predizborne kampanje. U stranci kažu da je taj slogan, kao jedan od mogućih, osmišljen još u ljeto, no znakovito je da s njim kreću nedugo nakon afere Prnjavor kad je otkriveno da HDZ-ov izborni slogan 5+ Hrvatska neobično nalikuje na onaj s kojim je na izbore u Republici Srpskoj lani izašao profesor Mile Vasić iz Prnjavora.

U ovom trenutku u HDZ-u, doznajemo, zavladala je panika: najnovije ankete pokazuju da im se SDP približava, javnost ih ismijava zbog afere 5+, a sve se glasnije priča i o smjeni Karamarkova osobnog savjetnika Miljenka Manjkasa.
emillio estevez

#9418 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Bojkot gledanja tekme u caffe barovima.
Gledati lud jebe zbunjenog .
Banksy

#9419 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Kolinda je umislila da je Tuđman, samo puno gluplji

http://www.index.hr/vijesti/clanak/koli ... 47679.aspx

animals

#9420 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

[quote="sherbett"]Slusam danas izjavu nekog no name adezeovca na Tv...koji prica kako ce Milanovic poslje izbora plakati od muke, a Karamarko isto, ali suzama radosnicama bas kao i Tudjman kada je '95. Podigao barjak na kninsku tvrdjavu.

Pa dobro, jesam li ja retardirana...ja ne znam dal da placem il vrsim veliku nuzdu od blasfemicne patetike lobotomiranih wannabe pjesnika, demagoga, ...drzavnika...

Ja nisam bas lijevo nastrojena..al jvo su debili..ja imam dojam da djecji vrtic nebi znali vodit..pa oni samo melju idiotizme..pa ovakav HDZ nikad nije bio..pa ovaj Karamarko ubija idiotizmom u retorici..pa to je ..mah...

Mora da se netko gadno sprda![/quote

U HDZ su uvijek bili debili, jer ne mozes biti desnicar a da nisi debil..
U HDZ-u je jedini bio gospodin, Sanader..
samo da jos nije bio lopov, gdje ´bi mu bio kraj..
zg1911

#9421 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

sanader sa gospostinom ima veze koliko i peder s pickom. uobrazeno, bahato, svadjalacko smece ne moze biti gospodin niti da ni lipe nije ukralao. taj sljam je znao par stranih jezika te je pod pritiskom eu i u duhu vremena malo liberalizirao zlocinacku ali daleko je to od gospodina. gospoda, da se ne lazemo, bas i nece u politiku. narocito u kamenjarsku izdrkotinu naziva hdz.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#9422 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

desničar je ljevičar koji je odrastao
Banksy

#9423 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

16.10.2015.
PLEMENITI PROJEKT
Oko 400 Splićana odazvalo se akciji "72 sata bez kompromisa": Volontiranjem svi dobivamo!

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/t ... fault.aspx

Princip je jednostavan, a za svaku pohvalu: mladi ljudi do 30 godina mogli su se prijaviti za volontiranje nakon čega su dobili lokacije gdje će djelovati poput staračkih i dječjih domova, raznih udruga koje skrbe za socijalno osjetljive skupine, objekata i zelenih površina kojima treba uređenje i slično. Cilj je pokazati važnost društvenog angažmana jer svi ti mladi ljudi daju svoje slobodno vrijeme drugima. Do jednoga, svi će vam kazati da volontiranjem samo dobiju.

U Splitu se u projekt "72 sata bez kompromisa" uključilo oko 400 mladih ljudi u dobi od 16 do 30 godina.

Do subote će oni sudjjelovati u 50 akcija poput ekoloških, zabavnih, akcijama sa socijalno osjetljivim skupinama, kreativnih, akcijama fizičkog rada i prikupljanja sredstava za socijalno ugrožene sugrađane.

:thumbup: :thumbup:
Banksy

#9424 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Katastrofa ...

Josipović izbrisao spotove s Facebooka, ali i dalje ih možete pogledati
http://www.index.hr/vijesti/clanak/josi ... 50008.aspx

http://www.index.hr/black/clanak/ovako- ... 50006.aspx
Post Reply