Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kakorto

#9401 Re: Liverpool FC

Post by kakorto »

PrtiBeeGee wrote:Teško je bilo šta napisati nakon bolnog i frsutrirajućeg poraza danas, teško je bilo gledati nemoć Liverpoola i grešku Stivija koji željno čeka titulu, navikli smo na pobjede i sjajno raspoloženje nakon uspješnog niza ali svemu dođe kraj, u ovom slučaju jako bolan kraj, Murinjo je svojom taktikom možda naljutio fanove Liverpoola ali ne možemo reći da čelzi nije zasluženo slavio danas, ne postoji pogrešan način igranja i možemo samo čestitati čelziju bez obzira na to što oni nisu htjeli igrati fudbal danas.

Liverpoolu ne preostaje ništa drugo osim da uzme šest bodova u sljedeće dvije utakmice i da se nada da će city u preostala dva kola bar negdje zabilježiti remi, komšije i veliki rivali Everton bi nam mogli učiniti uslugu. Bez obzira na današnji poraz ova sezona se može smatrati jako uspješnom, tri kola prije kraja smo osigurali Ligu Prvaka što je i bio cilj, teško će biti ako ne osvojimo titulu jer je čekamo 24 godine ali imamo sjajnog menadžera, imamo viziju, i svjetlu budućnost, lijepa vremena dolaze za Liverpool, prije nekoliko godina smo bili pred bankrotom a sada smo prvi na tabeli i uz malo sreće možemo i završiti tu, Anfield se nadograđuje, nazad smo u Ligi šampiona i jedan poraz nakon sjajnog niza od 11 pobjeda nas neće i ne smije uzdrmati, Liverpool sada mora da pokaže koliko je snažan, ništa još nije gotovo, pravili smo čuda čitave sezone, sada nam treba još jedno za finalnu bitku !

DO TITULE !!!

WE ARE LIVERPOOL

Pa ja do titule vi ste liverpul, sljedece godine uzimate titulu :lol: :lol:
PrtiBeeGee

#9402 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

kakorto wrote:Sto bi siptari rekli Ljiverpul

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I proliv ti zavidi koliko si naporan :shock:
kakorto

#9403 Re: Liverpool FC

Post by kakorto »

PrtiBeeGee wrote:
kakorto wrote:Sto bi siptari rekli Ljiverpul

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I proliv ti zavidi koliko si naporan :shock:
Brz zajebancije sljedeca sezona je vasa
BHF_Manijak

#9404 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Guzis li iti kad sta? Imas li socijalni zivot? Jesu li te maltretirali kad si bio mali?
kakorto

#9405 Re: Liverpool FC

Post by kakorto »

BHF_Manijak wrote:Guzis li iti kad sta? Imas li socijalni zivot? Jesu li te maltretirali kad si bio mali?
Jok eto ti guzis i imas socijalni zivot
Kinesko prkno

#9406 Re: Liverpool FC

Post by Kinesko prkno »

kakorto wrote:
PrtiBeeGee wrote:Teško je bilo šta napisati nakon bolnog i frsutrirajućeg poraza danas, teško je bilo gledati nemoć Liverpoola i grešku Stivija koji željno čeka titulu, navikli smo na pobjede i sjajno raspoloženje nakon uspješnog niza ali svemu dođe kraj, u ovom slučaju jako bolan kraj, Murinjo je svojom taktikom možda naljutio fanove Liverpoola ali ne možemo reći da čelzi nije zasluženo slavio danas, ne postoji pogrešan način igranja i možemo samo čestitati čelziju bez obzira na to što oni nisu htjeli igrati fudbal danas.

Liverpoolu ne preostaje ništa drugo osim da uzme šest bodova u sljedeće dvije utakmice i da se nada da će city u preostala dva kola bar negdje zabilježiti remi, komšije i veliki rivali Everton bi nam mogli učiniti uslugu. Bez obzira na današnji poraz ova sezona se može smatrati jako uspješnom, tri kola prije kraja smo osigurali Ligu Prvaka što je i bio cilj, teško će biti ako ne osvojimo titulu jer je čekamo 24 godine ali imamo sjajnog menadžera, imamo viziju, i svjetlu budućnost, lijepa vremena dolaze za Liverpool, prije nekoliko godina smo bili pred bankrotom a sada smo prvi na tabeli i uz malo sreće možemo i završiti tu, Anfield se nadograđuje, nazad smo u Ligi šampiona i jedan poraz nakon sjajnog niza od 11 pobjeda nas neće i ne smije uzdrmati, Liverpool sada mora da pokaže koliko je snažan, ništa još nije gotovo, pravili smo čuda čitave sezone, sada nam treba još jedno za finalnu bitku !

DO TITULE !!!

WE ARE LIVERPOOL
Sve u svemu to je to,titula il ne titula,LFC ove godine igra svjetlonosnim godinama atraktivniji fudbal od ostalih ekipa u PL,dogodine ocekujem samo bolje.Nadao sam se da Rodgers nece pasti na Mourinjovu folusku sa "rezervama"(ko god da im igra autobus sa mesarima je u sesnaestercima) i pokusati odigrati na bod.Vjerujem da ovaj poraz LIverpoola samo produzuje agoniju celziju i sitiju da se nadaju tituli,Everton je pobjedio i Mu i Arsenala kuci,a to bi bila klasicna poetska pravda da nam oni obezbjede pehar.
kakorto wrote:
Mustang1 wrote:Ukini njega skroz
Njega, njega Image niste vidjeli ima vec 20 godina :lol:
Sta si to ti u zivotu osvojio ,osim kompleksa,kompleksasu jedan kompleksaski :lol: :lol:
kakorto

#9407 Re: Liverpool FC

Post by kakorto »

Pa sta si ti osvoji prkno jedno :D
AmiĐa_Idriz

#9408 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Vidim ja ovdje se već majke spominju..Charuga,ti si na redu :D
Edin H.

#9409 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Suarez privatnim avionom Liverpoola otisao za London da primi nagradu za najboljeg fudbalera :-)

A u najvaznijoj utakmici podbacio :(
kakorto

#9410 Re: Liverpool FC

Post by kakorto »

Edin H. wrote:Suarez privatnim avionom Liverpoola otisao za London da primi nagradu za najboljeg fudbalera :-)

A u najvaznijoj utakmici podbacio :(

Da je pametan ne bi se ni vracao u Ljiverpul
Kinesko prkno

#9411 Re: Liverpool FC

Post by Kinesko prkno »

kakorto wrote:Pa sta si ti osvoji prkno jedno :D
Svasta nesto,ali najvece dostignuce mi je da takve kao sto si ti poznajem samo u virtuelnom svijetu :run:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9412 Re: Liverpool FC

Post by JoseMujica »

rekoh prije par dana sMorinju najviše leže timovi koji napadaju jer je parkthebus smor, najgora emulacija žabarskog kantanaća, al mora se priznati efikasna do bola

al haj još ima nade za Liverpool, jedini tim koji ove sezone zaslužuje osvajanje Premier lige
Charuga
Globalni moderator

#9413 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

Klonirani nick kakorto je trajno banovan.
Mustang1

#9414 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

De nam reci ciji je klon bio :D
pathyeshme

#9415 Re: Liverpool FC

Post by pathyeshme »

JoseMujica wrote:rekoh prije par dana sMorinju najviše leže timovi koji napadaju jer je parkthebus smor, najgora emulacija žabarskog kantanaća, al mora se priznati efikasna do bola

al haj još ima nade za Liverpool, jedini tim koji ove sezone zaslužuje osvajanje Premier lige
Jah
Chelsea - Liverpool 2:1/2:0
Chelsea - City 2:1/1:0
Chelsea - Arsenal 6:0/0:0
Chelsea - United 3:1/0:0

Chelsea dakle nema poraza protiv top četiri ekipe lige... Sjebali ih kiksevi protiv malih ekipa... Ali ne možeš reći za ekipu koja ima ovakve rezultate protiv Liverpoola, Cityja i Arsenala (pa i Uniteda) da nikako nije zaslužila osvojiti titulu.
5 0 5

#9416 Re: Liverpool FC

Post by 5 0 5 »

pathyeshme wrote:
Jah
Chelsea - Liverpool 2:1/2:0
Chelsea - City 2:1/1:0
Chelsea - Arsenal 6:0/0:0
Chelsea - United 3:1/0:0

Chelsea dakle nema poraza protiv top četiri ekipe lige...
samo jedna stvar, imaju jos 3 tima koji su malo "vise top" od uniteda. :D (mada ne sumnjam da je i njih chelsea uzeo.)
PrtiBeeGee

#9417 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Image

SMRDO !!!
ultima_palabra

#9418 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

Trebao ga je Gerrard nogom u glavu opalit... učinio bi svijetu uslugu, a pomogao bi i ekipi obzirom kako je igrao danas.
pathyeshme

#9419 Re: Liverpool FC

Post by pathyeshme »

ultima_palabra wrote:Trebao ga je Gerrard nogom u glavu opalit... učinio bi svijetu uslugu, a pomogao bi i ekipi obzirom kako je igrao danas.
Misliš učinio bi hejterima poput tebe uslugu*
Na svu sreću, Mourinho će vam nabijati komplekse još barem 15-20 godina.
batara

#9420 Re: Liverpool FC

Post by batara »

Rekao sam vec jednom...ponovit cu...Dao bog da ova pogan od kluba zvana "Looserpul" jos 50.godina ne osvoji titulu :D :lol:
PrtiBeeGee

#9421 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

almir1977

#9422 Re: Liverpool FC

Post by almir1977 »

Nije mi jasno zašto Rodgers Suareza ostavi na klupi u svim velikim utakmicama.
Logovan

#9423 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

PrtiBeeGee wrote:Image

SMRDO !!!
Kako provocira. :lol:
no_sekirli

#9424 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Kao navijač Liverpoola, ove sezone nisam očekivao ništa više, osim eventualne borbe za LP ili EL. I nakon zadnjih par loših sezona, iskreno bio bih i prezadovoljan da se Liverpool plasirao na LP.

Međutim, spletom okolonosti, stanje je ovakvo kakvo je. I da sam sretan, presretan sam.
Ali nakon današnje utakmice sam se osjećao tako prazan, da sam otišao hodati po vjetru 2 sata. U krajnju ruku popizdio sam.

I moram reći, da je ovu tekmu zeznuo, nitko nego trener.
Nije mi jasno, jer je znao kako će ovaj smećar Murinjo odigrati (jer mu je u biti to i jedina taktika koju zna), zbog čega je išao jurišati onako, i imati cijelo vrijeme latentnu opasnost od kontri. Murinjovim smećarima jedna mora proći, htio ti to ili ne.

Umjesto da je ubacio 3 visoka nazad, bez Lucasa ili Allena, koji doduše nisu ni odigrali nešto extra, i polako i strpljivo tražio svoju priliku, bez jurišanja. Jer smećari na postavljenu igru nikad nemaju odgovor. Nama se danas nije trebalo žuriti, u biti trebali su se dodavati Mignolet i zadnja linija svih 90 minuta, jer smo svi svjesni da je danas osvojeni bod bio 70% trofeja. Znam da bi to na Anfieldu izgledalo kukavički, i da to nije naša igra, ali sam siguran da je do 70. minute bilo 0-0 i smećari bi morali malo krenuti naprijed, a to bi tek bila naša šansa.

BR, ma koliko je podigao cijeli tim, i nas navijače na noge, danas je pokazao da je ipak malo zelen i nestrpljiv.

Nažalost, iako teška srca, mislim da je ovo gotovo za Liverpool.

Samo da nas ovi terminatori nogomentne igre ne prestignu...
PrtiBeeGee

#9425 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

no_sekirli wrote:Kao navijač Liverpoola, ove sezone nisam očekivao ništa više, osim eventualne borbe za LP ili EL. I nakon zadnjih par loših sezona, iskreno bio bih i prezadovoljan da se Liverpool plasirao na LP.

Međutim, spletom okolonosti, stanje je ovakvo kakvo je. I da sam sretan, presretan sam.
Ali nakon današnje utakmice sam se osjećao tako prazan, da sam otišao hodati po vjetru 2 sata. U krajnju ruku popizdio sam.

I moram reći, da je ovu tekmu zeznuo, nitko nego trener.
Nije mi jasno, jer je znao kako će ovaj smećar Murinjo odigrati (jer mu je u biti to i jedina taktika koju zna), zbog čega je išao jurišati onako, i imati cijelo vrijeme latentnu opasnost od kontri. Murinjovim smećarima jedna mora proći, htio ti to ili ne.

Umjesto da je ubacio 3 visoka nazad, bez Lucasa ili Allena, koji doduše nisu ni odigrali nešto extra, i polako i strpljivo tražio svoju priliku, bez jurišanja. Jer smećari na postavljenu igru nikad nemaju odgovor. Nama se danas nije trebalo žuriti, u biti trebali su se dodavati Mignolet i zadnja linija svih 90 minuta, jer smo svi svjesni da je danas osvojeni bod bio 70% trofeja. Znam da bi to na Anfieldu izgledalo kukavički, i da to nije naša igra, ali sam siguran da je do 70. minute bilo 0-0 i smećari bi morali malo krenuti naprijed, a to bi tek bila naša šansa.

BR, ma koliko je podigao cijeli tim, i nas navijače na noge, danas je pokazao da je ipak malo zelen i nestrpljiv.

Nažalost, iako teška srca, mislim da je ovo gotovo za Liverpool.

Samo da nas ovi terminatori nogomentne igre ne prestignu...
Dobro napisan tekst :thumbup:
Post Reply