Sirija vol. 2
- habanero68
#93826 Re: Sirija vol. 2
Zašto je Rusija uložila 11. veto na rezoluciju Vijeća sigurnosti protiv Sirije
https://www.logicno.com/politika/zasto- ... irije.html
https://www.logicno.com/politika/zasto- ... irije.html
- Kikibombona
#93827 Re: Sirija vol. 2
Nisi odgovorio na pitanje.Young Erotica wrote:Ti si taj koji se zalaze za prekajanje granica, ne ja.
Da li je Hrvatska na pravi nacin rijesila pitanje srpskog separatizma?
Da li isto trebaju uraditi Kosovo i BiH ako Srbi nastave sabotirati drzavu?
- Young Erotica
#93828 Re: Sirija vol. 2
Pa da, hrvati su to resili u svoju korist. Ne znam kako je pravi nacin iseliti 500 hiljada ljudi, no dobro stvar etike.Kikibombona wrote:Nisi odgovorio na pitanje.Young Erotica wrote:Ti si taj koji se zalaze za prekajanje granica, ne ja.
Da li je Hrvatska na pravi nacin rijesila pitanje srpskog separatizma?
Da li isto trebaju uraditi Kosovo i BiH ako Srbi nastave sabotirati drzavu?
Pa svako novo prekajanje granica u BiH znaci krvoprolice pa ko pokojnik ko pukovnik, ali sam misljenja da je drina granica.
Koliko znam Kosovo jos uvek nije drzava.
- Kikibombona
#93829 Re: Sirija vol. 2
Nema one prepoznatljive zustrine u tonu, sve nekako uvijeno, kroz zube...Young Erotica wrote:Pa da, hrvati su to resili u svoju korist. Ne znam kako je pravi nacin iseliti 500 hiljada ljudi, no dobro stvar etike.
Pa svako novo prekajanje granica u BiH znaci krvoprolice pa ko pokojnik ko pukovnik, ali sam misljenja da je drina granica.
Koliko znam Kosovo jos uvek nije drzava.
Reci fino bre, Hrvati su uradili dobar posao jer su slomili kicmu srpskom separatizmu.
Reci fino bre, Srbe u BiH i Kosovu treba disciplinovati da budu lojalni drzavi.
- insomnia78
#93830 Re: Sirija vol. 2
Naravno da jesu. Pa vidis ih danas. Clanica EU, nikad vise nece biti balvana na ulicama...
- Young Erotica
#93831 Re: Sirija vol. 2
Kako ti je bilo lepo dok si u svojoj propagandni masineriji mogao oponenta da iskljuciš sa lazima i par posalica i smajlija, vidim jako te zulja moje pisanje.Kikibombona wrote:Nema one prepoznatljive zustrine u tonu, sve nekako uvijeno, kroz zube...Young Erotica wrote:Pa da, hrvati su to resili u svoju korist. Ne znam kako je pravi nacin iseliti 500 hiljada ljudi, no dobro stvar etike.
Koliko znam Kosovo jos uvek nije drzava.![]()
![]()
Reci fino bre, Hrvati su uradili dobar posao jer su slomili kicmu srpskom separatizmu.
Reci fino bre, Srbe u BiH i Kosovu treba disciplinovati da budu lojalni drzavi.
- Young Erotica
#93832 Re: Sirija vol. 2
Zajebali su se sa Bugarima i Rumunija, nece niko od nas gledati taj film.insomnia78 wrote:Naravno da jesu. Pa vidis ih danas. Clanica EU, nikad vise nece biti balvana na ulicama...
-
sekerbay
#93833 Re: Sirija vol. 2
E svaka čast za komentarNadzornik wrote:E Hariri druze,sad te vodim da upoznas moju barbiku u menopauzi...![]()
- Kikibombona
#93834 Re: Sirija vol. 2
Da, evo, grizem si tkivo sa prstiju, nokti su vec pojedeni...Young Erotica wrote:Kako ti je bilo lepo dok si u svojoj propagandni masineriji mogao oponenta da iskljuciš sa lazima i par posalica i smajlija, vidim jako te zulja moje pisanje.
Radi se o tome da si ti i tebi slicni medju posljednjima koji imaju moralno pravo pricati o separatizmu. Znamo se bolan, mozes lafinu prodavati nekom Japancu...
Od Srba nema vecih separatista u Evropi. Vi bi se prvi trebali solidarisati sa Kurdima.
Al' ne meRe, da Rus podrzi Hasima Tacija, i vi bi za njima... Prekucali ste Bosnjake po uvlacenju Turcima.
- Young Erotica
#93835 Re: Sirija vol. 2
Primetio samKikibombona wrote:
Da, evo, grizem si tkivo sa prstiju, nokti su vec pojedeni...
Radi se o tome da si ti i tebi slicni medju posljednjima koji imaju moralno pravo pricati o separatizmu. Znamo se bolan, mozes lafinu prodavati nekom Japancu...
Od Srba nema vecih separatista u Evropi. Vi bi se prvi trebali solidarisati sa Kurdima.
Al' ne meRe, da Rus podrzi Hasima Tacija, i vi bi za njima... Prekucali ste Bosnjake po uvlacenju Turcima.
Ne razumem koji meni slični?
Srbi imaju svoju drzavu vec hiljadu i kusur godina,ne znam zasto bi se solidarisali sa bilo kim.
Znam da citas sta pisem, i kao sto sam vec rekao ne treba mi Russia today, rudaw, put vjernika ili bilo ko drugi da mi kreira misljenje,nisam dzabe skolu ucio.
- von_admir
#93837 Re: Sirija vol. 2
Posto Kurdi nece automoniju ladno su je odbili onda neka predaju Afrin i mirna kapa.
.A sta kazu pregazice SAA ko plitak potok
isto ko u Iraku sto pregazise potok al u bjezanju
Ja taman htio pitat kad cemo vadit Rodzava pasose
al malo morgen pukose ko balon 
Ja taman htio pitat kad cemo vadit Rodzava pasose
- Kikibombona
#93838 Re: Sirija vol. 2
Sjeverno od DeZ-a oslobodjene tri Jezidi zene i petero djece. Kako jezivo bogtejebo.
Ova djeca su rezultat silovanja.
Krv im jebem, kakve spodobe. Ne zna se da li su ruzni iznutra ili s vana.

in #rojava everything is written in 3 official language
Kurdish
Syriac
Arabic
also official paper also, the people can write in any of those

- insomnia78
#93839 Re: Sirija vol. 2
Imamo i mi takvih. Bio je skoro clanak o onom decku sto su mu mater silovali cetnici
- Young Erotica
#93840 Re: Sirija vol. 2
Da ali piše na Twitteru i rekao Kikibomboni jedan kurd na pančevačkom buvljaku da je tako, tako da je istina verovatno.von_admir wrote:Posto Kurdi nece automoniju ladno su je odbili onda neka predaju Afrin i mirna kapa..A sta kazu pregazice SAA ko plitak potok
![]()
isto ko u Iraku sto pregazise potok al u bjezanju
![]()
![]()
Ja taman htio pitat kad cemo vadit Rodzava pasoseal malo morgen pukose ko balon
- Young Erotica
#93841 Re: Sirija vol. 2
Ulične borbe u Abu Kemal-u,izgleda da su ih slomili.
Autobomba isila u blizini Deir Ez-Zoura, 30tak mrtvih ako sam dobro pročitao.
Pobunjenici zarobili 4 vojnika SAA u Beit Jin-u
Guta se bombarduje jako i dalje.
-
umjerenaNaoblaka
#93842 Re: Sirija vol. 2
insomnia78 wrote:Jel ovaj dedo biJo neki lovac na harkanovce il je nedje cuvo liniju?
Ma hajte molim vas. Pocinjem ozbiljno sumLjati u vasu telegenciju
Ne znam za dedu, ali za ovoga sigurno znam da je biJo lovac i na Niske specijalce i Crvene beretke i Hrakanovce i Pantere i Mladicev zastitni puk i Mauzerevce i sve ostale cetnicke vojne i paravojne formacije:

Na pomen njegovog imena, tj. nadimka, vec bi im noge klecale, a lik nimalo ne asocira na Ramba.
Ruku na srce, kolega je potegao prvu sliku "Isis Hountera" koja mu je dosla pod ruku...Jasno je da ono nisu (jedini) predstavnici te formacije.
- apsidejzi
#93843 Re: Sirija vol. 2
Sace bit toga koliko hoces. ISIL je otisao u gerilu i bombaski napadi ce biti svakodnevnica sirije narednih par godina. Vlada se nece moci tim pozabaviti dok ne rijesi pitanje unutrasnjeg uredjenja zemlje.Young Erotica wrote:Ulične borbe u Abu Kemal-u,izgleda da su ih slomili.
- Young Erotica
#93844 Re: Sirija vol. 2
Svakako ce tesko izaci na kraj sa terorizmom, ni uredjene evropske zemlje ne mogu da se izbore sa tim.apsidejzi wrote:Sace bit toga koliko hoces. ISIL je otisao u gerilu i bombaski napadi ce biti svakodnevnica sirije narednih par godina. Vlada se nece moci tim pozabaviti dok ne rijesi pitanje unutrasnjeg uredjenja zemlje.Young Erotica wrote:Ulične borbe u Abu Kemal-u,izgleda da su ih slomili.
- Kikibombona
#93845 Re: Sirija vol. 2
YPG u gradu Alepu, debeli komadant u glavnoj ulozi!
https://twitter.com/Idrisaloso/status/9 ... 6262258688
Negdje oko Zora, valjda...
https://twitter.com/Idrisaloso/status/9 ... 7836269569
Jebe se njima sto je rat!
Zarobljeno pet ISILovaca, iz Cecenije i Dagestana!

Razlika izmedju YPG (Odzalanovci) i KDP Peshmerga (Barzanijevci)

PKK

PAK (Iran)

https://twitter.com/Idrisaloso/status/9 ... 6262258688
Negdje oko Zora, valjda...
https://twitter.com/Idrisaloso/status/9 ... 7836269569
Jebe se njima sto je rat!
Zarobljeno pet ISILovaca, iz Cecenije i Dagestana!

Razlika izmedju YPG (Odzalanovci) i KDP Peshmerga (Barzanijevci)

PKK

PAK (Iran)

- insomnia78
#93846 Re: Sirija vol. 2
Ima l kakih poblizih informacija o onoj barzanijevoj
- insomnia78
#93847 Re: Sirija vol. 2
U BiH su pokokali vise “niških specijalaca” nego ih je proslo kroz jedinicu od osnivanja
Nema sela ni jedinice koji se nisu sreli s njima i umlatili makar desetinu a oni zajebaniji i citav vod. De odvadite malo
Nema sela ni jedinice koji se nisu sreli s njima i umlatili makar desetinu a oni zajebaniji i citav vod. De odvadite malo
- Young Erotica
#93848 Re: Sirija vol. 2
Obrij mala ti brkove svoje, ne mozemo ih nositi oboje.
-
umjerenaNaoblaka
#93849 Re: Sirija vol. 2
insomnia78 wrote:U BiH su pokokali vise “niških specijalaca” nego ih je proslo kroz jedinicu od osnivanja![]()
Zelis reci da ih nije bilo na Teocaku?
- insomnia78
#93850 Re: Sirija vol. 2
Sto ove iz Irans ne nose šamije? Zar to nije izbor svake iranske žene? Salik nam je onda u prilog tome stavljo sliko onih teroristica