Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nisi ti razumio Ronalda on je s tim pokazao koliko njemu vrijedi recimo jedna nagrada jer se ga prikazuje ili želi prikazati kao egocentrika i zaljubljenika u nekakve titule i nazive... a on je s tom potezom ubio više muha na jedan mah - kao prvo dobio je nagradu i priznanje kao drugo je dokazao da ne pati za tim da je ima u vitrini i da je glanca, a i s tim činom je skrenuo pažnju svijeta na Palestinu. Ronaldu kralju svaka ti čast.
Previše mi je to smišljeno za jednu humanitarnu pomoć ko biva- bitnije je da se pokaže svijetu kakav je, da nije kakakv se smatra, pa koristi situaciju u Palestini da se drugacije pokaže....ne vjerujem da je Ronaldo toliki papak on je ipak i ranije pokazivao humanizam sa drugacijim nijetima....nije njemu do "ubijanj muha" na taj nacin, jer nema potrebe za tim
vidio sam tek sad...moja greška upravu si, kao što neko kaže ipak je to suvenir ja sam mislio da je to nagrada ali ako je istina je ipak dobar potez.
Kako god da je dao lovu za Palestinu, svaka cast
Nego, kad onomad Dzeko donira lovu za onog malca za lijecenje i to je bilo u svim medijima, jel i Edin papak?!
Ne mogu to ljudi iskontrolisati, sto si veca zvijezda, to je sve teze takve stvati skloniti od medija.
Svaka cast Edinu, Ronaldu i svim ostalim humanistima iz svijeta sporta, hvala Bogu imaju dovoljno da mogu pomoci onima koji nemaju
Znate da ne gotivim Kristinu....
Ovo je fakat dobro djelo, cak što više, mislim da je dobro što je objavljeno u svim medijima.
1.5 mil jeste cifra, al daleko više ima uticaja poruka koju je javno poslao, ova poruka vrijedi mnogo više od 1.5 mil.
Skrece pažnju javnosti na ono što se događa...Brao Kristina.
Ovo je vece nego da je dao milion i po anonimno. Znate sta znaci za zrtve u Gazi kad neko ovakav kao Ronaldo stane iza njih. Mogli su Bono Vox i U2 da nama posalju milion anonimno, ali je puno veci odjek imalo to sto su javno stali iza nas.
Last edited by fixer on 21/11/2012 12:55, edited 1 time in total.
505sCrtom wrote:cak ni izrael ne moze unistiti kristinu
Mislim da, ako je ovo uradio, a nema jos potvrde, zasluzuje sav respekt. Ova imena koja potenciraju da je placipicka su bas fulila bit. Neko ko bi pomogao javno zrtve u Gazi ima puno veca muda nego sto se misli. Cak i da je placko to je ovim ljudima pomoglo. Citav svijet "mudonja" i njima takvi ne trebaju nego ljudi koji ce znati "zaplakati" nad njihovom sudbinom. Sumnjam jos nekako da je istina, ali svakako imaju mnoge slike na netu Ronalda sa palestinskim zastavama i slicno.
Ne kontam sto ne bi bila istina? S druge strane, to je trebala donacija da se skonta kakav je C.Ronaldo covjek? To sto je na terenu nezasit uspjeha i sto to izaziva kontrareakcije kod mnogih, ne znaci da je on ko covjek gnjida. Ovim potezom je dao primjer mnogim drugim sportistima i ostalim milionerima da pokazu malo humanosti i pomognu onima kojima je to potrebno.
Zamislite da 10-15 sportista prati njegov potez, kakav bi to trag ostavilo u svijetu.
Tomahawk11 wrote:Ne kontam sto ne bi bila istina? S druge strane, to je trebala donacija da se skonta kakav je C.Ronaldo covjek? To sto je na terenu nezasit uspjeha i sto to izaziva kontrareakcije kod mnogih, ne znaci da je on ko covjek gnjida. Ovim potezom je dao primjer mnogim drugim sportistima i ostalim milionerima da pokazu malo humanosti i pomognu onima kojima je to potrebno.
Zamislite da 10-15 sportista prati njegov potez, kakav bi to trag ostavilo u svijetu.
Slabo mi je popraceno. Ovo je informacija koju bi svijet trebao znacajnije objaviti.
ja sam se najezio kad sam procitao, svaka mu cast
pokazao je prije svega da je ljudina, a i da mu nije stalo toliko da zlatnih lopti, kopacki i sl.
kapa do poda majstore!
Bez obzira na simpatisanje Madridjana, veceras bi mi posebno drago bilo da ocitaju lekciju City-ju. Zrela je Mancinijeva ekipa za da se izdegeneci.
Et mogu dati jedan gol, po mogucnosti Dzeko
Tomahawk11 wrote:Bez obzira na simpatisanje Madridjana, veceras bi mi posebno drago bilo da ocitaju lekciju City-ju. Zrela je Mancinijeva ekipa za da se izdegeneci.
Et mogu dati jedan gol, po mogucnosti Dzeko
kory_galaktikos wrote:
a sad mi evo pricaju..valjda ce se moc ubrzo gdje vidjet...al sudije su bile fakat lose,al i igra nista bolja..prvo poluvrijeme je ok al sta bi onda
Prvo poluvrijeme se Real puno potrosio za malo "meda", pa je u drugom bio logican pad tempa. Sudije su katastrofalne bile. Real je morao realizirati par sansi u prvom pa bi sve to bilo bolje.
Kako ne svira ocite faule za Ronalda to mi nije jasno. Pa iz ISS-a se vidi da je faul.
kory_galaktikos wrote:
a sad mi evo pricaju..valjda ce se moc ubrzo gdje vidjet...al sudije su bile fakat lose,al i igra nista bolja..prvo poluvrijeme je ok al sta bi onda
Pa Modrić nestao sa terena. Nažalost, čim ga malo jače stisnu, on se gubi. Isto kao protiv Borusije.
Valjda bude bolje.