Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#9401 Re: Utakmice.
Ako zaigra do tada 
- omega369
#9402 Re: Utakmice.
Dulja je dobar ali treba jos uciti i jos pure pojesti. fali mu zadnji pas. ne mora se svaka pucati i driblati do zadnjeg majka mu stara
p.s. ovaj benko ispade isto legenda o medvjedu

p.s. ovaj benko ispade isto legenda o medvjedu
-
todd_smith
#9403 Re: Utakmice.
Neko prica o Loch Nessu, navijaci Sarajeva o Benki i Mitrovskom 
-
leo karan
#9404 Re: Utakmice.
Kodro ne pravi se mutav, doveden si da to dokucis i "izlijecis" sviju koji su ograisali.
Ako ih ne mozes dozvati, odstrani ih iz tima, da ne bi ti najebo zbog njih.
-
todd_smith
#9405 Re: Utakmice.
Meho vec dize ruke k`o veli "nisam ja majke mi" 
- Logovan
#9406 Re: Utakmice.
Eto mu nadimka. Meho zvani Nedokučivi, Dženan nam je bio Maksimalni, a Jarni je bio Vrpca.wannabe_ultra wrote:da Bog da da dokucis ikad moj Meho, cudna smo ti mi sortaPrimjetan je bio grč i pritisak, koji se pojavljuje iz meni nedokučivog razloga
- jeza u ledja
#9407 Re: Utakmice.
A fakat, upravo ovo o cemu prica je ono sto nam je novi trener trebao da skonta. A on kaze da ne moze da dokuci razloge. Pa ako ne mozes onda nam ne trebas.leo karan wrote:Kodro ne pravi se mutav, doveden si da to dokucis i "izlijecis" sviju koji su ograisali.
- maltam
#9408 Re: Utakmice.
Sta serete po Mehi, pustite ga neka radi. Bandovic i Dupovac su se digli iz sivila, skinuli su pritisak i odlicno odigrali.
Otkinuli smo bod ekipi koja nije do utakmice sa nama primila gola kuci i opet ne valja. Ne mogu se pobijediti sve utakmice.
Otkinuli smo bod ekipi koja nije do utakmice sa nama primila gola kuci i opet ne valja. Ne mogu se pobijediti sve utakmice.
- maltam
#9409 Re: Odg: Utakmice.
Mitrevskom*todd_smith wrote:Neko prica o Loch Nessu, navijaci Sarajeva o Benki i Mitrovskom
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9410 Re: Utakmice.
Moramo biti svjesni da se kiksom ne moze smatrati x sa Zrinjskim u Mostaru. Jer tesko da ce ih iko od konkurenata dole dobiti.
Mi smo pritisak sami sebi stvorili ocajnim kiksevima na Kosevu, i fuljenim penalom za tri boda u zadnjoj minuti u Bijeljini.
E sada, cinjenica je da se negdje ti bodovi trebaju sada stici, i to dodatno stvara pritisak i kod ekipe i kod nas.
Mi smo pritisak sami sebi stvorili ocajnim kiksevima na Kosevu, i fuljenim penalom za tri boda u zadnjoj minuti u Bijeljini.
E sada, cinjenica je da se negdje ti bodovi trebaju sada stici, i to dodatno stvara pritisak i kod ekipe i kod nas.
- Dr. Kuca
#9411 Re: Utakmice.
kakvo je bilo prvo poluvrijeme rezultat je extra.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#9412 Re: Utakmice.
Kiksace i konkurenti nije ovo Primera pa da vodeci pobjedjuju sve utakmice. A aBd na proljece nam svi dolaze na Kosevo. Za sada jedino nas je Listica uzela. Ostalo niko.
- maltam
#9413 Re: Utakmice.
Pa normalno da ce kiksati, vidjeli smo listicu sa travnikom. Moze se i sad okliznuti sa olimpikom, a zrinjski sa travnikom, nista cudno.
Lopta je okrugla.
Lopta je okrugla.
- JOSEF K
#9414 Re: Utakmice.
A zašto su Bandović i Dupovac došli sebi? Zato što je ofanzivni dio tima vraćen dvadeset metara nazad i što Puzigaća igra defanzivnije nego ranije. Rezultat nove taktike vidio se kada je ušao Bilbija. On se vraća duboko po loptu i brzo je prenosi naprijed. To stvara prostor napadačima Velkoskom i Duljeviću da brzo ulijeću i stvaraju šanse. Stojčev se po novoj formaciji također se vraća po loptu ali puno toga pokvari svojim individualnim egzibicijama. Uglavnom, Kodro je riješio nekoliko problema koje smo imali. Mislim da će u narednom periodu probati Kalasija na desnoj i Protića lijevo, čisto da vidi mogu li oni ubacivati s bokova centaršuteve, kao Barić, koji je, objektivno, lošiji defanzivno. Sve ostalo, mislim da je složio. Biće inetersantna utakmica sa konama. Mislim da im neće ostati u lijepom sjećanjumaltam wrote:Sta serete po Mehi, pustite ga neka radi. Bandovic i Dupovac su se digli iz sivila, skinuli su pritisak i odlicno odigrali.
- omega369
#9415 Re: Utakmice.
mene je jedino strah loseg terena. jos ako padne snijeg kako su najavili
hem mali teren, hem los i grbav. to ce biti bas rovovska borba umjesto neke ljepote i kombinacija. ko ce se bolje snaci vidjecemo
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#9416 Re: Utakmice.
Gledam tekmu zeljeznicara i Veleza i igrac Veleza pikusava da napravi pas po zemlji, njegov saigrac kojem je lopta upucena, istu prima glavom
Teren nam nece ici na ruku.
PROTIV travnika treba probati Peotica, Kalasija, opet staviti Bekica nek se uigrava, nadam se da ce oprobati Mitrevskog... odmarati Puzigacu, Stojceva, Cimirota, Dupovca ili Tatomirovica i tako izbjeci povrede pred derbi.
Teren nam nece ici na ruku.
PROTIV travnika treba probati Peotica, Kalasija, opet staviti Bekica nek se uigrava, nadam se da ce oprobati Mitrevskog... odmarati Puzigacu, Stojceva, Cimirota, Dupovca ili Tatomirovica i tako izbjeci povrede pred derbi.
- nosara
#9417 Re: Utakmice.
Pripremite vi par saopstenja, zlu ne trebalo... 'na' ono, topla voda, folovi-golovi...omega369 wrote:mene je jedino strah loseg terena. jos ako padne snijeg kako su najavili![]()
hem mali teren, hem los i grbav. to ce biti bas rovovska borba umjesto neke ljepote i kombinacija. ko ce se bolje snaci vidjecemo
- Mračajski proto
#9418 Re: Utakmice.
Trebalo bi se pripremiti na animalističku igru komšija sa Mercedes arene. Gori su od Travnika.
- Anestezija
#9419 Re: Utakmice.
Ono je Varburg arenaMračajski proto wrote:Trebalo bi se pripremiti na animalističku igru komšija sa Mercedes arene. Gori su od Travnika.
- Logovan
#9420 Re: Utakmice.
I Kovačević bi mogao u prvu postavu.F&N wrote:PROTIV travnika treba probati Peotica, Kalasija, opet staviti Bekica nek se uigrava, nadam se da ce oprobati Mitrevskog... odmarati Puzigacu, Stojceva, Cimirota, Dupovca ili Tatomirovica i tako izbjeci povrede pred derbi.
Ovako nešto:
------------------Plakalo ----------------
Kallasi - Mitrevski - Dupovac - Protić
---------Kovačević - Kostić ------------
Purić ---------- Bilbija ----- Todorović
----------------- Bekić -----------------
Na klupi: Bandović, Barić, Handžić, Krste, Duljević
- vicious
#9421 Re: Utakmice.
Logovan wrote:I Kovačević bi mogao u prvu postavu.F&N wrote:PROTIV travnika treba probati Peotica, Kalasija, opet staviti Bekica nek se uigrava, nadam se da ce oprobati Mitrevskog... odmarati Puzigacu, Stojceva, Cimirota, Dupovca ili Tatomirovica i tako izbjeci povrede pred derbi.
Ovako nešto:
------------------Plakalo ----------------
Kallasi - Mitrevski - Dupovac - Protić
---------Kovačević - Kostić ------------
Purić ---------- Bilbija ----- Todorović
----------------- Bekić -----------------
Na klupi: Bandović, Barić, Handžić, Krste, Duljević
Ma i ovaj sastav bi (bar po imenima) trebao konkurisati za vrh tabele.
- zmajadaH
#9422 Re: Utakmice.
Sa ambicijama koje ima Sarajevo tj, da u skorije vrijeme bar prismrdimo grupnoj fazi EL treba u našoj hrkljuš ligi sve da otresemo i zgazimo redom.Bez pardona.maltam wrote: Otkinuli smo bod ekipi koja nije do utakmice sa nama primila gola kuci i opet ne valja. Ne mogu se pobijediti sve utakmice.
Treba sve redom da ih silujemo kao onda borac.
A sve me neka šuhva fata da su neki igrači očekivali da se prodaju nakon predkola za EL.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- omega369
#9425 Re: Utakmice.
eno, vec zuti za travnik u 3 min
bajrasi u formi pravo