pa nosara, oni tamo kolo vide
Edit: i sime
Moderators: Charuga, Tomahawk11
pa nosara, oni tamo kolo vide
A imaju i onog novinara što je glavni na temi za Dzenanovo ubistvo.
Pa borili ste se za titulu nedavno pa drug ne bi tog tvog punog stadionasumirprimus wrote: ↑20/08/2021 10:47 naravno, lako je punit tribine,, gostovanja, punit kase, kad idu pobjede , titule, nade, ocekivanja, zamisli kako je kad toga nema.
Sime nije antivaxer, cekam PfizerRaigor Stonehoof wrote: ↑20/08/2021 13:00 Jel jos ko primjetio da su glavni zeljovci na forumu ujedno i glavni antivaxeri
Ima tu nesto![]()
Plunkett wrote: ↑20/08/2021 13:15Pa borili ste se za titulu nedavno pa drug ne bi tog tvog punog stadionasumirprimus wrote: ↑20/08/2021 10:47 naravno, lako je punit tribine,, gostovanja, punit kase, kad idu pobjede , titule, nade, ocekivanja, zamisli kako je kad toga nema.![]()
Pa mitomanijaRaigor Stonehoof wrote: ↑20/08/2021 13:00 Jel jos ko primjetio da su glavni zeljovci na forumu ujedno i glavni antivaxeri
Ima tu nesto![]()
sime_cipol wrote: ↑20/08/2021 13:16Sime nije antivaxer, cekam PfizerRaigor Stonehoof wrote: ↑20/08/2021 13:00 Jel jos ko primjetio da su glavni zeljovci na forumu ujedno i glavni antivaxeri
Ima tu nesto![]()
I malo ubijam dosadu trolanjem![]()
Naravno šta je 9 godina, ide 10ta prođe to u sekundi.sumirprimus wrote: ↑20/08/2021 10:54 zeljo je osvajao titule i to ne tako davno, i sad ima omladine koja se sjeca osvajanja titula i trofeja, nije isto kao sto godina samoce. neuporedivo.
Evo kazu Felix Magath investira u zelju. PSG na aparatima90minut wrote: ↑20/08/2021 14:53Naravno šta je 9 godina, ide 10ta prođe to u sekundi.sumirprimus wrote: ↑20/08/2021 10:54 zeljo je osvajao titule i to ne tako davno, i sad ima omladine koja se sjeca osvajanja titula i trofeja, nije isto kao sto godina samoce. neuporedivo.![]()
![]()
Gore 15 puta nego što je to slucaj s vama jer vi znate da ste luzeri i da je vjerovatno nikad necete osvojiti dok ne dođe neki pravi investitor opet ovi iz godine u godinu imaju slom živaca.![]()
Čekamo da vidimo kakve će nus pojave ostaviti Pfizer na glavešine iz Kantona što su se cijepili u svojim udobnim kancelarijama pa ćemo onda svi đuture.Raigor Stonehoof wrote: ↑20/08/2021 13:46sime_cipol wrote: ↑20/08/2021 13:16
Sime nije antivaxer, cekam Pfizer
I malo ubijam dosadu trolanjem![]()
![]()
![]()
I većinom su za SDA, barem na ovom forumu. Jedino sam ultimu upratio da je žestoko protiv njihA.GandalfSivi wrote: ↑20/08/2021 13:43Pa mitomanijaRaigor Stonehoof wrote: ↑20/08/2021 13:00 Jel jos ko primjetio da su glavni zeljovci na forumu ujedno i glavni antivaxeri
Ima tu nesto![]()
![]()
Ih, ima i tih Amera koji su najgrlatiji kad su zeLJeni u pitanju.
I ti zelenu kuglu prvu ubacujessime_cipol wrote: ↑20/08/2021 15:09Molim da ga se banuje za vrijedjanje moje malenkostiili javno izvinjenje
![]()
Vidim guraš se, hoćeš preko reda, hoćeš baš tebi prvo da perscitus oftamolog skine muhoserine sa očiju? Arslanagiću, ja sam nebitan čovjek na nebitnom forumu, na temi Premijer Liga BiH, u 2021. godini. Arslanagiću, kakvi Nadrealisti, kakve osamdesete, ljudi rade na crno troše na bijelo a ti oblačiš traperice, stavljaš minival i guraš jugu da upali jer bezbeli u Trst se ranom zorom treba ići. Momak, jel sve ok kod kuće? De ba, nek neko provjeri, dijete je zaglavljeno u nekom vremenu bog da te sačuva i sakloni. Probudite ga kako kod znate, prođe mu život u prošlosti. Šta uradi crni Arslanagiću? To neke ambalaže, zgembo, nadrealisti, arslanagići, tvsa... Na temi premijer lige BiH! U 2021. godini! Prosto nevjerovatno!
Gospodine, zašto mene? Jel ti vidiš šta vam ovaj govori? Čuj hrasno ''big deal'', jel znaš šta znači ''big deal'', ko veli lako je tebe zajebavati, tebe svakako svak zajebava. Ne i ne! Sa tobom se niko ne smije zajebavati! Ti si ozbiljan čovjek još ozbiljnijih shvatanja, sve si u životu vidio i prošao, neka ukućanima big diluje a ne tebi! Ispravi bolan kičmu, vrati mu istom mjerom, šta bolan ''njanjanja nisam na tebe arsla mislio'', kako je to kenkanje i plakanje? Hoćeš da ga ja išamaram za tebe sram ga i stid bilo! Čovjek bez rza i obraza! I samo da znaš, ovo zadnje ne mislim na tebe Hrasno.