HAVANA wrote:Joj jesi ostarilaBoemica wrote:Haj javiću kad navratimHAVANA wrote:Cuj pub.Ne sretosmo se.Kod dzeme mog,dobra kafanica.
U zadnje vrijeme slabo, ubi glasna muzika
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Boemica
#9401 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- cendlerbing
#9402 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Eee, al kad im bašta radi, ma 
- medvjed23
#9403 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
jest, vani je fino, a unutra ubi muzika.. al zato, dok je konobar medo radio, pušto je, po mojoj želji, nirvanu, pa je i unutra bilo fino..
- Boemica
#9404 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
cendlerbing wrote:Eee, al kad im bašta radi, ma
Ja njega ne čujem kad je mrtva tišina, a kamoli dole
- cendlerbing
#9405 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ti radio? Koji medo?medvjed23 wrote:jest, vani je fino, a unutra ubi muzika.. al zato, dok je konobar medo radio, pušto je, po mojoj želji, nirvanu, pa je i unutra bilo fino..
- cendlerbing
#9406 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Mora da ste samo klimali glavama.Boemica wrote:cendlerbing wrote:Eee, al kad im bašta radi, ma![]()
A zamisli, ja odvela Acu dole.
- Boemica
#9407 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma jok, sjeli pet minuta i diži se hajmocendlerbing wrote:Mora da ste samo klimali glavama.Boemica wrote:cendlerbing wrote:Eee, al kad im bašta radi, ma![]()
A zamisli, ja odvela Acu dole.
- medvjed23
- MarlboroGold
#9409 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne reagujem ako primjetim. Smireno joj odvučem pažnju sa lika kojeg odmjerava - obično humorom. Sve dok ne postoje drugi razlozi za brigu, kao npr. da me počne izbjegavati, sve je ok.cendlerbing wrote:Kako reagujete kad vidite svoju partnerku da odmjerava nekog muškarca?
- MarlboroGold
#9410 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Tvoja nesigurnost i reakcije koje nastaju zbog iste će je još brže otjerati od tebe.Xavier1 wrote: Raskinem sa njom.
-
Hakiz
#9411 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Neka, odem ja tamo sam...Boemica wrote:Tako smo ja i ovaj moj išli u onaj The pub na Malti redovno, i počela radit neka šankerica, baš lijepa.HAVANA wrote:Sve ste vi u pet deka u tim stvarima.
I ja stalno, a jes' lijepa cura, a vidi kako je slatka, joj kako joj je lijepa kosa, i njemu jednom izletilo: pa jes' lijepa stvarno.
Sedmicu nakon
- Đe ćemo mi?
- Hoćemo na Maltu?
- Što? Da vidiš onu svoju lijepu šankericu.
![]()
-
Hakiz
#9412 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne reagujem.cendlerbing wrote:Kako reagujete kad vidite svoju partnerku da odmjerava nekog muškarca?
- Xavier1
#9413 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Priznaj da sam ti medju najdrazim forumasima.cendlerbing wrote:Nisam od tebe manje ni očekivala.Xavier1 wrote:Raskinem sa njom.cendlerbing wrote:Kako reagujete kad vidite svoju partnerku da odmjerava nekog muškarca?
- BarbaDue
#9414 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nek' odmjerava šta fali, odmjeravam i ja pa šta...cendlerbing wrote:Kako reagujete kad vidite svoju partnerku da odmjerava nekog muškarca?
- biggrin
#9415 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ne stignem da upratim taj momenat od svojih silnih odmjeravanjacendlerbing wrote:Kako reagujete kad vidite svoju partnerku da odmjerava nekog muškarca?
- Ramzess Veliki
#9416 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Mogla si odmah napisati "uskoro bivsu".cendlerbing wrote:Kako reagujete kad vidite svoju partnerku da odmjerava nekog muškarca?
Da pogleda, da ga prokomentarise ok, ne smeta mi ako to podijelimo, moze da bude simpaticno, i ja nekad nabacim "joj vidi frajera" ako je zaista zgodan ... ali ako ga odmjerava sa namjerom i pokazuje mi da sam pao u drugi plan ...
- MarlboroGold
#9417 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma šta će ti žena. Zato motor ne može gledati u druge frajere 
- biggrin
#9418 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kaže naslov teme "pročitajte prvi post"...evo ga dole...i čemu njegovo čitanje?

Euridika wrote:Eto i ženska tema, kad je već muška ponovo otvorena...ladyblue18 wrote: Zum stavio pravila viewtopic.php?f=11&t=96789 , mi ih provodimo.
Vracamo vam stare/nove teme sa ciljem da cete se pridrzavati pravila i civilizovane diskusije.
Da bi smanjili broj tema, sva pitanja i dileme postavljajte ovdje.
O tome da li je post ili tema trol odlucujemo samo mi, od vas ne ocekujemo nikakve upadice, odgovarajte, savjetujte, i pridrzavajte se pravila.
Nama nije u cilju da se ovaj podforum crveni svako malo. Vrijeme je da se malo uozbilji lj&s.
I buduci da nam ne pada na pamet ponavljati kao papagaji pravila, pored onih glavnih pazite da se pridrzavate i novih pravila ovdje, zato ce stajati napomena za prvi post.
Hvala.![]()
Heat i Pukepuke su me asocirali na jedno pitanje na muškoj temi, pa evo:
Zašto od partnerica očekujete/tražite da se prilagode vama u vezi (neko mora, a vi nećete), a onda se ljutite što su se one promijenile u odnosu na početak veze?
P.S. Sad kad mi oči iskopaju...
- Ramzess Veliki
#9419 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A o cemu ja svo vrijeme trunim ...MarlboroGold wrote:Ma šta će ti žena. Zato motor ne može gledati u druge frajere
- Ramzess Veliki
#9420 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Evo da ostane u filantropiji ...djevojka bez imena wrote:Ramzess Veliki wrote:To se ne odaje radi konkurencije ...djevojka bez imena wrote: Kakva je to taktika vuk i jagnje?![]()
Ma ti na forumu nemaš konkurenciju, davno sam ja rekla da se svi furaju na tebe i Havanu, hajde ti objasni tu taktiku, filantropije radi.
To je test for higher level of conquest.
Kad djevojku okruzi 5-6 frajera koji joj se slepaju, ili njih dvije, tri. Frajeri formiraju neprobojan zivi zid oko djevojaka, ili jedne, I trebas je izvuci I osvojiti ali ne mozes prici od gomile napaljenih muzjaka koji ne zatvaraju usta I bore se svaki k'o lav da skrenu pozornost sa drugih na sebe.
A ti si totalni stranac van tog kruga.
I imas izazov da ciljanu djevojku izvadis iz te gomile I odes sa njom, ziv I u jednom komadu.
Ona je jagnje unutar tora, a ti si vuk koji treba da je pogledom uvjeri da izadje iz tora i dodje vuku na milost i nemilost.
- HowForWhom
#9421 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pocastim je sexomcendlerbing wrote:Kako reagujete kad vidite svoju partnerku da odmjerava nekog muškarca?
-
sikstinajn
#9422 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kako misliš odmjerava?cendlerbing wrote:Kako reagujete kad vidite svoju partnerku da odmjerava nekog muškarca?
krišom ga pogleda?
oči joj zacakle?
zvjera?
bali?
opiši situaciju ''odmjeravanja''.
inače...to mi je interesantno.
savijem šaku lijeve ruke, stavim je na bradu....lijevi kut usana razvučem u osmijeh i složim nihilističku facu.
ono...
ima još.
Last edited by sikstinajn on 10/12/2018 18:46, edited 1 time in total.
- cendlerbing
#9423 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa onako, malo ofirnije nego što je normalno.sikstinajn wrote:
Kako misliš odmjerava?
krišom ga pogleda?
oči joj zacakle?
zvjera?
bali?
savijem šaku lijeve ruke, stavim je na bradu....lijevi kut usana razvučem u osmijeh i složim nihilističku facu.
ono...vidi je bog je posr'o.
ima još.
Interesantan opis, izuzev ovog "Bog je posro".
-
sikstinajn
#9424 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nije uopste interesantan opis izuzev ovog bog je posro.cendlerbing wrote:Pa onako, malo ofirnije nego što je normalno.sikstinajn wrote:
Kako misliš odmjerava?
krišom ga pogleda?
oči joj zacakle?
zvjera?
bali?
ono...vidi je bog je posr'o.
ima još.
Interesantan opis, izuzev ovog "Bog je posro".
Odmjeravati nekog dugog u drustvu partnera je za parove Sa poduzim stazom ponizavajuce I jadno a za pocetnike znak da je hemija na najnizim granama I pocetak kraja ako pocetka uopste I ima.
To znas I Sama zasto uopste I pitas
- cendlerbing
#9425 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pitanje je prvenstveno bilo šaljivo-provokativnog karaktera, na osnovu nekih muških komentara o odmjeravanju žena, dok su sa partnerkom. Normalno da nije okej, ali ako nije okej s jedne strane odnosno za ženski spol, onda vala nije ni za muški.