Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:
Pa to ne mijenja činjenicu da je bio faul za Liverpool i da je sudija pogriješio, je li tako?
Tako i u Zenici.
Vidim i vidovit si, znaš šta bi se desilo do kraja utakmice na Koševu da nije bilo crvenog
Htio si reci, da to ne mjenja cinjenicu da je Jelic pogresio kad je dao crveni?
Jer par pitara je stavljalo nekakve video uratke iz Spanije.
Pa je li dao sudija crveni igraču Valensije za istu situaciju?
Pa jel' covjek svirao faul za istu situaciju?
Faul za Liverpool je ocitiji
sime_cipol wrote:
Pa jel' covjek svirao faul za istu situaciju? Ili si dvolicnjak?
Ma kontam ja tebe na šta ciljaš, nije svirao nije se ni desilo, svirao, ali pogriješio
U pravu si, hajmo dalje.
I nemoj živ bio ti nikog prozivati dvoličnjakom
Samo vas samaram vasim argumentima. Kad ne odgovara hajmo preci dalje.
Fazon je, da smo mi rekli da je Celik ostecen protiv nas za taj nesviran faul prije 2 gola. S razlikom da smo mi vodili vec 1:0 i da smo cijelu utakmicu bili egal ili bolji i zasluženo pobijedili.
Vas je sudija pogurao na 0:0, ostetio ih, da bi ste vi pobjedili.
sime_cipol wrote:Samo vas samaram vasim argumentima. Kad ne odgovara hajmo preci dalje.
Fazon je, da smo mi rekli da je Celik ostecen protiv nas za taj nesviran faul prije 2 gola. S razlikom da smo mi vodili vec 1:0 i da smo cijelu utakmicu bili egal ili bolji i zasluženo pobijedili.
Nema šta, potuko si nas do koljena.
Jeste li i Slobodi zasluženo bod uzeli?
Ja, bili ste i tu bolji, samo njima propustili penal svirati.
sime_cipol wrote:Samo vas samaram vasim argumentima. Kad ne odgovara hajmo preci dalje.
Vakat je da Sarajevo čučne jednu i kući. Lištica je u usponu forme, inače se mnogo vole međusobno, tako da predviđam utakmicu s puno golova i rezultat 3:3 ili 4:4.
Velez - Sloboda X iksic, dogovoreno
Sarajevo - Siroki 1 mora Ahmet osvjetlat obraz
Zvijezda - Zrinjski 2
Borac - Radnik 1 gazi Borac
Tuzla City - Mladost hmm 1 penalcic za Slogu ce biti presudan
Zeljeznicar - Celik 1 cajnoslu iz ofsajda ili penala
Nije sudija svirao i samim tim nije penal. A Ahmetovic je sirio ruke i izgubio nekoliko sekundi, loptu je mogao dati u peterac da realizujemo dobru sansu. Ovako ni penal ni gol. A igrace bih za ovo mahanje rukama i ganjanje sudije posebno kaznjavao. Idi ganjaj gol.
Nije sudija svirao i samim tim nije penal. A Ahmetovic je sirio ruke i izgubio nekoliko sekundi, loptu je mogao dati u peterac da realizujemo dobru sansu. Ovako ni penal ni gol. A igrace bih za ovo mahanje rukama i ganjanje sudije posebno kaznjavao. Idi ganjaj gol.
Mene je posebno drago da mi pitari u svojim redovima imamo ovako uzvisene i objektivne navijace kao sto je drug strong
Jbg nije sudija svirao, samim tim ne smijes ni prokomentarisati ni reci da je katastrofalna sudijska greska koja je direktno uticala na rezultat
strong69 wrote:
il dottore wrote:
Mene je posebno drago da mi pitari u svojim redovima imamo ovako uzvisene i objektivne navijace kao sto je drug strong
Jbg nije sudija svirao, samim tim ne smijes ni prokomentarisati ni reci da je katastrofalna sudijska greska koja je direktno uticala na rezultat
Ali pazi koji ste vi mitomani, ako je sudija pogriješio i nije svirao faul, treba onda još jednom pogriješiti i dodijeliti vam penal. Nije vam bilo dosta što ste opljačkali Čelik, sad biste i Slobodu.
il dottore wrote:
Ali pazi koji ste vi mitomani, ako je sudija pogriješio i nije svirao faul, treba onda još jednom pogriješiti i dodijeliti vam penal. Nije vam bilo dosta što ste opljačkali Čelik, sad biste i Slobodu.
Ti da ista znas o fudbalu ne bi spominjao faul u ovoj situaciji
Da ne govorim o koristenju rijeci mitomanija od strane navijaca cija slika stoji uz znacenje rijeci mitomanija
realan rezultat, sarajevo kao lider na tabeli nije nista posebno pokazalo, bila je ono patnja za gledati. i od jednih i od drugih...
plus 5 djece smo u ekipi imali, povrijedjenog golmana i nista ..