Tita mi vise bi im ti valjo od dine..tebi se grlo ne susi...Tomahawk11 wrote:Jasta je, poderao, sve sa argumenti (sto bi rekao glumac sa slike)hrasno38 wrote:Podero je Husic Dinu ko stare gace a sto je najgore siguran sam a ne znam zasto da Dino o ovim marifetlucima nema pojma niti mu je Ibrakovic pricao sta radi. Izgledao je veceras ko zbunjeni djecacic kad mu curica kaze da joj je sladak. Stvarno i definitvno izvinjavam se sto sam mislio da je Dino kvarnjak...on je mala maca sta je Ibrakovic i kako je zavalio komsije![]()
Husic je teski fakin ali govori istinu a stvarno ne znam sta Pitari ocekuju od Viteza....pa nisu kreteni da kazu jesto to je tako! Mogo bi neko u "corku"
Poruka u kojoj se spominje neki punac i nista vise.....i suplja prica.
Nigdje nista. Jedino je jasno da je psovao majku. To jei sam potvrdio.
Sta je i kako Ibrakovic uradio po pitanju pomenutih utakmica? Pitao sam ti i onog kolegu, a evo pitam i tebe. U kojem dijelu price na CD se to spominje?
Fakin, velis, a govori istinu....to ga ti prikljucio na poligraf, pa znas?!
Iz Viteza su znali da mogu i zadnje kolo izgubitikako da ne, kupili smo pola lige, Slobodu, VItez, Travnik, Zvijezdu, Slaviju,.....i jos koga ako je trebalo
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#9401 Re: Premijer liga BiH
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9402 Re: Premijer liga BiH
Osim sto cijelo vrijeme furas pricu u stilu neke zajebancije, napisi jedan smislen post.
Pusti se tog cirkus komentarisanja. Konkretno, kako stvari stoje?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#9403 Re: Premijer liga BiH
Husic samo navodi vodu na svoj mlin.
Pravi pritisak na savez,na sudije,na konkurente,a sebe pere.
Kazem vam da ucjenama i par asova u rukavu finisira sezonu po kojoj Sloboda sigurno uzima jedan trofej.
Vidjet cemo vec sutra kako ce se Slobodi suditi u Vitezu,a u utorak ocekujem da Sloboda prođe u kupu,da se poravnaju racuni,da bude i vuk sit i ovce na broju i da se ovo vise ne talasa.

Kazem vam da ucjenama i par asova u rukavu finisira sezonu po kojoj Sloboda sigurno uzima jedan trofej.
Vidjet cemo vec sutra kako ce se Slobodi suditi u Vitezu,a u utorak ocekujem da Sloboda prođe u kupu,da se poravnaju racuni,da bude i vuk sit i ovce na broju i da se ovo vise ne talasa.
-
sumirprimus
#9404 Re: Premijer liga BiH
Zri jski uzima titulu..mi cemo zajebat vas za evropu.zeljo vas prestize...Tomahawk11 wrote:Osim sto cijelo vrijeme furas pricu u stilu neke zajebancije, napisi jedan smislen post.
-
lakilaka
#9405 Re: Premijer liga BiH
ako ti kazes nista, da ti vjerujemo. ali ipak evo odgovora: azmir je dosao u sarajevo i javno iznio: 20.000 premiranih ali zbog punca neisplacenih, 100.000 za zadnju utakmicu i pripreme za zlatibor ( azmir sve ovo odbio ), utakmice viteza sa sarajevom i viteza sa travnikom. malo li je. dino sa druge strane samo rece - to je ibrakovic radio ali ga nema ovdje. i jos trazi izvinjenje, a azmir mu kaze - moze ali prvo 20.000 i to tebi nista. dino ko pickica. crveni se, koluta ocima, pije vodu. dino sportski direktor fk sarajevo.Logovan wrote:lakilaka wrote:ko kaze da je nista. ti. a levat na kvadrat je ispao dino. ko pickica, trazi vodu, crveni se, trazi izvinjenje, koluta ocima, a ni da demantuje azmira, jer ne moze. obruka sadasnji sportski direktor ( zbog bivseg sportskog direktora ) fk sarajevo.Logovan wrote:Husić digao frku i na kraju ništa od svega.Levat na kvadrat.
Jesi ti meni šega lik.
Šta je Azmir uradio od svega ovoga? Šta je postigao? Šta je konkretno rekao? Šta je ostvario? Evo ja ću ti reći... NIŠTA.Ne okreći priču na Dinu, nego odgovori na pitanja.
a ti se smiji i dalje i vjeruj ono sto hoces, a ne sto cujes.
a i senad na face tv, poslije njih dovede legendu tuzle - jurisica. ko biber po pilavu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9406 Re: Premijer liga BiH
mali_milojica wrote:Husic samo navodi vodu na svoj mlin.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9407 Re: Premijer liga BiH
Kako uzima? Cisto ili uz pomoc saveza i sudija?sumirprimus wrote:Zri jski uzima titulu..mi cemo zajebat vas za evropu.zeljo vas prestize...Tomahawk11 wrote:Osim sto cijelo vrijeme furas pricu u stilu neke zajebancije, napisi jedan smislen post.
Kako to mi ostajemo i bez Evrope? Zar nemamo moc da poguramo kad zapne?
- cvrčak_na_hedonizmu
#9408 Re: Premijer liga BiH
Pri čemu će pitarima nastaviti da navlace rukama i nogama u ligi nebil' izborili Europu. Samo igrom na terenu, oni to nisi u stanju učiniti. Klasika.mali_milojica wrote:Husic samo navodi vodu na svoj mlin.
- Logovan
#9409 Re: Premijer liga BiH
- Daj DOKAZE za tih 20 milja.lakilaka wrote: ako ti kazes nista, da ti vjerujemo. ali ipak evo odgovora: azmir je dosao u sarajevo i javno iznio: 20.000 premiranih ali zbog punca neisplacenih, 100.000 za zadnju utakmicu i pripreme za zlatibor ( azmir sve ovo odbio ), utakmice viteza sa sarajevom i viteza sa travnikom. malo li je. dino sa druge strane samo rece - to je ibrakovic radio ali ga nema ovdje. i jos trazi izvinjenje, a azmir mu kaze - moze ali prvo 20.000 i to tebi nista. dino ko pickica. crveni se, koluta ocima, pije vodu. dino sportski direktor fk sarajevo.
a i senad na face tv, poslije njih dovede legendu tuzle - jurisica. ko biber po pilavu.
- Daj DOKAZE za tih 100 milja.
- Daj DOKAZE za Zlatibor.
- Vitez je demantovao. Možeš ti na ovo reći šta god hoćeš, ali to je tako. A i Azmir je demantovao kupovanje Slobode.
- Vitez izgubio od Travnika, a Mladost da je pobijedila Zvijezdu, Vitez bi ispao i opet sve namještaljke padaju u vodu. Razumiješ li?
Opet ti od Dini, vodi, to što se malo zacrvenio i ostalo.
I opet govorim, ovdje nema NIŠTA konkretno što se iznijelo. Je l' shvataš???
Šta da danas, sutra Sarajevo kaže, Čelik nam duguje 50 milja, a Zrinjski 15 milja zbog nekih razloga, a dokazi se ne pokažu. Da li bi povjerovao? Bi, al' malo sutra.
-
Bambino Blu
#9410 Re: Premijer liga BiH
Sta je dino kalemio prije emisije pa ga suha onako podera ? Sta je reci kone moro se smiriti malo valja istrpiti prozivanje hahaha
Boga mi po onome sto sam vidio i cuo u debelim ste govnima
Boga mi po onome sto sam vidio i cuo u debelim ste govnima
- emigrazione
#9411 Re: Premijer liga BiH
Haha samo bahato, boli ba nekoga kurac...strumfovi nisu normalni ono bi da ganja neku pravdu
, u utorak će biti pofino raje, ludilo na tribinama, max podrška rukovodstvu najbogatijeg i najveceg Fudbalskog kluba u Bošnjaka
Međedu ide tužba pa neka na sudu dokazuje da smo pokušali da kupimo zadnju utakNicu na AFH...
Luzeri će vazda da kmece, a FKS će da napreduje
Međedu ide tužba pa neka na sudu dokazuje da smo pokušali da kupimo zadnju utakNicu na AFH...
Luzeri će vazda da kmece, a FKS će da napreduje
- Logovan
#9412 Re: Premijer liga BiH
Po čemu ti znaš da govori istinu? Eto navedi mi jedan razlog.hrasno38 wrote: Husic je teski fakin ali govori istinu a stvarno ne znam sta Pitari ocekuju od Viteza....pa nisu kreteni da kazu jesto to je tako! Mogo bi neko u "corku"
Šta je konkretno rekao?
Gdje su mu svi oni dokazi koje je najavio da će iznijeti?
-
vryzas
#9413 Re: Premijer liga BiH
Rilkoni wrote:
-
Bambino Blu
#9414 Re: Premijer liga BiH
Logovan wrote:Po čemu ti znaš da govori istinu? Eto navedi mi jedan razlog.hrasno38 wrote: Husic je teski fakin ali govori istinu a stvarno ne znam sta Pitari ocekuju od Viteza....pa nisu kreteni da kazu jesto to je tako! Mogo bi neko u "corku"
Šta je konkretno rekao?
Gdje su mu svi oni dokazi koje je najavio da će iznijeti?
Dovoljno je dinino komesanja, ispijanje vode i kolutanje ocima podjestio me na ove nase politicare kad ih neko pecne dobro istiiiii pljunutiii znaci.
Jos kad rece Dino ba znamo svi kako ste do titule dosli a znamo na guzove al' hajjj nek' bude Benko kriv hhahahahahaha joj majko ono kontalo kupiti nekoga za pripreme na zlatiboru hahaha jao tugooooooooooooooooooo
- ganjeta
#9415 Re: Premijer liga BiH
To ti je tebra zajebacija od muke i poslije provog lošeg rezultata će Feningu da jebu mater. Kao što su mu govorili da je debil što ne kupuje utakmice kad je Valjić skidao ljiljaneBHF_Manijak wrote:Okrece se na zajebanciju, da se kojim salucajem desila situacija sa FK Zeljeznicarom, ovdje bi dosad bile 3 stranice kvalitetnog onanisanja o krimogenim hobotnicama, crnim torbama, neregularnsti i slicno...
Rekoh davno, za neke je vjecno win-win situacija, umiju sto jest jest.
Fakat Fening ima fetiš za vodu, sali onu čašu u par minuta
Kaže što je pjevo-pjevo je, sad će da svira klavir
- Logovan
#9416 Re: Premijer liga BiH
Ako se već vodiš tim ispijanjem vode i kolutanjem očima... Znaš li ti kada neko nema argumenata za svoje napade, obično priča glasnije i skače preko stola ne bi li rekao ono što ima? Šta ćemo sad? Ko sad laže?Bambino Blu wrote: Dovoljno je dinino komesanja, ispijanje vode i kolutanje ocima podjestio me na ove nase politicare kad ih neko pecne dobro istiiiii pljunutiii znaci.
Jos kad rece Dino ba znamo svi kako ste do titule dosli a znamo na guzove al' hajjj nek' bude Benko kriv hhahahahahaha joj majko ono kontalo kupiti nekoga za pripreme na zlatiboru hahaha jao tugooooooooooooooooooo
Husić govori da zna kako smo došli do titule, pa što nije rekao kako???
Kone vjeruju više Slobodi i Husiću. Ok. A šta da smo u obrnutim situacijama, mi umjesto njih, a oni umjesto nas? Kome bi se onda više vjerovalo?
Last edited by Logovan on 11/03/2016 22:55, edited 1 time in total.
-
Bambino Blu
#9417 Re: Premijer liga BiH
A cekaj komsije zar vama ova recenica nije sumnjiva ?
Pa brate ovdje je jasno ko dan da ste stimali. Cak vise nije ni pitanje oko premija vec fakat stimanje...titula na rate ccc“Sarajevo je tražilo od Viteza da ‘završe’ utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2)
-
costacurta
#9418 Re: Premijer liga BiH
Azmir je lagano ućerao FKSu. Od 30 bodova do kraja osvojiće jedno 10 jer niko neće ni u kakve dilove htjeti više sa njima.sumirprimus wrote:Zri jski uzima titulu..mi cemo zajebat vas za evropu.zeljo vas prestize...Tomahawk11 wrote:Osim sto cijelo vrijeme furas pricu u stilu neke zajebancije, napisi jedan smislen post.
Sloboda nece osvojiti prvenstvo niti kup al hoce mjesto u Evropi.
Ne znam kako pitari ovaj udar Azmira ne dozivljavaju kao pozitivnu stvar, borbu protiv zla u NFSBiH. Al jok. Nece vas ove godine otrjeznjavati Borusije ni Bešiktaš već Rudar Borac i Željo
- emigrazione
#9419 Re: Premijer liga BiH
Ko je ovo izjavio? Husic?Bambino Blu wrote:A cekaj komsije zar vama ova recenica nije sumnjiva ?
Pa brate ovdje je jasno ko dan da ste stimali. Cak vise nije ni pitanje oko premija vec fakat stimanje...titula na rate ccc“Sarajevo je tražilo od Viteza da ‘završe’ utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2)
-
lakilaka
#9420 Re: Premijer liga BiH
ne sekiraj se, iznijece azmir, ako dino bude imao muda da ide na sud.Logovan wrote:- Daj DOKAZE za tih 20 milja.lakilaka wrote: ako ti kazes nista, da ti vjerujemo. ali ipak evo odgovora: azmir je dosao u sarajevo i javno iznio: 20.000 premiranih ali zbog punca neisplacenih, 100.000 za zadnju utakmicu i pripreme za zlatibor ( azmir sve ovo odbio ), utakmice viteza sa sarajevom i viteza sa travnikom. malo li je. dino sa druge strane samo rece - to je ibrakovic radio ali ga nema ovdje. i jos trazi izvinjenje, a azmir mu kaze - moze ali prvo 20.000 i to tebi nista. dino ko pickica. crveni se, koluta ocima, pije vodu. dino sportski direktor fk sarajevo.
- Daj DOKAZE za tih 100 milja.
- Daj DOKAZE za Zlatibor.
- Vitez je demantovao. Možeš ti na ovo reći šta god hoćeš, ali to je tako. A i Azmir je demantovao kupovanje Slobode.
- Vitez izgubio od Travnika, a Mladost da je pobijedila Zvijezdu, Vitez bi ispao i opet sve namještaljke padaju u vodu. Razumiješ li?
Opet ti od Dini, vodi, to što se malo zacrvenio i ostalo.Joj majko.
I opet govorim, ovdje nema NIŠTA konkretno što se iznijelo. Je l' shvataš???
Šta da danas, sutra Sarajevo kaže, Čelik nam duguje 50 milja, a Zrinjski 15 milja zbog nekih razloga, a dokazi se ne pokažu. Da li bi povjerovao? Bi, al' malo sutra.
- Logovan
#9421 Re: Premijer liga BiH
Pa odgovorio sam na ovo najmanje 10 puta.Bambino Blu wrote:A cekaj komsije zar vama ova recenica nije sumnjiva ?
Sve ovo pada u vodu zbog demantovanja od strane Viteza i zbog mogućeg poraza Zvijezde od strane Mladosti.
- jeza u ledja
#9422 Re: Premijer liga BiH
I obratno, Zvijezda da je pobjedila Mladost, Vitez bi ispao.Logovan wrote: - Vitez izgubio od Travnika, a Mladost da je pobijedila Zvijezdu, Vitez bi ispao i opet sve namještaljke padaju u vodu.
Tek sam sad vidio da za vikend bas igraju Vitez i Sloboda. Hahaha, kakvo odvratno reketasenje poluinformacijama.
Sloboda gubi od Obarske kuci 0-2 na poluvremenu, a Vitez nas pusta da zabijemo jos jedan gol, ono da potvrdimo "pustenu" utakmicu, dok Sloboda pusta Obarsku. I jos onda smo i Travnik platili da ih pusti, ali eto oni nisu htjeli, medjutim Vitezani nisu to znali. I jos smo platili sudiju u Travniku da ako zatreba produzi utakmicu 10 minuta dok ovi iz Viteza ne zabiju 2 gola.
Pogledati obavezno:
https://youtu.be/t0Nr01rv0hU?t=36m33s
-
Bambino Blu
#9423 Re: Premijer liga BiH
leškarenje wrote:Ma sumnjivo skrozBambino Blu wrote:A cekaj komsije zar vama ova recenica nije sumnjiva ?
Pa brate ovdje je jasno ko dan da ste stimali. Cak vise nije ni pitanje oko premija vec fakat stimanje...titula na rate ccc“Sarajevo je tražilo od Viteza da ‘završe’ utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2)stani da pregledam one golove iz Trebinja pa da ti kazem sta mislim
Nijaz Gracic NAJBOLJI SPORTSKI RADNIK U BIH I Azmir Husic NAJPOSTENIJI SPORTSKI RADNIK U BIH
A sto Osima niko nije pozvao u emisiju i nije prozivao ovako ha ?

- Lakat Jebić
#9424 Re: Premijer liga BiH
kako je moguce da bukvalno svake godine u martu u sarajevu bude neka havarija? pamtil ko sezonu da nije bilo belaja kod pitara na pocetku proljeca?
- Logovan
#9425 Re: Premijer liga BiH
Eto i to. Nema logike da se namjestilo.jeza u ledja wrote:I obratno, Zvijezda da je pobjedila Mladost, Vitez bi ispao.Logovan wrote: - Vitez izgubio od Travnika, a Mladost da je pobijedila Zvijezdu, Vitez bi ispao i opet sve namještaljke padaju u vodu.