Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
il dottore

#93976 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by il dottore »

Husref je sa dobro odigranom polusezonom postavio ciljeve visoko. Svi problemi su nestali a pljuvaci se nerado usutili (samo nek obilaze Kosevo u vrijeme utakmica)
Svaka odluka ima najmanje dvije opcije, tako i ova. U slucaju ne postizanja nekog od ciljeva pljuvaci ce naravno ispljuvati soluciju koju je odabrao. Da je ostavio Adukora u ekipi bilo bi pu Husrefe nije htio produziti a ti ga drzis u ekipi, igra preko kurca, cuva se, zauzima mjesto nasoj djeci.... Ko nas ne zna
Raigor Stonehoof

#93977 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

Nidje veze. Da ga je ostavio, pa da se vidjelo da igra preko kurca, naravno da bi ga tek tada trebalo odstraniti, nebitno jel mu ostalo dva mjeseca ili dvije godine ugovora.

U situaciji u kojoj smo danas, prioritet je titula, a ne kurcenje.
Logovan

#93978 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

il dottore wrote:Husref je sa dobro odigranom polusezonom postavio ciljeve visoko. Svi problemi su nestali a pljuvaci se nerado usutili (samo nek obilaze Kosevo u vrijeme utakmica)
Svaka odluka ima najmanje dvije opcije, tako i ova. U slucaju ne postizanja nekog od ciljeva pljuvaci ce naravno ispljuvati soluciju koju je odabrao. Da je ostavio Adukora u ekipi bilo bi pu Husrefe nije htio produziti a ti ga drzis u ekipi, igra preko kurca, cuva se, zauzima mjesto nasoj djeci.... Ko nas ne zna
Pa zavisi kako ko, nemoj generalizovati. A i čisto sumnjam da bi Adukor igrao preko neke stvari, nije taj tip igrača.
al-em

#93979 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

Raigor Stonehoof wrote:Nidje veze. Da ga je ostavio, pa da se vidjelo da igra preko kurca, naravno da bi ga tek tada trebalo odstraniti, nebitno jel mu ostalo dva mjeseca ili dvije godine ugovora.

Bice titula i bez adukora.
Prioritet je akademija. Prioritet je da se ne ponovi slucaj duljevic i saric koji odlaze dzaba, a igraci su reprezentacije.
Grean

#93980 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

todd_smith wrote:Ma razumijem ja to sve, i slazem se

ali kada su vec krenuli sa tom politikom neka je se onda i drze, jbga

zamisli tako rahmanovicu urade, a adukora puste, odmah uvodis nepotreban nemir u ekipu
Samo iz tog razloga je potpuno ispravno.

Nije mi se svidjela prepiska sa Rahmanovicem ali ako je njemu vec receno onda nema iznimke inace se se napraviti gora atmosfera.

Pitanje je kako ove odluke uticu na percepciju svih ostalih igraca koju imaju o klubu ali ubjedljivo najgora bi bila ona koga uhvatise toga jebase tj. da su zaprijetili ostalima, ovi potpisali i onda jedan koji nije prodje bez obecanih sankcija.

Krenuli su i nema nazad.
Raigor Stonehoof

#93981 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

al-em wrote:
Raigor Stonehoof wrote:Nidje veze. Da ga je ostavio, pa da se vidjelo da igra preko kurca, naravno da bi ga tek tada trebalo odstraniti, nebitno jel mu ostalo dva mjeseca ili dvije godine ugovora.

Prioritet je akademija. Prioritet je da se ne ponovi slucaj duljevic i saric koji odlaze dzaba, a igraci su reprezentacije.
NE NE NE i sto puta NE

prioritet su trofeji, zato i postojimo kao fudbalski klub a ne kao akademija ili d.o.o
R2D2_SA

#93982 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by R2D2_SA »

tovarish wrote:Mozda ga nisu totalno prekrizili,nego samo malo maknuli u stranu.Vise ce se prostora davati drugim igracima,a po potrebi i Adukora koristiti.

Garant kobtaju da nece da na njega trose pare i vrijeme na pripremama.A mozda mu ovako promijene i misljenje,pa produzi ugovor.
Apsolutno se slazem. Ne treba ni dramiti, sacekati pa vidjeti sta je stvarno bilo, da li je hard Brexit ili Brexit. Aduka je medju najboljima i treba nam za borbu za dva trofeja ali sa druge strane kad si u situaciji da skracujes spisak onih koji idu na pripreme u Tursku bolje da ide neko od mladica koji nadolaze nego igrac koji te izgledno napusta. Ima jos vremena.

Na kraju ne treba biti ni djon, ali treba i zastiti svoje interese.
al-em

#93983 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

bice trofej svake godine ako mi u ekipi imamo tri akademca i stabilne ugovore za nosioce igre, a ne polovnjake vusljanina, zlatkovica i ostalih govana
Logovan

#93984 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Najavljeni Jahić je na probi + nekakav Crepaldi. :mrgreen:

https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ja ... Y1yVyfI2t4
Dinostula

#93985 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Logovan wrote:Najavljeni Jahić je na probi + nekakav Crepaldi. :mrgreen:

Ko se na Mianmar opece i u Brazil puse. :lol:
EvoMeneJopet

#93986 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by EvoMeneJopet »

Dinostula wrote:
Logovan wrote:Najavljeni Jahić je na probi + nekakav Crepaldi. :mrgreen:

Ko se na Mianmar opece i u Brazil puse. :lol:
:mrgreen:
Logovan

#93987 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Dinostula wrote: Ko se na Mianmar opece i u Brazil puse. :lol:
:mrgreen: Možda je taraba kao i Mijanmarci, ali neuporedivi su obzirom na godine, ovaj tek počinje karijeru.
Na spisku putnika za Ljubuški našli su se: Stanojević, Resić, Šabanović, Lazić, Kurdić, Kovačević, Salčin, Mustafić, Dupovac, Handžić, Halilović, Dizdarević, Pidro, Tatar, Mujakić, Hebibović, Crepulja, Rahmanović, Bekić, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Đokanović, Šofranac, Jahić (proba).

Nakon ljekarskih pregleda danas poslijepodne ekipi će se pridružiti mladi Brazilac Da Cruz, dok je čuvar mreže Elvis Džafić opravdano odsustan i on će se saigračima pridružiti za dva dana.
vicious

#93988 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by vicious »

A vidi i Bekić je još tu, ja zaboravio na njega skroz :D
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#93989 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

U cetvrtak (24.) prijateljska sa Velezom.

Logovani komentator! :D
Dinostula

#93990 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Pitar sa Kariba wrote:U cetvrtak (24.) prijateljska sa Velezom.

Znaci bice objektivan.Evo upravo igraci Veleza izleze na teren a Boga mi evo i NASIH. :lol:
Logovan

#93991 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Dinostula wrote:
Pitar sa Kariba wrote:U cetvrtak (24.) prijateljska sa Velezom.

Znaci bice objektivan.Evo upravo igraci Veleza izleze na teren a Boga mi evo i NASIH. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Objektivna Sarajevska Publika 1946 8-)
Grean

#93992 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Raigor Stonehoof wrote:
al-em wrote:

NE NE NE i sto puta NE

prioritet su trofeji, zato i postojimo kao fudbalski klub a ne kao akademija ili d.o.o
Nije bas opravdano.

I sta sa trofejima ako si klub koji za 20 godina nakon rata nisi napravio jednog igraca kako treba. Po mom misljenju popisaj takve trofeje.
Raigor Stonehoof

#93993 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

a sta sa 20 igraca koji si napravio ako nisi osvojio za to vrijeme nijedan trofej?

bolje biti real nego ajax.
Grean

#93994 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Real necemo biti nikad, Ajax mozda.

Ne znam, mislim da svi mi puno vise postujemo Dinamo Zagreb zbog Modrica, Mandzukica, Eduarda, Brozovica nego zbog svakogodisnjih titula.

Kako god, meni je sramota da smo tek u zadnje vrijeme poceli afirmisati igrace koji mogu dobaciti do reprezentacije (izuzev Berberovica). Jos uvijek ostaje sramota da nismo nista napravili/afirmisali za lige petice a i to ce se valjda uskoro ispraviti.
Raigor Stonehoof

#93995 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Ti pricas kao da nisi navijac FK Sarajevo nego navijac Akademije.

Jebe mi se ako nikad niko od igraca ne makne iz nase lige, ako cemo mi ko Dinamo redat trofeje.
Nadzorna_ploca

#93996 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nadzorna_ploca »

Uzeti cemo titulu sa i bez jebenog Adukora.
Hajmo dalje.
EvoMeneJopet

#93997 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by EvoMeneJopet »

Nadzorna_ploca wrote:Uzeti cemo titulu sa i bez jebenog Adukora.
Hajmo dalje.
:thumbup:
Logovan

#93998 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... smu/143861

Bolje Darko Lazić pjeva od Darka Lazića.
Grean

#93999 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Raigor Stonehoof wrote:Ti pricas kao da nisi navijac FK Sarajevo nego navijac Akademije.

Jebe mi se ako nikad niko od igraca ne makne iz nase lige, ako cemo mi ko Dinamo redat trofeje.
Za veliki klub moras biti kompletan a u to ulazi i ta afirmacija igraca.

Mozemo se sloziti i nesloziti, svako ima svoju percepciju a ja to sa (ne)stvaranjem ni jednog imena za dvadeset i kusur godina dozivljavam kao nasu veliku sramotu. Pa jebena Listica je stvorila makar Papca, selendra, a nama najjaci proizvod Dzemo Berberovic.
Muhamed Đakmić

#94000 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Ma sve je to povezano, jednog bez drugog dugorocno nema, a taj Dinamo je i najbolji primjer.

Kad bi svake ili svake druge sezone pravili transfere poput Mujakicevog ili jos bolje, jednostavno konkurenciju ne bi imali.

A to da su trofeji sami sebi svrha na ovom nasem mikronivou brzo dosadi, primjera je milion.
Locked