Naporan si! Momci imaju razlog zašto su ga zatvorili i otvoriće ga kad oni budu mislili da treba.Ultragotiva wrote:Sema otvarajte fksinfo,niste svjesni koliko taj forum znaci nekim ljudima...pogazili ste rijec rekli ste da otvarate poslije veleza !
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- M_e_m_o
#9401 Re: FK Sarajevo
-
DON_eARL
#9402 Re: FK Sarajevo
Cuj pogazili rijec... Otvaraju poslije Veleza, ali koje godine?Ultragotiva wrote:Sema otvarajte fksinfo,niste svjesni koliko taj forum znaci nekim ljudima...pogazili ste rijec rekli ste da otvarate poslije veleza !
- Mikado
#9403 Re: FK Sarajevo
DON_eARL wrote:Cuj pogazili rijec... Otvaraju poslije Veleza, ali koje godine?Ultragotiva wrote:Sema otvarajte fksinfo,niste svjesni koliko taj forum znaci nekim ljudima...pogazili ste rijec rekli ste da otvarate poslije veleza !
-
zonbirile
#9404 Re: FK Sarajevo
apropo stečaja i eventualne privatizacije,poučan je primjer Hajduka.Torcida kupila samo 2000 dionica po 500kuna.
-
sjever76
#9405 Re: FK Sarajevo
to je zato što prije toga nisu uradili milion stvari pripreme za prelazak na DD. i kad bi sarajevo sutra postalo DD ista bi se stvar desila. prvi ja nebih kupio niti jednu dionicu sa ovakvim ljudima u upravi i nikakvim planom poslovanja.zonbirile wrote:apropo stečaja i eventualne privatizacije,poučan je primjer Hajduka.Torcida kupila samo 2000 dionica po 500kuna.
oni su na trehu uhvatili navijače i rezultat je takav kakav je. pogrešno se mišljenje stvara da je prelazak na DD spas. prije toga treba uraditi jako puno posla da to nebi stvorilo negativan efekat. kakve likove imamo u upravi mi bi tek onda propali.
neka nama UG bar dok na čelo kluba ne dođu ljudi koji znaju malo ekonomije. ovako imamo "vrhunskog managera" mensu basića koji vješto upravlja državnim parama i firmom koja nikako ne može propasti. kao da je to veliko umjeće pa se prsi velikim sposobnostima.
- astala_vistala
#9406 Re: FK Sarajevo
Veceras sam bio nesto u kadionici,kada ulazi Merdanovic gledam ga ja nako mrsko,pridjem jestel vi gospdin Merdanovic kaze jesam kako ti mogu pomoc:reko pa sta radis crni Nijaze,covijek se sjeba gleda me i pita jel to nesto u vezi Sarajeva ?
na moj upit sta se dogadja u klubu? veli on meni,ja nemam veze ni sa cim,al ne mogu ja to objasnit navijacima
nisam ga htjeo vise peglati ode u onog cadeya i umalo ga auto nije lupilo 
- Reglan
#9407 Re: FK Sarajevo
Jesi ckapi sto ga nisi izlemao i ubacio u gepek cadyaastala_vistala wrote:Veceras sam bio nesto u kadionici,kada ulazi Merdanovic gledam ga ja nako mrsko,pridjem jestel vi gospdin Merdanovic kaze jesam kako ti mogu pomoc:reko pa sta radis crni Nijaze,covijek se sjeba gleda me i pita jel to nesto u vezi Sarajeva ?na moj upit sta se dogadja u klubu? veli on meni,ja nemam veze ni sa cim,al ne mogu ja to objasnit navijacima
-
extraordinary
#9408 Re: FK Sarajevo
Pa jel Sarajevo uopšte emituje dionice? Nisam upoznat sa situacijom, ali mi navijači ne možemo kupiti nešto što ne postoji koliko ja znam
Mora se cijeli statut kluba promijeniti da bi prešli u DD. Koliko znam sad smo UG.
-
samo_ovaj_put
#9409 Re: FK Sarajevo
a jebali smo majku mirzi sto je rekao da odlazi poslije veleza,a nije rekao koje tekme jer ima i ona na proljeceDON_eARL wrote:Cuj pogazili rijec... Otvaraju poslije Veleza, ali koje godine?Ultragotiva wrote:Sema otvarajte fksinfo,niste svjesni koliko taj forum znaci nekim ljudima...pogazili ste rijec rekli ste da otvarate poslije veleza !
trebali bi vala i taj forum otvoriti,ne znam kako ne dosadi njima osmorici da se dopisuju
-
Alkos
#9410 Re: FK Sarajevo
Prvo treba usvojiti zakon o sportu, slican onom u Cro!extraordinary wrote:Pa jel Sarajevo uopšte emituje dionice? Nisam upoznat sa situacijom, ali mi navijači ne možemo kupiti nešto što ne postoji koliko ja znamMora se cijeli statut kluba promijeniti da bi prešli u DD. Koliko znam sad smo UG.
-
extraordinary
#9411 Re: FK Sarajevo
To ne ovisi od nas ( FK Sarajeva ), tako da se ne smijemo na to oslanjati. Naš fudbal i sport uopšte je u jednoj pat poziciji. Žalosno je ovo što se dešava.
- gospodin Rajković
#9412 Re: FK Sarajevo
Evo javio se jedan što je bio u Jablanici na G..-G... ba kaže da ih nisu ubili leševi nego su im baklju ubacili u auto i ono planulo a oni iskačući iz auta povrijedili se direktnog fajta kaže nije bilo ,čak su se mimoišli i sa Ultrasima ali bez frke!

- Obuca9
#9413 Re: FK Sarajevo
Radna grupa broji 7 ljudi, od toga su trojica iz BP, mislim da je i Miladin član BP-a, a i Doktor je korektan čovjek, znači otprilike od njih 7, petorica su "naši" ljudi. Možda nešto i bude od svega ovoga...north wrote:Dobro je što će desiti narednog mjeseca, samo je pitanje ŠTA će se desiti????
Sarajevo novog predsjednika dobija narednog mjeseca
Vanredna Skupština Fudbalskog kluba Sarajeva bit će održana narednog mjeseca. Tako je odlučeno na današnjem sastanku na kojem su prisustvovali, dva potpredsjednika FK Sarajevo...
Vanredna Skupština Fudbalskog kluba Sarajeva bit će održana narednog mjeseca. Tako je odlučeno na današnjem sastanku na kojem su prisustvovali, dva potpredsjednika FK Sarajevo: Dževad Bećirević, Mensud Bašić, te predsjednik i potpredsjednik Skupštine: Adnan Hadžimuratović i Miladin Vidaković, te tri člana Udruženja Bordo prijetelji 1946.
«Napravljena je radna grupa i ono što se sada zna jeste da će Skupština biti održana u drugoj polovini decembra. Mi ćemo pokušati pronaći predsjednika koji će sam izabrati Upravni odbor», rekao je za Scsport.ba Adnan Hadžimuratović, predsjednik Skupštine FK Sarajevo.
Inače, na sastanku je ocijenjeno da je ekipa postigla dobre rezultate koji Sarajevu daje realne šanse za izlazak u Evropu. Sastanku nije prisustvovao Mirza Varešanović, koji kako nam je Hadžimuratović prenio ima puno podršku ovog UO koji je ostato u sastavu.
- Obuca9
#9414 Re: FK Sarajevo
Gdje je rečeno da otvaramo poslije Veleža? Ja sam rekao da je forum zatvoren do Veleža sigurno, a za poslije ćemo vidjeti, nigdje nisam napisao da će biti otvoren poslije Veleža, a pogtovo ne da će biti otvoren odmah nakon utakmice.Ultragotiva wrote:Sema otvarajte fksinfo,niste svjesni koliko taj forum znaci nekim ljudima...pogazili ste rijec rekli ste da otvarate poslije veleza !
Pa normalno da se sjebo, kad se čovjek zove Senad, a ne Nijazastala_vistala wrote:Veceras sam bio nesto u kadionici,kada ulazi Merdanovic gledam ga ja nako mrsko,pridjem jestel vi gospdin Merdanovic kaze jesam kako ti mogu pomoc:reko pa sta radis crni Nijaze,covijek se sjeba gleda me i pita jel to nesto u vezi Sarajeva ?na moj upit sta se dogadja u klubu? veli on meni,ja nemam veze ni sa cim,al ne mogu ja to objasnit navijacima
- astala_vistala
#9415 Re: FK Sarajevo
neznam meni ona radnica rece da je nijaz
uglavnom do mene
ali opet taj cojk se sjebo

ali opet taj cojk se sjebo
-
hordas 87
#9416 Re: FK Sarajevo
ma nasjeli smo jednom na tu pricu tipa vise nasih ha hu drugi put necemo..vala da je nasih 6 a njihov 1 necu dati podrsku, hocu da odu oni koji su krivi za sve ovo, koji su nam zivote zagorcali....
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#9417 Re: FK Sarajevo
Vidi se po rezultatima rada da nema veze ni sa čimastala_vistala wrote:veli on meni,ja nemam veze ni sa cim,al ne mogu ja to objasnit navijacima
- Samo HZ
#9418 Re: FK Sarajevo
Pusti tu suplju mislis da bi se mi drugacije ponjeli ? Ko bi to sprijecio nas da imao na "ziceru" ovakvu situaciju ? Mi bi ih "razderali" i pobacali u Neretvu ako su nasi prosli samo sa laksim povredama neka se zahvale Bogu na tome a o autu nema sta reci zalosno je. I ko ce sada momku dati 20 000 KM ili sto ce sada ostati bez posla ...jalijas74 wrote:ultrajvosa 1987 wrote:Ako je hrabrost prebiti 5 momaka, a njih 70, onda jesu ... oni su najhrabriji... i nek' se hvale svojim "uspjehom".![]()
Mi imamo kontra furku od ostalih, i vozdra...
Podrzajem Lesinare jer su ikoristili priliku mi smo se i previse opustili u ovakvim putovanjima to dokazuju cinjenice da smo dobili po "picici" u par navrata.
I jedno pitanje za "upucene" zasto su oni bili u "Zdravoj vodi" ihah haj poslje tekme ?
Ako se tekma zavrsila tad i tad i ako ti krenes iz Vrapica tad i tad i stanes u Jablanici da jedes ne jedes 5 sati jer toliko je trebalo Lesinarima da se pojave u Jablanici. Nesto ovdje nije jasno zar ne ?[/quot
Koji si ti debil ..
- Samo HZ
#9419 Re: FK Sarajevo
cico x wrote:drugi najveci problem vezan za fk sarajevo poslije ove odvratne uprave su "forum navijaci" !!
kome se dokazujete,kome se pravdate,kako svi sve znaju a ne mrdate od komp. ?
daj ba kanite se mostara,konjica i jablanice,sta je bilo-bilo je,nema potrebe za 10 strana naglabanja po forumima!
e bas tako, bravo majstore !
-
sjever76
#9420 Re: FK Sarajevo
ovde se radi o radnoj grupi za organizaciju skupstine pa ti je komentar fulio poentu.na koji nacin mislis izbaciti dva podpredsjednika (trenutno oni vode klub) iz razgovora o skupstini. sadasnji predsjednik skupstine je ispao fer i prvo kontaktirao blekica vezano za njegov status. ovaj mu je jasno naglasio da nije zaintresovan pa se po hijerarhiji logicno obratiti podpredsjednicima (ma sta ja mislio o njima) za daljnje korake. ovo je odlicna vijest i pokazuje da su BP jos uvijek aktivni oko kluba a i stvorili su respekt pa ih se i kontaktira zbog ovakvih stvari.hordas 87 wrote:ma nasjeli smo jednom na tu pricu tipa vise nasih ha hu drugi put necemo..vala da je nasih 6 a njihov 1 necu dati podrsku, hocu da odu oni koji su krivi za sve ovo, koji su nam zivote zagorcali....
nadam se da ce se ovaj put naci puno bolje rjesenje od blekica koji je jedina greska u dosadasnjem radu BP-a a koja nas je mogla skupo kostati (odredjeni pad povjerenja u BP se desio zbog blekica, nadam se ne nepovratno).
- Reglan
#9421 Re: FK Sarajevo
Citam da se trazi presjednik koji ce samostalno izabrati UO.Samo da to ne bude Fazlagic
- Charuga
- Globalni moderator
#9422 Re: FK Sarajevo
Dnevni avaz:arshavin wrote:Citam da se trazi presjednik koji ce samostalno izabrati UO.Samo da to ne bude Fazlagic
U narednih nekoliko dana pokušat će pronaći kandidata za mjesto predsjednika.
- Odlučili smo da tražimo predsjednika, koji će onda odlučiti kako i s kojim ljudima popuniti Upravni odbor - istakao je Hadžimuratović.
Upitan postoji li opcija da razgovaraju s predsjednikom u ostavci Zijadom Blekićem i pokušaju ga natjerati da promjeni mišljenje i ostane na funkciji, on je odgovorio:
- Već sam razgovarao s Blekićem i on je jasno dao do znanja da nema namjeru ostajati na poziciji predsjednika. Poštovao sam hijerarhiju i, naravno, prvo s njim razgovarao, ali on me uputio na potpredsjednike - rekao je Hadžimuratović
- Obuca9
#9423 Re: FK Sarajevo
To je ono što i jeste najpoštenije i kako bi trebao funkcionisati klub, bar po mom mišljenju. Svake četiri godine se bira Predsjednik. Kandidati dolaze sa četverogodišnjim planom i programom rada, održe se izbori, svi članovi kluba, koliko god ih ima (a ne ovo kvazi-tijelo Skupština) dođu na "izbore", saslušaju "kampanju" i daju svoj glas.
Predsjednik koji pobjedi, ima mjesec dana fore da formira "vladu", da sam odabere ljude u UO i u rukovodstvu kluba i da on bude najodgovorniji za rezultate i poslovanje Kluba.
Predsjednik koji pobjedi, ima mjesec dana fore da formira "vladu", da sam odabere ljude u UO i u rukovodstvu kluba i da on bude najodgovorniji za rezultate i poslovanje Kluba.
-
north
#9424 Re: FK Sarajevo
Ima smisla, ali pod uslovom da predjednik bude neko novo provjereno ime, mislim da je jako bitno da taj čovjek iza sebe ima neke reference u smislu ostvarenih rezultata u biznisu, privredi....., a ne neki anonimus koji je tu došao da bude u talu sa postojećim žoharima i samo klima glavom ko retardiran......hz__semir wrote:To je ono što i jeste najpoštenije i kako bi trebao funkcionisati klub, bar po mom mišljenju. Svake četiri godine se bira Predsjednik. Kandidati dolaze sa četverogodišnjim planom i programom rada, održe se izbori, svi članovi kluba, koliko god ih ima (a ne ovo kvazi-tijelo Skupština) dođu na "izbore", saslušaju "kampanju" i daju svoj glas.
O puncu stručnjaka za predsjednika FKS je suvišno komentarisati, mislim da bi to bio definitivno potop kluba i nekog nadanja o boljem......
- dinGospo_SA
#9425 Re: FK Sarajevo
ovo se sve lijepo cini... i nadam se da ce se provesti na ovakav nacin, narocito semin prijedlog je na mjestu. sve u svemu samo da se klupko odmota u najbolje rjesenje za Svetinju