Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da je Suarez "fin" kao Messi sigurno bi se vec govorilo da je najbolji igrac EPL-a
Ovako ce valjda biti Bale, koji je objektivno pored statistike i najbolji igrac vjerovatno u Engleskoj...
Dajem neke sanse i RVP-u, cisto jer igra u Unitedu
Ne znam po cemu bi RVP bio igrac sezone ispred Balea i Suareza.
Suarez je sam sebi izgubio naslov nakon danas, ali Bale je i dalje pokazao da je najbolji igrac u EPLu.
RVP 10-11 utakmica bez gola isao, i onda zabija i penala i ofsajda. Bale od pocetka do sada (cak i nakon grozne povrede) nastavlja da igra sa dosljednoscu. Rijesi utakmice sam, i to protiv vecih i manjih ekipa.
Ali FA kao FA, posto United osvaja u timu godine ce biti:
De Gea, Evra, Carrick, Cleverly, Giggs/Scholes, RVP
todd_smith wrote:Ne znam po cemu bi RVP bio igrac sezone ispred Balea i Suareza.
Suarez je sam sebi izgubio naslov nakon danas, ali Bale je i dalje pokazao da je najbolji igrac u EPLu.
RVP 10-11 utakmica bez gola isao, i onda zabija i penala i ofsajda. Bale od pocetka do sada (cak i nakon grozne povrede) nastavlja da igra sa dosljednoscu. Rijesi utakmice sam, i to protiv vecih i manjih ekipa.
i igrac sezone RVP
Gdje je bio Bale prvi dio sezone? nigdje... Jedino je Suarez igrao odlicno od pocetka do kraja. Najbolji je igrac EPL-a... naravno nece pobjediti zbog ovih ispada... sto je i opravdano. Za mene licno RVP je vise zasluzio nagradu od Bale-a koji je poceo razvaljivati negdje posle nove godine...
todd_smith wrote:Ne znam po cemu bi RVP bio igrac sezone ispred Balea i Suareza.
i igrac sezone RVP
Pa koliko je Ronaldo nagrada za igraca godine propusti jer je s klubom ibio losiji od Messija, takva su pravila jbg.
Ma zalibo mene za United i titule, kada nisam Englez
Mozda bi i Bale osvojio da ima Roonija da mu nabaci svaki gol Ovako jadnicak sam mora uzeti loptu, pa prelaziti ekipe, vidjeli ste na Old Trafordu kako je to ove sezone uradio
Last edited by todd_smith on 22/04/2013 21:59, edited 1 time in total.