Prica o sudijama je bespotrebna. Na rezultat je najvise uticalo to sto smo imali jedan udarac u okvir gola i sto su bili bolji u drugom poluvremenu kada smo na tu famoznu spremnost trebali da ih dobijemo. Ekipa im ne trenira, ne primaju plate, pola ih je povrijedjeno. I vi u sudijama trazite krivca?il dottore wrote:
Mene je posebno drago da mi pitari u svojim redovima imamo ovako uzvisene i objektivne navijace kao sto je drug strong
Jbg nije sudija svirao, samim tim ne smijes ni prokomentarisati ni reci da je katastrofalna sudijska greska koja je direktno uticala na rezultat
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- strong69
#93851 Re: Premijer liga BiH
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#93852 Re: Premijer liga BiH
strong69 wrote:Prica o sudijama je bespotrebna. Na rezultat je najvise uticalo to sto smo imali jedan udarac u okvir gola i sto su bili bolji u drugom poluvremenu kada smo na tu famoznu spremnost trebali da ih dobijemo. Ekipa im ne trenira, ne primaju plate, pola ih je povrijedjeno. I vi u sudijama trazite krivca?il dottore wrote:
Mene je posebno drago da mi pitari u svojim redovima imamo ovako uzvisene i objektivne navijace kao sto je drug strong
Jbg nije sudija svirao, samim tim ne smijes ni prokomentarisati ni reci da je katastrofalna sudijska greska koja je direktno uticala na rezultat
-
Nivelacija
#93853 Re: Premijer liga BiH
Vidjecemo sudije na Grbavici ovog vikenda.
Tipujem na Bjelicu
Tipujem na Bjelicu
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#93854 Re: Premijer liga BiH
Elvis Mujic
- decko_sa_kovaca
#93855 Re: Premijer liga BiH
amar je to samo konstatovo kao razlog sto derbi nije bio gledljiviji i uopste se nije vadio na to vec naprotiv da smo sami krivi za poraz jer nismo iskoristili sanse a zrinjskom dozvolili 2 lagana gola. Imas press imas izjavu na 1921
- vicious
#93856 Re: Premijer liga BiH
Ma u pravu si ti, mi smo morali biti puno bolji narocito u drugom poluvremenu, ali isto tako ovo je situacija koja odvodi utakmicu u potpuno drugom smjeru. Da je svirao penal to je najverovatnije 0:2 na poluvremenu, gotova utakmica.strong69 wrote:Prica o sudijama je bespotrebna. Na rezultat je najvise uticalo to sto smo imali jedan udarac u okvir gola i sto su bili bolji u drugom poluvremenu kada smo na tu famoznu spremnost trebali da ih dobijemo. Ekipa im ne trenira, ne primaju plate, pola ih je povrijedjeno. I vi u sudijama trazite krivca?il dottore wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#93857 Re: Premijer liga BiH
Koji penal, nije sudija svirao, nije penal, idemo dalje
Čekamo sad ove iz ŠB, imamo nekih nerasčišćenih računa, motiva ne nedostaje, razvaliti ih 1-0 i to je to.
Čekamo sad ove iz ŠB, imamo nekih nerasčišćenih računa, motiva ne nedostaje, razvaliti ih 1-0 i to je to.
- Charuga
- Globalni moderator
#93858 Re: Premijer liga BiH
Ne kladim se, ali sam siguran da ne bih izgubio opkladu ...Radio Sarajevo wrote:Ho'š se kladit u ćufte kod Hadžibajrića?Charuga wrote:Kako manijak i ti najavljujete povratak na prvo mjesto, bliže nam je bilo odlazak na treće ili četvrto. Nemojte više ...Radio Sarajevo wrote:Mi se u nedjelju vraćamo na prvo mjesto.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#93859 Re: Premijer liga BiH
....DUPLI
- Logovan
#93860 Re: Premijer liga BiH
Ovi tvoji samo nešto najavljuju. Isto k'o Bakir, biće ovo, biće ono.Charuga wrote:
Ne kladim se, ali sam siguran da ne bih izgubio opkladu ...
- Charuga
- Globalni moderator
#93861 Re: Premijer liga BiH
Ne vidiš drvo od šume, i najave titule sa druge strane ...Logovan wrote:Ovi tvoji samo nešto najavljuju. Isto k'o Bakir, biće ovo, biće ono.Charuga wrote:
- strong69
#93862 Re: Premijer liga BiH
Nemoj molim te ti sa sudijamaNivelacija wrote:Vidjecemo sudije na Grbavici ovog vikenda.
Tipujem na Bjelicu
- strong69
#93863 Re: Premijer liga BiH
Druze, ono je patnja bila. Sarajevo je odigralo veoma lose. I rezultat je zasluzen. Nismo ni prva ni zadnja ekipa kojoj je mozda propusteno da se svira penal. Pogledaj utakmice u Engleskoj i Italiji. I pored VAR tehnologije opet diskutabilne odluke. Ne treba se hvatati sudija ni u kom slucaju. Onoj Slobodi smo trebali zabiti tri gola i zavrsiti sa pricom a nikako im dopustiti da se razmasu u drugom poluvremenu i zabiju nam gol. Ekipa se gradi i na kolektivnoj snazi, duhu i spremnosti da prevazidju sve, pa i sudijske greske.vicious wrote:Ma u pravu si ti, mi smo morali biti puno bolji narocito u drugom poluvremenu, ali isto tako ovo je situacija koja odvodi utakmicu u potpuno drugom smjeru. Da je svirao penal to je najverovatnije 0:2 na poluvremenu, gotova utakmica.strong69 wrote:Prica o sudijama je bespotrebna. Na rezultat je najvise uticalo to sto smo imali jedan udarac u okvir gola i sto su bili bolji u drugom poluvremenu kada smo na tu famoznu spremnost trebali da ih dobijemo. Ekipa im ne trenira, ne primaju plate, pola ih je povrijedjeno. I vi u sudijama trazite krivca?il dottore wrote:
- Logovan
#93864 Re: Premijer liga BiH
Mi smo makar nešto ostvarili od najava.Charuga wrote:Ne vidiš drvo od šume, i najave titule sa druge strane ...Logovan wrote:Ovi tvoji samo nešto najavljuju. Isto k'o Bakir, biće ovo, biće ono.Charuga wrote:
-
Nivelacija
#93865 Re: Premijer liga BiH
Vidili smo na Kosevu sve.strong69 wrote:Nemoj molim te ti sa sudijamaNivelacija wrote:Vidjecemo sudije na Grbavici ovog vikenda.
Tipujem na BjelicuPa tom Celiku ne bi pomoglo ni da mu protivnik izadje sa 8 igraca i da im prednost od 1:0.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#93866 Re: Premijer liga BiH
Ne bih ja ništa najavljivao. Naravno da se borimo za titulu, nemamo kud ispod. Iz kupa ispali, znači nema izgovora.
Da li ćemo osvojiti zavisi i od nas i od ostalih konkurenata.
Da li ćemo osvojiti zavisi i od nas i od ostalih konkurenata.
- Charuga
- Globalni moderator
#93867 Re: Premijer liga BiH
Pa i mi smo, u svoj vakat. Ne pričamo o onome što je bilo, nego o onome što treba biti. Nije lijepo okretati priču u pravcu koji ti odgovara ...Logovan wrote:Mi smo makar nešto ostvarili od najava.
Bilo je i poslije tekme u Mostaru najava, -4 i slično, ali nije smetalo tada ...
-
il dottore
#93868 Re: Premijer liga BiH
Komentarisao sam sudiju nakon sto sam danas iz drugog ugla (snimak na gg) vidio da nam nije svirao penal koji se vidi iz aviona. To je cinjenica. Ovo ostalo, kako smo igrali i sl. nisam ni komentarisao.strong69 wrote:Prica o sudijama je bespotrebna. Na rezultat je najvise uticalo to sto smo imali jedan udarac u okvir gola i sto su bili bolji u drugom poluvremenu kada smo na tu famoznu spremnost trebali da ih dobijemo. Ekipa im ne trenira, ne primaju plate, pola ih je povrijedjeno. I vi u sudijama trazite krivca?il dottore wrote:
Kad bude izbor za naj forumasa moj glas ide za tebe
- decko_sa_kovaca
#93869 Re: Premijer liga BiH
Joj al je bilo postova nakon vodstva -4 i manijak prizva bekrica
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#93870 Re: Premijer liga BiH
I ćorava kokadecko_sa_kovaca wrote:Joj al je bilo postova nakon vodstva -4 i manijak prizva bekrica
- Logovan
#93871 Re: Premijer liga BiH
Pa ne okrećem.Charuga wrote:Pa i mi smo, u svoj vakat. Ne pričamo o onome što je bilo, nego o onome što treba biti. Nije lijepo okretati priču u pravcu koji ti odgovara ...Logovan wrote:Mi smo makar nešto ostvarili od najava.![]()
Bilo je i poslije tekme u Mostaru najava, -4 i slično, ali nije smetalo tada ...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#93872 Re: Premijer liga BiH
Bio ili ne bio penal, sramotna je ono igra aktulenog nosioca duple i trenutno prvoplasiranog. Ko se imalo razumije fudbal, ocekivao je da nas razbijate a navijaci Slobode su svi bili pesimisticni. Cak su i nasi igraci s nekakvim strahopostovanjem usli u tu utakmicu.
Ebote mish, povedes protiv Slobode 1:0 i onda cuvas rezultat. Pa nama invalid na golu stoji, lik sepa i vice mogu ja jer nam je i drugi golman povrijedjen, a niko od vasih da sutne na gol.
Nasi su van forme, to je nazalost poznato, netreniranje je ostavilo trag jer nije prije strajka nisu bili u nekakvoj aman formi. Njima plaho ne zamjeram jer niti znaju niti mogu bolje, ali Sarajevo je moralo bolje. Niste ni 10 posto ekipe koja je prosle godine gazila sve pred sobom i izgledala kao da je prekucala ovu igricu i samo dangubi u PL.
Ebote mish, povedes protiv Slobode 1:0 i onda cuvas rezultat. Pa nama invalid na golu stoji, lik sepa i vice mogu ja jer nam je i drugi golman povrijedjen, a niko od vasih da sutne na gol.
Nasi su van forme, to je nazalost poznato, netreniranje je ostavilo trag jer nije prije strajka nisu bili u nekakvoj aman formi. Njima plaho ne zamjeram jer niti znaju niti mogu bolje, ali Sarajevo je moralo bolje. Niste ni 10 posto ekipe koja je prosle godine gazila sve pred sobom i izgledala kao da je prekucala ovu igricu i samo dangubi u PL.
- decko_sa_kovaca
#93873 Re: Premijer liga BiH
Da apsolutna razlika je vidljiva. Prosle sezone im niko nista nije mogo sto je dokazala i dupla. Ove sezone je bas gurava liga razlika izmedju prvog i sestog je pet bodova a prosle sezone je sarajevo bjezalo 5 bodova drugom.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#93874 Re: Premijer liga BiH
Pa mi meljamo, Zrinjski kašljuca, komšije bolje nego prošle sezone i imaš šta imaš.
Zasad TC, Radnik i Borac pozitivna iznenađenja i drže se tu u vrhu, mada je Radnik ionako bio top 5 i prošle sezone.
Zasad TC, Radnik i Borac pozitivna iznenađenja i drže se tu u vrhu, mada je Radnik ionako bio top 5 i prošle sezone.
-
90minut
#93875 Re: Premijer liga BiH
Tačnije ko se imalo razumije u fudbal što ti ocigledno ne je ocekivao tvrdu utakmicu s jednim golom razlike u korist nas ili niti jednim.
Zna se kakva je historija između male Slobode i Sarajeva i mesarima i na tribinama i na zelenom terenu i tako bi i jucer.
Mi smo tek u drugom dijelu prošle sezone pocelo bjezati 5 bodova drugom jel tako?
Zna se kakva je historija između male Slobode i Sarajeva i mesarima i na tribinama i na zelenom terenu i tako bi i jucer.
Mi smo tek u drugom dijelu prošle sezone pocelo bjezati 5 bodova drugom jel tako?