Evo ja naslov citam pet puta i ne ide mi u glavu sta citam?
Ili su novinari sa Travnickog fakulteta ili miliciji kasni plata?
Evo ja naslov citam pet puta i ne ide mi u glavu sta citam?
koji ti dio nije jasan?ned424 wrote:Evo ja naslov citam pet puta i ne ide mi u glavu sta citam?
Ili su novinari sa Travnickog fakulteta ili miliciji kasni plata?
Tako jemali_milojica wrote:Jeftinije im je bilo iznajmiti stan u Sarajevu,nego vozariti iz Gorazda u Sarajevo.
Punac mi je iz Rogatice pa idem 10-ak puta godišnje tim putem, meni uopšte nije smor put koliko zna bit tegobno ako te potrefi kamion što je nažalost ČEST slučaj pa onda čekaj onih nekoliko pravaca da ga se riješiš al fakat što kažeš, na malo kojem putu su pune linije opravdanije...Nepass wrote:Jes to je isto katastrofa, a brod prema granicnom sa cg je vrhunac.
Ja ovaj put isto vozim poprilicno brzo, znam ga vise na pamet ali bez nekog divljanja, na punoj jedino traktor i konjska kola prestizem, skontao sam da ima razlog sto je puna.
Nije ni njima prvi put, u nazad 8-9 mjeseci oni vozare svakodnevno za sa.
I trojica policajaca su u komi, ne vjerujem da su namjerno to htjeli.vješalica wrote:Tako jemali_milojica wrote:Jeftinije im je bilo iznajmiti stan u Sarajevu,nego vozariti iz Gorazda u Sarajevo.
Ovako ubijes cojka za 20 % od penala ns platu
pa ne kažem da jesu u smislu namjerebasicm wrote:I trojica policajaca su u komi, ne vjerujem da su namjerno to htjeli.vješalica wrote:Tako jemali_milojica wrote:Jeftinije im je bilo iznajmiti stan u Sarajevu,nego vozariti iz Gorazda u Sarajevo.
Ovako ubijes cojka za 20 % od penala ns platu
Poslato s brzoglasa koristeci Tapatalk!
znam da sam cuo kabuumRipicipi wrote:Je l' neko cuo eksploziju, centar?
U Kranjčevićevoj ulici u Sarajevu večeras je došlo do krađe u trgovačkom objektu Konzum.
Kako saznajemo jedna osoba ukrala je salamu, a na lice mjesta izašla je i patrola.
U međuvremenu je osoba koja se ukrala salamu vratila u trgovački objekat i vratila salamu
Isteko joj rok garant.vješalica wrote:http://www.avaz.ba/clanak/266371/saraje ... nog-centra
U Kranjčevićevoj ulici u Sarajevu večeras je došlo do krađe u trgovačkom objektu Konzum.
Kako saznajemo jedna osoba ukrala je salamu, a na lice mjesta izašla je i patrola.
U međuvremenu je osoba koja se ukrala salamu vratila u trgovački objekat i vratila salamu
![]()
najtezi tip kriminalcaTercius wrote:Profil nekoga ko ukrade salamu sa police nije za ismijavanja.
Upravo, i moralni aparat vjerovatno bio jaci od teske muke pa je i vratio.Tercius wrote:Profil nekoga ko ukrade salamu sa police nije za ismijavanja.