nellington wrote:
Uvijek sam se čudio ljudima koje potrese Hachiko (a Hachika još nisam pogledao!)
haj pogledaj pa mi reci
Moderator: _BataZiv_0809
nellington wrote:
Uvijek sam se čudio ljudima koje potrese Hachiko (a Hachika još nisam pogledao!)
dosta dobar, ali nista narocito.
Nisam dog person, nego cat person - pa nisam siguran koliko ću osjetiti to što je u Hachiku - ali ako kažem da je Bijeli Bim - Crno uho ostavio na mene utisak, možda se očekuje nešto i od Hachika.hana_montana wrote:nellington wrote:
haj pogledaj pa mi reci
Meni je bio OK i kraj mi se svidio ali obicno mi se takva vrsta kraja svidi. Kada izadjes iz kina i ti moras razmislisti sta bi ti uradio da si u takvoj situaciji. A oskara je dobio jer je dosao iz Irana, a trenutno se Iran treba bombardovati.karanana wrote:znam da cete me sad napasti, ali nadam se i dati odgovor na pitanje:
sta je toliko spektakularno u onom iranskom "a separation-u" da je digo oscara i pobrao tako dobre kritike i na ovoj temi. meni je film 6/10 max. sta je vas dojmilo u tom filmu pa da niste mogli spavati 3 noci nego ste razmisljali o njemu? sta predstavlja onakav kraj?
nece te niko napasti, a na ovaj film je sve isto primjenljivo kao i za about elly njegov pretposljednji film:Jack Be Nimble wrote:Meni je bio OK i kraj mi se svidio ali obicno mi se takva vrsta kraja svidi. Kada izadjes iz kina i ti moras razmislisti sta bi ti uradio da si u takvoj situaciji. A oskara je dobio jer je dosao iz Irana, a trenutno se Iran treba bombardovati.karanana wrote:znam da cete me sad napasti, ali nadam se i dati odgovor na pitanje:
sta je toliko spektakularno u onom iranskom "a separation-u" da je digo oscara i pobrao tako dobre kritike i na ovoj temi. meni je film 6/10 max. sta je vas dojmilo u tom filmu pa da niste mogli spavati 3 noci nego ste razmisljali o njemu? sta predstavlja onakav kraj?

Nikad za filmom nisam zaplako, jos sam se ismijavo sa ljudima sa kojima gledam a oni suze rone, ali u Hachiku sam se isplako ko godina, ali bukvalno majkemi moje!nellington wrote:Uvijek sam se čudio ljudima koje potrese Hachiko (a Hachika još nisam pogledao!)horion_bosona wrote:Will (2011)
Onda se desi Will. Nije film tužan, nije film o klubu kog simpatišem, nije film remek djelo - ali kad te nešto više od triput dovede do ivice suza, više od triput natjera žmarce niz leđa - to je nešto posebno.
Ne znam, možda me potrefio u pravo vrijeme, ali film je bio stvarno poseban za mene.
Od koliko minuta bi film ?jasko_ba wrote:hocu nesto izmedju 28 Days Later i I Am Legend![]()
pozz
KPNCTNJAH wrote:Od koliko minuta bi film ?jasko_ba wrote:hocu nesto izmedju 28 Days Later i I Am Legend![]()
pozznije ovo narucite film, nego preporucite
28 weeks laterjasko_ba wrote:hocu nesto izmedju 28 Days Later i I Am Legend![]()
pozz
http://www.imdb.com/title/tt0898367/jasko_ba wrote:hocu nesto izmedju 28 Days Later i I Am Legend![]()
pozz
Svaka cast za preporukuAcheron wrote:Sjajan film
Rijetko koji film mi uspije drzat paznju od prve do zadnje minute. Ovaj je uspio. (2 h i 15 min.)
Njihova parola je glasila 'Znati sve'.
Legendarni Stasi.

Zar su poceli da ga prikazuju? Jel' 3D?bull21 wrote:The Hunger Games
Gledao u maltene pa praznom CC-u. Al' mi je film sjeo k'o budali šamar. Odličan.